ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ; FED: 2,3ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΑ !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 2,3 ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΣ+ΚΥΠΡΟΣ !! ΕΚΤ: 2,3ΤΡΙΣ € ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙ … ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ !!! ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ;;; !!!

…………………………………………………………………

Προγράμματα ενίσχυσης της ρευστότητας ύψους 2,3 τρισ. δολαρίων δρομολογεί η Fed

9-4-2020

Τεράστια ένεση ρευστότητας 2,3 τρισ. δολαρίων για τη στήριξη της αμερικανικής οικονομίας και συγκεκριμένα για τη χρηματοδότηση δήμων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed).

Η ρευστότητα αυτή θα διοχετευθεί μέσω συγκεκριμένων εργαλείων. Ένα από αυτά είναι το «Main Street Lending Fund» μεγέθους 600 δισ. δολαρίων, για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στόχος είναι να προσφερθούν τετραετή δάνεια στις επιχειρήσεις, με αναβολή πληρωμής κεφαλαίου και τόκψν για έναν χρόνο.

Τα δάνεια θα χορηγηθούν από τις τράπεζες, οι οποίες θα κρατήσουν μερίδιο 5%.

Επιπρόσθετα η Fed δημιούργησε έναν νέο μηχανισμό για την απευθείας αγορά βραχυπρόθεσμων χρεογράφων 500 δισ. δολαρίων από πολιτείες, περιφέρειες και δήμους.

«Ο ρόλος της Fed είναι να προσφέρουμε όσο περισσότερη ανακούφιση και σταθερότητα μπορούμε σε αυτή την περίοδο περιορισμένης οικονομικής δραστηριότητας, και οι δράσεις μας σήμερα θα βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε ότι η ανάκαμψη είναι όσο πιο ενεργητική γίνεται», δήλωσε ο επικεφαλής της Fed Τζερόμ Πάουελ.

«Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι η οικονομική ανάκαμψη, όταν έρθει, θα είναι ισχυρή» ανέφερε σε ομιλία του στο Ινστιτούτου Brookings. «Μπήκαμε σε αυτή την ταραγμένη περίοδο με μια ισχυρή οικονομία και αυτή θα βοηθήσει την ανάκαμψη» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ

………………………………………..

Η ΕΚΤ αποδεσμεύει 2,3 τρις ευρώ για να ξορκίσει την κατάρα του κορωνοϊού

22-3-2020

Ο κορωνοϊός προελαύνει και αφήνει πίσω του ανθρώπινες ζωές, απειλώντας, ταυτοχρόνως, την παγκόσμια οικονομία και δη την ευρωπαϊκή. Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει τις στρόφιγγές της και είναι έτοιμη να αποδεσμεύσει το ποσό των 2,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη της οικονομίας και της αγοράς, που βρίσκονται μαζί με τα χρηματιστήρια σε ελεύθερη πτώση. Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ έχει επισημάνει ότι θα εκδώσει εντός του 2020 1 τρις ευρώ και ότι η ΕΚΤ θα στηρίζει τα κράτη της Ευρωζώνης όσο η κρίση διαρκεί. Η ρευστότητα σώζει την κατάσταση.

ΠΗΓΗ

………………………………………………………………………

ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙ END ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
https://alfeiospotamos.gr/?p=14143
……………………………..
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
https://alfeiospotamos.gr/?p=22804
……………………………….
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
https://alfeiospotamos.gr/?p=23560

…………………………………………………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΣΩΡΡΑ… ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΜΗΓΚΙ…»

…………………………………………..

‘Ετσι έβαλαν οι Γερμανοί “χέρι” στους Δήμους της Ελλάδας! Κατά τα άλλα έχουμε “Δημοκρατία”! (ηχητικό)

………………………………………………………..