ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ 1η ΜΑΪΟΥ !! ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» !!

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΪΟΥ !!! ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ !!!

……………………………………………………..

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ»

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ –  ΕΝΤΟΛΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, (ΔΟΥ – ΑΑΔΕ), ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ 2020, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ, ΧΘΕΣ, ΤΙΣ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ – ΔΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,(ΟΑΕΕΔ, ΕΦΚΑ, Κ.Α.),  ΤΗΝ ΔΕΗ, ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ – ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ.  

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.», ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ.» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ  ΤΡΟΠΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ – ΔΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,(ΟΑΕΕΔ, ΕΦΚΑ, Κ.Α.),  ΤΗΝ ΔΕΗ, ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ – ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΙΚΑΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΌΨΗ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.», ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ «ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ», ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΟ (!), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ «ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ», ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ «ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΝΤΟΛΕΣ –  ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ», ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ (3) ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

 

1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «ALPHA BANK»:

ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΙΣ 1 – 07 – 2019, ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 522/25-02-2019, «ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ALPHA BANK» ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «Ε.ΣΥ.», ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ“) ΚΑΙ  ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΟΥΣ, ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ, (33 ΣΕΛΙΔΕΣ), Η ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 9611/2019 ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΩΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ALPHA ΒΑΝΚ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 9611 – 2019 pdf

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ». ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙ:

«ΩΣΤΟΣΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΨΙΓΕΝΗ (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ) ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΩΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΒΑΣΙΜΟΣ, ΚΑΘ’ΟΤΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΚΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΝΤΟΣ (ΒΛ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ – ΠΟΙΝ. 2/2017 ΠΟΙΝΔ/ΝΗ 2017/929), ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ – ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 933&5 ΚΠΟΔ-ΩΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΑΒΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ (ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΝΤΟΣ) ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ»

ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ» ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ «ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ» ΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/28-6-2013 Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ  933, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 5  ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΑΦΕΝΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ», ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘ’ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»;

ΕΤΣΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ «ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ», ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΞΩΔΙΚΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ  – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://e-sy.gr/wp-content/uploads/w1-09-02-2016-a3-exodiko-entoli-trapezes.pdf

 

2Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΝΤΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ, (ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ), ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 529.361,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΟ,  ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΟΙ, Ο ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΝΤΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ», ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ «ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ».

ΚΩΤΣΟΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΤ ΚΑΤΑΚΥΡΩΤΙΚΗΣ

«ΣΤΑ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΝ  Η «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ  – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ»,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

 

3Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.», ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, (ΣΤΑ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΟΡΚΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η «Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ»),  ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ 37.162,24 ΕΥΡΩ,   ΑΠΟ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ», ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ!

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΟΙ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ «ΕΞΩΔΙΚΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η «ΕΞΩΔΙΚΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. (ΕΓΓΡΑΦΟ Α1)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ  ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ“, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ «ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ  ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.

ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ 2020,  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ», ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΙΚΑΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ

……………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΙΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ Apostille ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 10 ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

……………………………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΣΩΡΡΑ… ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΜΗΓΚΙ…»

…………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΔΕΙΤΕ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ FRESH RADIO 14/2/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

……………………………………………….

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ;;; ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!

NESTOR OSORIO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ECOSOC ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 2013/9 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ! φωτογραφία
https://alfeiospotamos.gr/?p=26931
…………………………….
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
https://alfeiospotamos.gr/?p=14143
……………………………..
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;
https://alfeiospotamos.gr/?p=26217
………………………………
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
https://alfeiospotamos.gr/?p=22804
……………………………….
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
https://alfeiospotamos.gr/?p=23560
……………………………….
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ WORLD BANK …
.
… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ;;; !!!
.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;;;
.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)
https://alfeiospotamos.gr/?p=24503

Δ2863 10.05.2016ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 2010 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΣΤΗΝ ΤτΕ. ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;;

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

…………………………………….