ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ; Μετανάστης σε Δανό: «Είστε σαν ζώα & θα εξοντωθείτε – Κάνουμε περισσότερα παιδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ Λ-ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…

Μετανάστης σε Δανό: «Είστε σαν ζώα & θα εξοντωθείτε – Κάνουμε περισσότερα παιδιά»

Μετανάστης στη Δανία υβρίζει πολύ άσχημα έναν ντόπιο, αποκαλύπτοντας ότι δεν επιθυμεί να ενσωματωθεί, αλλά να «εξοντώσει» τον γηγενή πληθυσμό.

Ο Rasmus Paludan, ένας Δανός πολιτικός, πήγε πρόσφατα σε μια διαδήλωση με μέλη του κόμματός του Stram Kurs (Hard Line) σε σχολείο στο Århus, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη του κόμματος ηχογράφησαν βίντεο για το είδος της υποδοχής που έλαβαν από τους ντόπιους.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του Rasmus Paludan στο YouTube δείχνει έναν γενειοφόρο, επιθετικό μετανάστη που φωνάζει σε έναν νεαρό Δανό άνδρα. Αν και είναι δύσκολο να διατυπωθούν όλες οι λέξεις, ο Kim Møller, αρθρογράφος στο πολιτικό blog Uriasposten, έχει μεταγράψει αυτό που ακούγεται στο βίντεο.

Ο αλλοδαπός λέει: «Έχουμε περισσότερα παιδιά. Εσείς κάνετε ένα ή δύο. Σε δέκα ή δεκαπέντε χρόνια θα υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι από τους Δανούς σε αυτήν τη χώρα. … Οι Δανοί είναι πέντε εκατομμύρια, είσαι σχεδόν εξαφανισμένος . … Γ… τα ζώα, γι ‘αυτό δεν κάνεις παιδιά…

Εσείς οι Δανοί θα εξοντωθείτε.. Είστε σαν ζώα… Δεν θα είμαι ποτέ Δανός, θέλω τη νοοτροπία μου και την παράδοσή μου, αλλά θα κολλήσω το δανικό διαβατήριό μου και το Δανικό Λαϊκό Κόμμα στον κ@@ μου, θα κάψω το δανικό διαβατήριό μου… Δεν θα ενσωματωθούμε, θα συνεχίσουμε να γ….. την κοινωνία σας … Ρ@@ το….»

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες την Κυριακή του Πάσχα, την πιο ιερή ημέρα για τους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο, μια δανική εκκλησία παραμορφώθηκε με αραβικά γκράφιτι που έγραφαν: «Κατακτούμε τη Δανία. Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ».

Τέτοια φαινόμενα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα, τόσο με βεβηλώσεις εκκλησιών κοντά σε κέντρα αλλοδαπών, όσο και με επιθετικές και εγκληματικές συμπεριφορές από αλλοδαπούς απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Δείτε το βίντεο: