ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟ «ΒΙΩΣΙΜΟ», ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΣΥΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2015.

ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

………………………………………………………………..