Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes; & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes; & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

πόσο εντυπωσιακό είναι το γεγονός, πως οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της παγίδευσης του ελληνικού λαού στο ΔΝΤ με την οριστική παράδοση της χώρας μας στα ξένα κέντρα εξουσίας, ξαναβρίσκονται και σήμερα στην πρώτη γραμμή να προωθούν με εμμονή τους μαζικούς εμβολιασμούς και βάζουν ένα ακόμα λιθαράκι στην χρεοκοπία και στην ισοπέδωση του ελληνικού λαού.

Ηλίας Μόσιαλος από θαυμαστής της Ισραηλινής Teva, στα Ellinika Hoaxes και στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τον Κορονοϊό.

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε στις 26 Μαρτίου του 2020 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς για θέματα διαχείρισης του Κορονοϊού Covid-19.

Την ίδια στιγμή είχε προταθεί από του Διευθυντή του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) στην Ευρώπη, να συμμετέχει σε δεκαμελή ομάδα εμπειρογνωμόνων με αντικείμενο την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ποιος είναι ο Ηλίας Μόσιαλος όμως και πως φτάνει σήμερα να μας λέει πως η επιστροφή στην κανονικότητα θα έρθει μόνο μετά την εφεύρεση του εμβολίου, άρα και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό άρθρο του Newsbomb που ένα μεγάλο μέρος του θα αντιγράψω και θα παραθέσω εδώ πέρα, το 2009 ο κ. Ηλίας Μόσιαλος επιμελείται και δημοσιεύει μελέτη για το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, στην οποία πλέκει το εγκώμιο της Teva.

Εκθειάζει την ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία για το πόσο ασφαλή σκευάσματα παράγει και αναφέρει την Teva ως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. Την ίδια χρονιά (2009), οι αμερικανικές αρχές εντοπίζουν νοθευμένα φάρμακα -και όχι μόνο- σε επιτόπου έλεγχο εργοστασίου της Teva!

To 2011 η κυβέρνηση Παπανδρέου, της οποίας ο κ. Μόσιαλος είναι –τότε- εκπρόσωπος, ανοίγει διάπλατα το δρόμο, ώστε η Teva να κατακλύσει την Ελλάδα με τα πάμφθηνα (αλλά αμφιβόλου ποιότητας, σύμφωνα με τον FDA) σκευάσματα που παράγει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου!

Με δυο λόγια; Ο «εκλεκτός» του Γ. Παπανδρέου εκθειάζει την Teva, οι σοκαριστικές επίσημες καταγγελίες του αμερικανικού ΕΟΦ αγνοούνται, ο Έλληνας ασθενής προσφέρεται ως πρόβατο επί σφαγή στο «βρόμικο» (σ.σ.: οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ακάθαρτα εργαλεία σε εργοστάσιό της) πιάτο της Teva.

Αναλυτικά:

– Το 1998 ο κ. Μόσιαλος ιδρύει το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας, με συνέταιρο –μεταξύ άλλων- και την Παγκόσμια Τράπεζα. Το 2003, το Παρατηρητήριο δημοσιεύει έκθεση με αντικείμενο το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, την οποία επιμελήθηκε («edited by») ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος.

Πρόκειται –κατά τα άλλα– για αυστηρά επιστημονική μελέτη, στην οποία όμως ξενίζει η αναφορά (σελ. 78) στην ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία και, ειδικότερα, το γεγονός ότι από όλο τον κλάδο ξεχωρίζει και εκθειάζει μία συγκεκριμένη εταιρεία. Την Teva.

Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλούν –καθώς διαφοροποιούνται σαφώς από το υπόλοιπο ύφος του κειμένου των 168 σελίδων- οι φράσεις

  • «secure, safe and stable supply of (…) pharmaceuticals» (διασφαλισμένη, ασφαλή και σταθερή παροχή φαρμάκων),
  • «large, successful and growing pharmaceutical industry» (μεγάλη, επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη φαρμακοβιομηχανία) και
  • «most notably Teva» (με πιο χαρακτηριστική την Teva)

