ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ H «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ 2013 ΚΑΙ 2014, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ 325 ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 4 ΣΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ, (ΠΟΣΟΣΤΟ 1,23%), ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 98,77% ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ, (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α’), ΑΠΟ ΤΟ 50%+1 ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 70%. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ 50% + 1 ΨΗΦΟ ΤΟΥ 30% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΡΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 15% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α’ ΤΟΥ ΝΟΜΟ 3852/2010,(ΦΕΚ Α ΑΡ.87/7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010).(ΒΛΕΠΕ: https://www.kodiko.gr/nomologia/download_fek?f=fek/2010/a/fek_a_87_2010.pdf t=7126314817aa10a962b142cceb9baaba)

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ),  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/2010.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤA ΑΡΘΡΟ 101,102 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ANHKEI ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΙΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ, (Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 32, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΙΚΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ» ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ.

ΕΤΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΟΡΓΑΝΑ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η «ΔΙΑΤΑΓΗ» ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ, (ΒΛΕΠΕ: https://www.aade.gr/sites/default/files/2017-12/odigos_katar_eggrafwn.pdf).

ΑΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η «ΔΙΑΤΑΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ, ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΟΡΓΑΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, Κ.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ  ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΤΙΣ 9-5-2015, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ( ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-09-05-2016

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10-5-2015, Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ 400 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ!

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ:

1)     ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

2)     ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗ

3)     ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

4)     ΣΤΟΝ ΟΗΕ

5)     ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

6)     ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ:

ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΕ BLOG, FACEBOOK, TWITTER, ISTAGRAM ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ.

ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΦΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ,  ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΡΘΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ 500.000 ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ 5.000 ΟΡΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/06/h.html

……………………………………………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-(ΔΙΑΤΑΓΗ) ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

➡ ΣΤΟΝ WILLIAM C. DUDLEY , ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE SYSTEM & FEDERAL RESERVE BANK N.Y.

ΚΑΙ ΣΤΟΝ JIM YONG KIM , ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ WORLD BANK GROUP

ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.300.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !!!

screenshot-3


……………………………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ… ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

………………………………………………………………………………………………………………………