Πάνω από χίλια μαχαίρια, ξίφη, και teaser guns εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στον Πειραιά

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Μια σειρά από αντικείμενα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα καλά εξοπλισμένο οπλοστάσιο εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά, στις εγκαταστάσεις του ΣΕΜΠΟ, από στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας θαλάσσιων Συνόρων (Δ.Α.Π.ΘΑ.Σ.) του Αρχηγείου του Λιμενικού σε συνεργασία με στελέχη του Γ’ Τελωνείου Πειραιά.

Στα αδήλωτα αυτά εμπορεύματα περιλαμβάνονταν μαχαίρια, ηλεκτρικά όπλα (teaser), σιδερογροθιές, ξίφη και γκλομπς.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν:

  • 17 χαρτοκιβώτια με 1.162 τεμάχια μαχαίρια,
  • 6 χαρτοκιβώτια με 692 τεμάχια «Teaser Guns»,
  • 3 χαρτοκιβώτια με 73 τεμάχια μπαστούνια – ξίφη,
  • 10 τεμάχια σιδερογροθιές με λάμες και
  • 30 χαρτοκιβώτια με 3.000 γκλομπς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, τα ανωτέρω ανευρεθέντα είδη κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά .

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ “ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ” !!! ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ… “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ…

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ… ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ” ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ…

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

…………………………………………………………….