Μάλιστα, το ίδιο ακριβώς κείμενο έχει αντιγραφεί -λέξη προς λέξη- και σε άλλη έρευνα του Παρατηρητηρίου, το 2009, στην οποία ο κ. Μόσιαλος εμφανίζεται ως αρχισυντάκτης (editor in chief). Αυτή τη φορά, η έρευνα εκτείνεται σε 253 σελίδες, η αναφορά στην Teva (σελ. 129), όμως, παραμένει απαράλλαχτη! (Α! ΄Εχει, μεταξύ 2003 και 2009 προστεθεί και ένα επιπλέον εγκώμιο:

«Teva, the world’s leading generics company» – Teva, η εταιρεία-ηγέτης της παγκόσμιας βιομηχανίας γενοσήμων):

– Το 2009 ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) δημοσιεύει έκθεση-κόλαφο για την Teva (την εταιρεία-υπόδειγμα, κατά τον κ. Μόσιαλο…), μετά από έλεγχο σε εργοστάσιό της και τα όσα σοκαριστικά ανακάλυψε εκεί.

Δεν είναι μόνο ότι εντόπισε νοθευμένα φάρμακα!

Είναι και τα βρόμικα εργαλεία και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε η Teva στην παραγωγή τους. Είναι και οι σοβαροί προβληματισμοί που διατυπώσει ο FDA για την ασφάλεια, την ποιότητα, την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων (αυτών ακριβώς που ενθουσίασαν –από επιστημονική άποψη, πάντα- τον κ. Μόσιαλο!):

Σα να μην έφταναν αυτά, το 2011 ο FDA εκδίδει και άλλη έκθεση-κόλαφο για την Teva, αφού οι έλεγχοι των αμερικανικών αρχών σε εργοστάσιο της εταιρείας στο Ισραήλ εντόπισαν και πάλι νοθευμένα φάρμακα, αλλά και ακαθαρσίες, μαύρα σωματίδια άγνωστης σύνθεσης, ανεπαρκείς ελέγχους, μη επιστημονικά ορθές μελέτες, ακύρωση ελέγχων με αρνητικά αποτελέσματα και αντικατάστασή τους από άλλα πιο «βολικά»… Η λίστα είναι μεγάλη…

Μάλιστα, την ίδια χρονιά, ο FDA έβαλε λουκέτο σε άλλο εργοστάσιο του ομίλου, στις ΗΠΑ!

Το 2009 ο κ. Μόσιαλος προσγειώνεται στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, με βασική του ιδιότητα αυτή του «εκλεκτού» του Γ. Παπανδρέου (τον οποίο, αργότερα, θα έσπευδε να «πουλήσει» προσχωρώντας από τους πρώτους στις κινήσεις διαδοχής, όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία…).

Βεβαίως, δεν τίθεται στην κρίση του ελληνικού λαού, αλλά του χαρίζεται κατευθείαν εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ως βουλευτής δε σταματά να παρεμβαίνει για θέματα υγείας και αδυνατεί να κρύψει το διακαή του πόθο να αναλάβει το υπουργείο.

Αντί αυτού, το καλοκαίρι του 2011, ορίζεται υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ –σύμφωνα με το βιογραφικό του- διατηρεί (ακόμη και σήμερα) την ιδιότητα του συμβούλου του υπουργείου Υγείας. Είναι η εποχή που λειτουργεί ως το δεξί χέρι του πρωθυπουργού.

Είναι, όμως, και η εποχή που ο Έλληνας ασθενής παραδίδεται στο πιάτο της Teva (της εταιρείας που εκθείαζε, όλα τα τελευταία χρόνια, ο κ. Μόσιαλος). Η αρχή γίνεται μέσω των διαγωνισμών για την προμήθεια φαρμάκων στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.

Οι όροι τους –που πλέον επιλέγουν μόνο βάση της τιμής και όχι της ποιότητας– είναι βούτυρο στο ψωμί της Teva. Απόδειξη; Η ισραηλινή εταιρεία σαρώνει στη δεύτερη ηλεκτρονική δημοπρασία, κερδίζοντας τα εννέα (9) από τα 23 σκευάσματα!

Ναι, πρόκειται για την εταιρεία που φιγουράριζε ως «πρότυπο» στις μελέτες δια χειρός Μόσιαλου. Την ίδια εταιρεία που ξεμπρόστιασε για νοθευμένα φάρμακα ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων!

