Αν.Αττική: Τρεις Πακιστανοί παρενόχλησαν σεξουαλικά ανήλικη ΑμεΑ- Κατάφερε να διαφύγει, και την εντόπισε φίλη της οικογένειας

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Η ανήλικη περιέγραψε στους γονείς της την κατάσταση που βίωσε και οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν

Το κορίτσι, έχει έχει διαγνωστεί με γενικευμένη ψυχοκινητική υστέρηση, και οι γονείς της, της είχαν βρει ως συντροφιά, ένα μικρόσωμο «μαλτεζάκι» το οποίο και τη βοηθούσε στην καθημερινή της εξέλιξη. Το απόγευμα της Κυριακής (24/05) βγήκε με το σκυλάκι της την καθημερινή τους βόλτα, και συνήθως επέστρεφε σε μία ώρα στο σπίτι τους, σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Η απουσία της για περισσότερες από τρεις ώρες, ανησύχησαν τους γονείς της, οι οποίοι αν και την αναζήτησαν δεν την εντόπισαν, και επικοινώνησαν με συγγενείς και φίλους τους, στο ενδεχόμενο να την εντοπίσουν και να τους ενημερώσουν.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, φίλη της οικογένειας επέστρεψε την έφηβη στο σπίτι της, καθώς την εντόπισε σε μικρή απόσταση στο δρόμο. Σε συζήτηση με τους γονείς της, όπως περιέγραψε το ανήλικο κορίτσι, σε μικρή απόσταση από το σπίτι τους βρέθηκε μπροστά σε έναν Πακιστανοί οποίο διαμένει σε οικία- κοινόβιο με ομοεθνείς του και με φιλική προσφώνηση της έπιασε την κουβέντα. Στη συνέχεια την παρέσυρε στο σπίτι – κοινόβιο, όπου εμφανίστηκε ένας δεύτερος ομοεθνής του και στη συνέχεια ένας τρίτος. Κατά των παραμονή της στο χώρο, οι Πακιστανοί προχώρησαν σε θωπεία πάνω από τα ρούχα της, ενώ ο Πακιστανός ο οποίος την ανάγκασε να τον χαϊδέψει και να προσπαθεί να την παρασύρει σε δωμάτιο του σπιτιού. Το κορίτσι, δυσανασχέτησε με την  κατάσταση, τους είπε ότι δεν της άρεσε όσα συνέβαιναν, και ήθελε να φύγει, ενώ τους απείλησε ότι θα ενημερώσει την Αστυνομία.
Η έφηβη με πρόσχημα ότι θέλει να πλύνει τα χέρια τής, κατάφερε να βγει από το σπίτι και να κινηθεί προς την αυλή ενώ την καταδίωξαν δύο από τους Πακιστανούς Ήταν η στιγμή που την εντόπισε η φίλη της οικογένειας και την οδήγησε ασφαλή στο σπίτι της, με τους δυο Πακιστανούς να επιστρέφουν στο σπίτι όπου διέμεναν. Η ανήλικη με τους γονείς της κατήγγειλαν στο τοπικό Τ.Α το περιστατικό και σε βάρος των Πακιστανών σχηματίσθηκε δικογραφία. Από αναζητήσεις και έρευνα, τα ξημερώματα της Δευτέρας οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν από την Ασφάλεια και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.

…………………………………………………………………………..