ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.ΠΥΡΓΟΥ 322.000€ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η Ε.ΛΙΜ.Ε. ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕ 5000€ ΣΥΝΔΡΟΜΗ/ΕΤΟΣ !!!

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ : ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!
ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΩ:
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΠΑΝ 322.000 ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΙΜΕ;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.

…………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ: Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ( ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ) ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!

ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ !!!

…………

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ(Δ.Λ.Τ.Π.) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ(Ε.ΛΙΜ.Ε.) ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 5.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ Ε.ΛΙΜ.Ε. ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. (ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ) ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΠΑΝ 322.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ !!! 

ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ , ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ !!! ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. !!! ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΛΙΜ.Ε.) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 5.000 ΕΥΡΩ/ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ Η Ε.ΛΙΜ.Ε. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΠΑΝ 322.000 ΕΥΡΩ ;;; ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ) !!!

Ε.ΛΙΜ.Ε. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

……….

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Δ.Λ.Τ.Π.-ΔΕΠΑΝ

…………..

……….

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ε.ΛΙΜ.Ε.

………….

ΣΥΜΒΑΣΗ Δ.Λ.Τ.Π. – ΔΕΠΑΝ

………….

 ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π. ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.ΛΙΜ.Ε.

…………….

ΚΙ ΕΔΩ Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Ε.ΛΙΜ.Ε. !!!

……………..

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ”

…………………………………………………………………

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ !!! ΕΙΔ’ ΑΛΛΩΣ ΕΥΛΟΓΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ ΔΙΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ …

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ : ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

……………………………………………………………………