ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ NOMOY ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΥΓΕΡΗ.

ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ NOMOY ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΣΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΠΗΓΗ: https://basileiosdrosos.blogspot.com/2020/06/ta-dhmosia-erga-sthn-ellada-sinentefksi-ypopsifiou-bouleyth-basileiou-drosou.html

………………………………………………………………