Το Newsbomb.gr συνεχίζοντας την έρευνα του αποκαλύπτει πως το νομοσχέδιο για την υγεία του 2012 ήρθε κατ’ εντολή της Τρόικα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ισραηλινής πολυεθνικής, για να κατακλύσει την ελληνική αγορά με τα πάμφθηνα φάρμακά της, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Μόσιαλο ως τον άνθρωπο που έπαιξε κομβικό ρόλο σε αυτό.

Ηλίας Μόσιαλος και Ellinika Hoaxes

Συνεχίζοντας την έρευνα, εντοπίζουμε πως αυτός ο άνθρωπος που προωθούσε τα φάρμακα της Ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας, ο Ηλίας Μόσιαλος είναι εξωτερικός συνεργάτης των Ellinika Hoaxes!

Ναι του εθνικού μας λογοκριτή στο Facebook, που έχει φροντίσει να βγάζει ψεύτικη κάθε αποκάλυψη που δεν είναι σύμφωνη με την κυρίαρχη προπαγάνδα για τον Κορονοϊό και βάζει εμπόδια στην επιβολή του μαζικού εμβολιασμού της ελληνικής κοινωνίας.

Ένα site βαθύτατα κατευθυνόμενο και στρατευμένο, με το οποίο έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με δύο άρθρα μου, όταν δεν γνώριζαν πολλοί τι ρόλο βαράει.

Η «αντικειμενικότητα» του εν λόγω site λογοκρισίας πηγάζει με λίγα λόγια και από τις μεροληπτικές και κατευθυνόμενες απόψεις ανθρώπων του καθεστώτος, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι από τον ελληνικό λαό, συμβάλλοντας στα μέγιστα στην εξαθλίωσή μας, βγαίνοντας βουλευτές από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και υπερψηφίζοντας τα μνημόνια άρα και στην καταστροφή του συστήματος δημόσιας υγείας. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΚ ΚΥΡΩΣΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…

Ανθρώπους που στο παρελθόν προκλητικά μας λέγανε ότι «κακώς οι Έλληνες έχουν στην κατοχή τους τόσα σπίτια» άρα πρέπει να τους τα πάρουν (οι δανειστές)… σ.σ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΟΥΤΕ ΦΕΚ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…)

 

Αυτός ο άνθρωπος σήμερα έρχεται ξανά και πάλι στο προσκήνιο, διορισμένος από την ΝΔ, ως εκπρόσωπος σε διεθνείς οργανισμούς και στον Π.Ο.Υ ορίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα στην αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο που προτείνει ο ένας (Μόσιαλος) και υιοθετεί ο άλλος (Μητσοτάκης), όπως για παράδειγμα συνέβη πριν λίγες μέρες με την «πρόταση για κοινή ευρωπαϊκή προμήθεια εμβολίων και τεστ». Αυτός είναι ο άνθρωπος που βγαίνει σε όλα τα μέσα και μας μιλάει για κανονικότητα στις ζωές μας μόνο μετά τον εμβολιασμό.

Που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει

«Η ανθρωπότητα δεν θα επιστρέψει στην πριν τον νέο κορωνοϊό εποχή, μέχρι να ανακαλυφθεί εμβόλιο. Αυτό που περιμένουμε το επόμενο διάστημα είναι μία “μερική κανονικότητα”, η οποία θα εξαρτηθεί από την πρόοδο που έχει συντελεστεί και στις άλλες χώρες ως προς τον έλεγχο της επιδημίας.»

και δεν είναι ο μόνος φυσικά Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αμερικανών Επιστημόνων: Η ζωή δεν θα επανέλθει πριν βρεθεί εμβόλιο 

Ένας άνθρωπος, που όπως ανέφερα και πιο πάνω το 1998 συνεργαζόταν με την Παγκόσμια Τράπεζα και εν συνεχεία μέσω αυτής της συνεργασίας προωθούσε την Ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία και που σήμερα είναι στους άμεσους συνεργάτες του (κατευθυνόμενου από το Διεθνές Κεφάλαιο) Π.Ο.Υ. για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Έναν Οργανισμό που όρισε την κατάσταση ως Πανδημία, υπό την πίεση όσων τον χρηματοδοτούν γιατί επενδύουν τεράστια ποσά στον μαζικό εμβολιασμό. ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ..

