ΔΕΠΑΝ & Δ.Λ.Τ.Π. ΡΥΠΑΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΑΤΡΟ !!!

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://www.facebook.com/takis.antonak?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARBZTMNiu9kxQKg8tPjiGyv2UOom-NrmxB2Z9NwVL_FCBWdG6GC26ekeKara4Z9UYYLOS4o70ID01aV0&hc_ref=ARRf7js58GSRW1w-wIVaWgARxu3JAftb0eDIaZXgYQJ-M2Z_eeXEA0EshIatiZQY4P8&fref=nf

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΚΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟ,
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

……………………………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΛΟΙΠΟΝ…

… ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ( ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ !!! ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ… ) ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ… “ΒΑΡΔΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ” ΩΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΚΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ !!!

ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

Η Μ.Κ.Ο. ΔΕΠΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2015…

Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ) ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟ 2019…

ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ (ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ) ΝΑ ΚΛΙΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ, Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. !!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΠΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΟΥ “ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΔΕΠΑΝ ΣΤΟ Google” ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “Επιχειρήσεις ΟΤΑ” ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ !!!

Νίκος Πλάτων Παπαδόπουλος Πισατίδης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π. ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. ;;; !!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΘΕΣΗ “ΕΡΓΟΥ” ΣΤΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ;;; !!!! ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ;;;; !!!!!!!!!!!!

……………………………….

… ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ( ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ) , ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ…

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΚΑΚΙΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ… ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ !!! ΑΙΦΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ… ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΡΕΗ, ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ !!! “ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ… ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ” ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ !!!

……………………………………………………………………………..

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ : ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

‘Ετσι έβαλαν οι Γερμανοί “χέρι” στους Δήμους της Ελλάδας! Κατά τα άλλα έχουμε “Δημοκρατία”! (ηχητικό)

ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ !!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Η ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

“ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ-ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-“ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ”. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ…

Παραίτηση Παρασκευόπουλου – 1 Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ της πιθανής παραίτησης

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Ένας περιφερειάρχης, 3 αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι 48, αντιδήμαρχοι 63, δημοτικοί σύμβουλοι 238, δημοτικοί υπάλληλοι 178, πρόεδροι κοινότητας 5, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων 7, και 7 μέλη Δημαρχιακών Επιτροπών, ένας πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου αλλά και έξι υπάλληλοι δημοτικών επιχειρήσεων.

ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ “Πόρτο Καρράς” ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… (ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΡΑΘΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ)… ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ !

……………………………………………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.