ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
 
ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΩΝ
360 ΜΕΡΟΝΥΧΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΩΝ.
360 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
ΑΡΑ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 13ου ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΗΝΑ.
ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ.
ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6.26 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΔΙΟΤΙ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ…
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ…
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:
ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 
 
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ
………………………………………………………………

Τα σχόλια είναι κλειστά.