ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑΥΜΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

4-8-2014 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ https://alfeiospotamos.gr/?p=8674
…………………………………………………………….

Βασίλης Δρόσος ( ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Β’ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛ. ΕΝ. ΕΛ. ΕΝ. Ε. )

ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ – Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/7/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 06.26 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΣΕ ΥΦΑΛΜΥΡΑ

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥΣ…

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ…

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟ ΜΑΣ…

ΑΠΟΔΩΣΗ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΤΟΛΗ. ( 31-7-2904(2020) )
ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ, ΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!
ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!
ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ!!

………………………………………….

Νίκος Πλάτων Παπαδόπουλος Πισατίδης ( ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 )

ΔΙΚΑΙΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ
ΑΗΡ ΗΡΑ ΑΡΗ

…………………………………………………….

Paris Drellas ( ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 )

ΔΙΚΑΙΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ Κ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕΙΡΙΟ…

…………………………………………………….

Καιτη Γουναρη ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!! ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ !!!

…………………………………………………….

Βασιλική Δρόσου ΕΙΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 13 ΦΕΓΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΣΠΙΔΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ.

ΕΙΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
ΔΙΚΑΙΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΩΣ ΒΙΩΣΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 31.07.2020 6:26 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΑΜΕΣΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

ΔΙΑΒΡΕΞΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΓΕΜΙΣΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ. ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ.

ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ. ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΩΣΕΙ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΙΩΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΟΗΣΗ

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
ΟΣΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΑΡΚΕΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΣΕΙΡΙΟ.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ

……………………………………………………………

Fotis Lykakis ΔΙΚΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ (Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!

……………………………………………………………………

Βασιλειάδης Δημήτριος Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΒΙΩΣΑΝ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΕΙΡΗΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ.

ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΔΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΩΣ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

……………………………………………………………………

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

……………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………