Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ “ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ” (HONEYWELL) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
https://www.honeywell.com/en-us/podcast/the-future-is-hospitals-prepared-for-pandemics

“HONEYWELL” Η ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

“The Future Is… Hospitals Ready for Pandemics” η τερατώδης εταιρεία του Ρότσιλντ σχεδιάζει ένα νοσηρό μέλλον… με δικά μας κεφάλαια..

Η εταιρεία Honeywell ανήκει στον κλεπταποδόχο Ρότσιλντ. Eίναι η εταιρεία στην οποία καταλήγουν όλα τα έσοδα που εισπράττει από τούς Έλληνες φορολογούμενους η ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ιδιωτική εταιρία χωρίς νομική προσωπικότητα και με ασυλία μέσα στο ελληνικό κράτος που παράνομα και αντισυνταγματικά επιβλήθηκε με τον νόμο 4389/2016 από τις μαριονέτες του Ρότσιλντ που παριστάνουν την ελληνική Βουλή.

Το μέλλον μας είναι οι πανδημίες μας λέει το επίσημο site της Honeywell  η οποία εργάζεται ήδη πυρετωδώς να κατασκευάζει από νοσοκομεία πανδημίας , εξοπλισμό, μάσκες και ότι μπορεί να φανταστεί ο νοσηρός εγκέφαλος των Εβραιοχαζάρων ιδιοκτητών Ρότσιλντ και των δουλικών του δήθεν επιστημόνων.

Επόμενη στάση – το Εθνικό Στρατηγικό Απόθεμα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid-19. 16 Απριλίου 2020
Όταν οι πρώτες μάσκες N95 ξεκίνησαν από τη γραμμή παραγωγής αυτή την εβδομάδα, υπήρξε μια σύντομη αναγνώριση μεταξύ της ομάδας στο συγκρότημα Honeywell’s Smithfield, Rhode Island .
«Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν με αυτόν τον σκοπό», δήλωσε ο Conor Ryan, διευθυντής φυτών. «Χτυπήσαμε το επίτευγμα και μετά επιστρέψαμε στο έργο».
Το εργοστάσιο κατασκευής συνήθως κατασκευάζει γυαλιά ασφαλείας και οι ασπίδες προσώπου έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να παράγουν επίσης τις μάσκες κατά παραγγελία.
Η εγκατάσταση διαρκεί συνήθως περίπου εννέα μήνες, αλλά ολοκληρώθηκε σε πέντε εβδομάδες για να καλύψει την επείγουσα ανάγκη των πρώτων εργαζομένων κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κοροναϊού.
«Η Honeywell είναι περήφανη για το ρόλο που διαδραματίζουμε στην παροχή κρίσιμου εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κοροναϊού και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το πόσο γρήγορα ξεκινήσαμε τη νέα γραμμή παραγωγής μάσκας στο Rhode Island», δήλωσε ο Darius Adamczyk , πρόεδρος και επικεφαλής της Honeywell εκτελεστικός υπάλληλος.
Οι μάσκες θα παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ για το Εθνικό Στρατηγικό Απόθεμα για την υποστήριξη εργαζομένων σε θέματα υγείας, ασφάλειας και αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης.
Εκτός από την τοποθεσία του Ρόουντ Άιλαντ, η κατασκευή του N95 θα ξεκινήσει σε μια αεροδιαστημική εγκατάσταση στο Φοίνιξ της Αριζόνα στα μέσα Μαΐου. Όταν και οι δύο ιστότοποι λειτουργούν πλήρως, θα παράγουν περισσότερες από 20 εκατομμύρια μάσκες το μήνα. Οι δύο νέες γραμμές θα δημιουργήσουν περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ
Για να υποστηρίξουμε την καταπολέμηση του COVID-19, αυξάνουμε την παραγωγή άλλου προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιών ασφαλείας και των προστατευτικών προσώπου. Κάνουμε επίσης αισθητήρες που χρησιμοποιούνται σε αναπνευστήρες και παρέχουμε υπηρεσίες δοκιμών σε κατασκευαστές αναπνευστήρων.

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ HONEYWELL (ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ HONEYWELL ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ KAI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΝΙΚΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ! 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
……………………………………………………………………
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΗΝ HONEYWELL.

https://www.nasdaq.com/articles/rothschild-investment-corp-buys-honeywell-international-inc-mb-financial-inc-mgm-resorts

ΕΓΙΝΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ 1100 ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ;

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ (Α.Α.Δ.Ε.) ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΗΝ HONEYWELL. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…

… Η HONEYWELL ΚΑΙ Η ROCKWELL ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

https://fintel.io/so/us/rok/edmond-de-rothschild-suisse-

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ HONEYWELL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ROCKWELL Η ΟΠOΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

https://www.rockwellautomation.com/en_NA/overview.page

ΓΙ ΑΥΤO ΚΑΙ Η HONEYWELL ΦΤΙΑΧΝEI ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ HAARP. ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤOΜΑ. ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΝΤΟΜΑ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ Γ@Μ@ΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΓΕ.

