ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ: Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Α – ΣΕΙΡΙΟ Β – ΣΕΙΡΙΟ Γ, ΩΣ ΕΝΑ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ, ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
Ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Β ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Γ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 + 12 + 12 = 36.
36 ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΟΠΟΥ 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ:
3 ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ ΚΑΙ 36 ΙΩΝΕΣ 3 + 36 = 39, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΡΑ Η ΜΟΝΑΔΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
3 ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ
ΣΕΙΡΙΟΣ Α     1
ΣΕΙΡΙΟΣ Β   2
ΣΕΙΡΙΟΣ Γ      3
3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ
12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α   
12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Β   
12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Γ   
  
144 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΙ ΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α 
144 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΙ ΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Β 
144 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΙ ΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Γ 
ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ:
3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ Α, Β, Γ :   3 ΤΡΕΙΣ 
36 ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ : 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ 
144 * 3 = 432 
432 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ  
ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ :   432  
ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 432 = 4 + 3 + 2 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 36 ΟΙ ΗΛΙΟΙ = 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
«ΣΥΜΠΑΝ, ΣΥΜ – ΠΑΝ. ΤΟ ΠΑΝ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ, ΤΟ ΟΛΟΝ. ΤΟ ΣΥΜ, Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝ, ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ». 
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΟΥΤΕ ΕΤΥΧΕ, ΟΥΤΕ ΕΠΕΣΕ, ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΨΙΣΤΗ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.
 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ, ΔΕΞΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ (Α) ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ (Ω) ΩΜΕΓΑ. 
 
 
ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ: 
 
ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΨΗΛΛΟΝ. ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΠΟΛΥΤΟ. ΤΟΣΑ ΑΝΩ ΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. 
Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΦΘΟΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
 
ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ, ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΦΘΟΝΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΘΟΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
 
Η ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, Η ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ. 
 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ.
ΑΡΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΗΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΛΟ, ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ, ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΙΤΙΑΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! 
 
ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΜΗΤΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΑΣ.
ΑΡΧΙΣΕ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ! ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ. 
 
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ, ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝ-ΛΟΓΙΚΗ, ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ, ΣΥΝ-ΟΛΟ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΟΛΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.  
ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.  
ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ. Ο,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ. 
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, Η ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΙ. ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.  
ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ α ω. Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΘΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ. 

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ

ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΡΙΟΣ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.  

ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/seirios

ΣΕΙΡΙΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ

ΠΗΓΗ: ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