Η προϊστορία της άθλησης!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΑΠΟ ΤΟ 2010 … ΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ …
[ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ(ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ),ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ(ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΗΤΙΣΜΟΥ……!!!!!!!!!!!!!!!),
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΣΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ(Η ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ………!!!!!!!)ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΤΑΡΜΙΣΤΗΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ(ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ),
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΗΘΕΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟ 2004,ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΛΘΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ……ΠΟΛΗΤΙΣΜΟΥ…ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΒΙΒΛΟΝ.
Η ΔΕ ΟΡΟΦΗ,ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΣ…..ΑΝΑΠΑΛΑΙΟΘΕΝΤΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ,ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΕΡΑ…..ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ…..ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΣΚΕΦΘΕΙΤΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΟΥΜΑΙ………ΜΟΝΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΕΙ,
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ -ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.(ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΡΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ)….ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΥΒΟΥΝ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!

Το μήνυμά σας είναι έτοιμο για αποστολή με τα ακόλουθα συνημμένα αρχεία ή συνδέσεις:
ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟ+ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ]

Αφήσαμε επίτηδες αδιόρθωτο το μήνυμα…Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει το νόημα!

https://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html

………………………………………………………………………………..