Η αρρωστημένη σχέση κρατών, φαρμακοβιομηχανιών και γιατρών

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, θα ήθελα σημειώσω το πόσο εντυπωσιακό είναι το γεγονός, πως οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της παγίδευσης του ελληνικού λαού στο ΔΝΤ με την οριστική παράδοση της χώρας μας στα ξένα κέντρα εξουσίας, ξαναβρίσκονται και σήμερα στην πρώτη γραμμή να προωθούν τους μαζικούς εμβολιασμούς και να βάζουν ένα ακόμα λιθαράκι στην χρεοκοπία και στην ισοπέδωση του ελληνικού λαού.

Οι άνθρωποι που ήρθαν εκτάκτως για να ψηφίσουν τα μνημόνια και δημόσια έλεγαν πως πρέπει να μας πάρουν τα σπίτια, τώρα ξαναήρθαν εκτάκτως και μας απειλούν με την βελόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που σε έναν μεγάλο βαθμό χρηματοδοτείται από τον Μπιλ Γκέιτς

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

υ.γ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Πηγή άρθρου: tillthehalt.blogspot.com

Αυτή η πραγματικότητα, μόνο με ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μπορεί να ανατραπεί, με έναν λαό ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ και αποφασισμένο. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ(και καλα ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ). ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.. ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ. ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘELLINIKA HOAXES ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ
ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ELLINIKA HOAXES
ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ELLINIKA HOAXES

Ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ :

Κορωνοϊός – Μόσιαλος: Θα χρειαστεί πειθαρχία για πολλούς μήνες….

Όπως διαμηνύει ο καθηγητής του LSE, εάν  αρχίσουμε να έχουμε αποκλιμάκωση αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να πάρουμε ένα μεγαλύτερο ρίσκο αφού ο κορονοϊός δεν έχει εξαλειφθεί.

Στη σημασία επίδειξης πειθαρχίας, για πολλούς μήνες, εστίασε ο Ηλίας Μόσιαλος ώστε να μην παρατηρηθούν δυσάρεστες ανατροπές.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, για την επόμενη μέρα, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησηςστους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό, τόνισε ότι έχει ανοίξει «ο δρόμος για την σταδιακή άρση των περιορισμών στην Ελλάδα καθώς έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής από την εφαρμογή τους».

«Πειθαρχία θα πρέπει να δείξουμε και για πολλούς επόμενους μήνες» τονίζει, πάντως,ο καθηγητής, εξηγώντας πως εάν αρχίσουμε να έχουμε αποκλιμάκωση αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να πάρουμε ένα μεγαλύτερο ρίσκο αφού ο κορονοιός δεν έχει εξαλειφθεί από την ανθρωπότητα κι επομένως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί από εδώ και πέρα, επιστρέφοντας σταδιακά στην καθημερινότητα μας.

Εάν, τα καταφέρουμε και είμαστε πολύ προσεκτικοί, τότε η αποκλιμάκωση θα είναι μεγαλύτερης εμβέλειας, αναφέρει.

Ο κ. Μόσιαλος επεσήμανε ως πρωτοφανές γεγονός το ότι ο μισός πλανήτης «έκλεισε»

προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία και αντιπαρέβαλε το ότι αυτή δεν έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής σε άλλες περιοχές του κόσμου όπως η Αφρική ή στην Κεντρική και την Λατινική Αμερική αλλά ο υπόλοιπος κόσμος, που ήδη επλήγη από τον κορονοιό,
σταδιακά θα επανέρχεται στην κανονικότητα ενώ το πρόβλημα θα υπάρχει ακόμα.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ  ΤΑ ELLHNIKA XOAXES ΠΟΥ  ” ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ” ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΣΑΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ( ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ) ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ?

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ  ΤΑ ΙΔΙΑ ELLINIKA XOAXES ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΜΕ 11.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FACEBOOK ΜΕ 302.400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΣ ?

ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ?

ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ? Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ?

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΩΣΤΟΣΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ  :

 

ΤΑ LINKS ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜE ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ   ΕΙΝΑΙ ΤΑ ELLINIKA XOAXES

ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ FACTCHECKEU

Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ  ΤΑ ELLINIKA HOAXES

KAI H LIBERΑΤION ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ …

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ  ΑΠΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ?  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ …
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΑΛΛΑΞΑΝ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΔΩ)  ΚΑΙ ΑΠΟ Μ.Κ.Ο.  ΕΓΙΝΑΝ Α.Μ.Κ.Ε ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ….
ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ…ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ….ΚΑΘΩΣ ΟΙ Α.Μ.Κ.Ε ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ Α.Μ.Κ.Ε
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ .