ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ “Η ξεφτίλα του κράτους! Παραχώρησαν δύο Αστυνομικούς στο Φουρθιώτη!”

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Άρης Σπίνος ΕΞΑΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ…

Η ξεφτίλα του κράτους! Παραχώρησαν δύο Αστυνομικούς στο Φουρθιώτη!

… ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟΥ Άρη… ΡΕ ΣΠΙΝΟ !!! ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ αρ.φύλλου 888 Παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος, αριθμ. απόφασης 8004/21/2 ( pdf ) ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 !!! ΡΕ ΣΠΙΝΟ… ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕΣ;;; ΡΕ ΣΠΙΝΟ… ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ;;;

ΡΕ ΣΠΙΝΟ ΕΞΑΝΙΣΤΑΜΕΝΕ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΥΤΕΛΗ ΘΕΜΑΤΑ; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΥΧΙΔΕΣ !!! ΒΟΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ !!! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ”-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΦΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΗ !!! ΟΠΟΤΕ ΣΠΙΝΟ Ή ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΚΑΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ…

(ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 8004/21/2/15-3-2012)

……………………………….

Date: 30/05/2020 Time: 21:45

μικρή φώτο 2 Άρης Σπίνος – Δημοσιογράφος

Σε αυτήν τη χώρα, ενώ πιστεύουμε ότι «τα έχουμε δει όλα» και κυρίως αυτά, τα οποία είναι υπεύθυνα για το κατάντημά της, πάντα κάτι συμβαίνει που μας εκπλήσσει.

Πριν από λίγες ημέρες, συνεργάτης του edolio5, συνάντησε τον τηλεπωλητή οικιακών συσκευών και πρώην manager της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Κολωνάκι. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο τηλεπωλητής συνοδευόταν από 2 κυρίους.

Με διακριτικότητα, ο συνεργάτης μας ρώτησε την ιδιότητά τους, αφού στην μέση του ενός, φαινόταν ευκρινώς η θήκη με το πιστόλι. Με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε, όπως του δήλωσε ο ένας εξ αυτών, ότι είναι αστυνομικός – απεσπασμένος στη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη (!), όπως του είπε!

Το κατάντημα αυτού του κράτους, δεν έχει όρια. Ελπίζουμε, όταν επιτέλους δικαστεί (μέχρι τώρα έχει πάρει 7 αναβολές) για την κακουργηματική κατηγορία που τον βαραίνει, ότι θα τους έχει μαζί του στην αίθουσα του δικαστηρίου, για να μην του… μιλήσει αυστηρά, η Πρόεδρος της έδρας.

Πηγή: Edolio5

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………..

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ…

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

……………………………………………………..