https://www.honeywell.com/en-us/company/about-us

ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΩΡΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ; ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΩΛΟΝΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΝΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ 20 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΡΕ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΣΥ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ…

ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ… ]

……………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Rothschild
Η Rothschild Investment Corp αγοράζει τη Honeywell International Inc, MB Financial Inc, MGM Resorts
ΕΚΔΟΤΗΣ
Γκουρού
ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ
23 ΙΑΝ 2017 2:38 ΠΜ EST
Rothschild Investment Corp
Νέες αγορές: MGM , MMC , IWN , USG, RL, IRM, NKE, Q, UAA, ZYNE,
Προστιθέμενες θέσεις: HON, MBFI, QQQ, PANW, HD, IWD, AMGN, LLY, ISRG, GWPH,
Μειωμένες θέσεις: DD, COP, IWF, FB, KSS, ORCL, JPM, GS, DFS, HCA,
Εξαντλήθηκε: LW,
Για λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές και πωλήσεις μετοχών της ROTHSCHILD INVESTMENT CORP, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.gurufocus.com/StockBuy.php?GuruName=ROTHSCHILD+INVESTMENT+CORP+
Αυτές είναι οι κορυφαίες 5 συμμετοχές της ROTHSCHILD INVESTMENT CORP
Apple Inc ( AAPL) ) – 242.738 μετοχές, 3,74% του συνολικού χαρτοφυλακίου. Οι μετοχές μειώθηκαν κατά 0,95%
JPMorgan Chase & Co ( JPM ) – 241.964 μετοχές, 2,77% του συνολικού χαρτοφυλακίου. Οι μετοχές μειώθηκαν κατά 7,25%
General Electric Co ( GE) ) – 475.667 μετοχές, 2% του συνολικού χαρτοφυλακίου. Οι μετοχές μειώθηκαν κατά 5,72%
Boeing Co ( ΒΑ ) – 94.121 μετοχές, 1,95% του συνολικού χαρτοφυλακίου. Οι μετοχές μειώθηκαν κατά 1,24%
Qualcomm Inc ( QCOM ) – 216.081 μετοχές, 1,87% του συνολικού χαρτοφυλακίου. Οι μετοχές μειώθηκαν κατά 5,56%
Νέα αγορά: MGM Resorts International (MGM)Η Rothschild Investment Corp ξεκίνησε συμμετοχές στο MGM Resorts International. Οι τιμές αγοράς ήταν μεταξύ 25,75 $ και 29,95 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 27,7 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα σε περίπου 28,50 $. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,23%. Οι συμμετοχές ήταν 60.000 μετοχές από το 2016-12-31.

Νέα αγορά: Marsh & McLennan Companies Inc (MMC)

Η Rothschild Investment Corp ξεκίνησε συμμετοχές στη Marsh & McLennan Companies Inc. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονταν μεταξύ 62,7 $ και 69,77 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 67,04 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 67,55 $. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,18%. Οι συμμετοχές ήταν 20.003 μετοχές από το 2016-12-31.

Νέα αγορά: Τιμή iShares Russell 2000 (IWN)

Η Rothschild Investment Corp ξεκίνησε συμμετοχές στο iShares Russell 2000 Value. Οι τιμές αγοράς ήταν μεταξύ 98,87 $ και 121,97 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 108,43 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 116,82 $. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,17%. Οι συμμετοχές ήταν 10.902 μετοχές από το 2016-12-31.

Νέα αγορά: USG Corp (USG)

Η Rothschild Investment Corp ξεκίνησε συμμετοχές στην USG Corp. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονταν μεταξύ 23,92 $ και 32,19 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 27,51 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 29,11 $ περίπου. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,13%. Οι συμμετοχές ήταν 33.300 μετοχές από το 2016-12-31.

Νέα αγορά: Ralph Lauren Corp (RL)

Η Rothschild Investment Corp ξεκίνησε συμμετοχές στη Ralph Lauren Corp. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονταν μεταξύ 89,45 $ και 113,68 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 101,61 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 88,86 $. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,12%. Οι συμμετοχές ήταν 9.915 μετοχές από το 2016-12-31.

Νέα αγορά: Iron Mountain Inc (IRM)

Η Rothschild Investment Corp ξεκίνησε συμμετοχές στην Iron Mountain Inc. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονταν μεταξύ 31,46 $ και 36,52 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 33,24 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 34,81 $ περίπου. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,07%. Οι συμμετοχές ήταν 17.090 μετοχές από το 2016-12-31.

Προστέθηκε: Honeywell International Inc (HON)

Η Rothschild Investment Corp προστέθηκε στις συμμετοχές της Honeywell International Inc κατά 291,90%. Οι τιμές αγοράς ήταν μεταξύ 105,78 $ και 118,09 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 112,57 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 117,34 $ περίπου. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,77%. Οι συμμετοχές ήταν 67.371 μετοχές από το 2016-12-31.

Προστέθηκε: MB Financial Inc (MBFI)

Η Rothschild Investment Corp προστέθηκε στις συμμετοχές της MB Financial Inc κατά 645,44%. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονταν μεταξύ 35,74 $ και 47,74 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 41,4 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 44,73 δολάρια. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,67%. Οι συμμετοχές ήταν 123.080 μετοχές από το 2016-12-31.

