ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΕ “ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΞΠΡΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ “ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ”…

Βασικό χαρακτηριστικό του νέου πτωχευτικού νόμου είναι η απουσία της έννοιας της προστασίας της κύριας κατοικίας των φυσικών προσώπων, όπως τη γνωρίζαμε πρόσφατα μέσω του νόμου Κατσέλη ή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ως αντίβαρο στην έλλειψη προστασίας της πρώτης κατοικίας εισάγεται η δυνατότητα απαλλαγής του οφειλέτη με γρήγορες διαδικασίες από το υπόλοιπο των χρεών του, αφού προηγουμένως εκποιηθεί η περιουσία του.

Η πτώχευση θα κηρύσσεται έπειτα από αίτηση ενός η περισσότερων πιστωτών με έννομο συμφέρον, ή ακόμα και κατόπιν αίτησης του εισαγγελέα, εφόσον κάτι τέτοιο δικαιολογείται από λόγους δημοσίου συμφέροντος. Η απαλλαγή από τα χρέη θα επέρχεται δύο χρόνια μετά την υποβολή της αίτησης για πτώχευση, η οποία θα αποφασίζεται από το δικαστήριο και εφόσον δεν αμφισβητηθεί δικαστικώς από κάποιον πιστωτή

……………………………………………….
ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ

 ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΑΡΕΤΗ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΙΣΟΤΗΣ,ΑΦΘΟΝΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,ΑΡΜΟΝΙΑ,ΑΝΔΡΕΙΑ,ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ,ΓΝΩΘΗΣ ΕΑΥΤΟΝ.
ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ???

ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ Η ΣΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ)???
ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ.ΠΑΙΔΕΙΑ.ΥΓΕΙΑ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,ΟΝΕΙΡΑ.
ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ???
ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΑ-ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥLIFE STYLE ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ???
ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΝΟΜΗΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ???
ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ,,ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ???
ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ???
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ???
ΕΣΥ…ΕΣΥ….ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ…..ΣΕ ΤΙ???…ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ???…ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ???…ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΟΛΕΨΗ ΣΟΥ???…
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΙ??? ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΕΟΥΣΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ???
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ??? ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ??? ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΗΡΩΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ…..ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ…ΕΒΑΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ..ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΞΩ???ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ.
ΕΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΕΛΕΥΣΗ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ…..ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
…………………………………………………………………