ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007 ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΚ Α 315/1945 BRETTON WOODS

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ 189 ΚΡΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1966 ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑ.
Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΦΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2007

ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ BRETTON WOODS ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΤΟ ΦΕΚ Α 315/1945 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΟΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΛΠ  ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΕΚ Α 315/1945  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΕ PDF

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
…………………………………………………….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

Τα σχόλια είναι κλειστά.