Προστέθηκε: PowerShares QQQ Trust Series 1 (QQQ)

Η Rothschild Investment Corp προστέθηκε στις συμμετοχές στο PowerShares QQQ Trust Series 1 κατά 171,16%. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονταν μεταξύ 113,65 $ και 120,57 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 117,53 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 123,32 δολάρια. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,23%. Οι συμμετοχές ήταν 23.645 μετοχές από το 2016-12-31.

Προστέθηκε: Palo Alto Networks Inc (PANW)

Η Rothschild Investment Corp προστέθηκε στις συμμετοχές της Palo Alto Networks Inc κατά 24,70%. Οι τιμές αγοράς ήταν μεταξύ 124,97 $ και 164,15 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 143,76 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 140,94 $ περίπου. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,16%. Οι συμμετοχές ήταν 49.200 μετοχές από το 2016-12-31.

Προστέθηκε: The Home Depot Inc (HD)

Η Rothschild Investment Corp προστέθηκε στις συμμετοχές της The Home Depot Inc κατά 40,92%. Οι τιμές αγοράς ήταν μεταξύ 119,89 $ και 137,11 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 128,9 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 138,08 $. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,16%. Οι συμμετοχές ήταν 30.306 μετοχές από το 2016-12-31.

Προστέθηκε: iShares Russell 1000 Value (IWD)

Η Rothschild Investment Corp προστέθηκε στις συμμετοχές στο iShares Russell 1000 Value κατά 349,41%. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονταν μεταξύ 102,2 $ και 113,77 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 106,98 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 111,78 δολάρια. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της αγοράς ήταν 0,15%. Οι συμμετοχές ήταν 12.988 μετοχές από το 2016-12-31.

Εξαντλήθηκε: Lamb Weston Holdings Inc (LW)

Η Rothschild Investment Corp πούλησε τις συμμετοχές της Lamb Weston Holdings Inc. Οι τιμές πώλησης κυμαίνονταν μεταξύ 29,89 $ και 37,85 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 33,99 $.

Μειωμένη: EI du Pont de Nemours & Co (DD)

Η Rothschild Investment Corp μειώθηκε στις συμμετοχές της EI du Pont de Nemours & Co κατά 82,53%. Οι τιμές πώλησης ήταν μεταξύ 66,88 $ και 75,46 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 71,02 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 72,54 $ περίπου. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της πώλησης ήταν -0,61%. Η Rothschild Investment Corp κατείχε ακόμη 14.274 μετοχές από το 2016-12-31.

Μειωμένο: ConocoPhillips (COP)

Η Rothschild Investment Corp μειώθηκε στις συμμετοχές της ConocoPhillips κατά 53,94%. Οι τιμές πώλησης ήταν μεταξύ 40,65 $ και 52,64 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 46,11 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 49,93 $ περίπου. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της πώλησης ήταν -0,39%. Η Rothschild Investment Corp κατείχε ακόμη 56.696 μετοχές από το 2016-12-31.

Μειωμένη: iShares Russell 1000 Growth (IWF)

Η Rothschild Investment Corp μειώθηκε στις συμμετοχές στο iShares Russell 1000 Growth κατά 73,7%. Οι τιμές πώλησης ήταν μεταξύ 99,72 $ και 106,61 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 103,3 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 107,44 $. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της πώλησης ήταν -0,34%. Η Rothschild Investment Corp κατείχε ακόμη 8.627 μετοχές από το 2016-12-31.

Μειωμένη: Facebook Inc (FB)

Η Rothschild Investment Corp μειώθηκε στις συμμετοχές της στο Facebook Inc κατά 40,71%. Οι τιμές πώλησης κυμαίνονταν μεταξύ 115,05 $ και 133,28 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 122,81 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα σε περίπου 128,70 $. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της πώλησης ήταν -0,3%. Η Rothschild Investment Corp κατείχε ακόμα 24.860 μετοχές από το 2016-12-31.

Μειωμένο: Kohl’s Corp (KSS)

Η Rothschild Investment Corp μειώθηκε στις συμμετοχές της Kohl Corp κατά 46,72%. Οι τιμές πώλησης ήταν μεταξύ 42,69 $ και 59,43 $, με εκτιμώμενη μέση τιμή 49,49 $. Η μετοχή διαπραγματεύεται τώρα στα 40,29 $ περίπου. Η επίδραση στο χαρτοφυλάκιο λόγω αυτής της πώλησης ήταν -0,26%. Η Rothschild Investment Corp κατείχε ακόμη 49.915 μετοχές από το 2016-12-31.

Οικονομικά δεδομένα HON 15 ετών
Η εγγενής τιμή του HON
Διάγραμμα Peter Lynch του HON
Premium μέλη

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο GuruFocus .

Οι απόψεις και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι οι απόψεις και οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα αυτές της Nasdaq, Inc.

…………………………………………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….

Τα σχόλια είναι κλειστά.