Ο διευθυντής του Π.Ο.Υ. φέρεται να συνδέεται με Κομμουνιστική Τρομοκρατική Οργάνωση.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΓΕΙΑ
Σύμφωνα με αναφορές, ο γενικός διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας Tedros Adhanom ήταν μέλος ενός κομμουνιστικού πολιτικού κόμματος της Αιθιοπίας. Το Tigray People’s Liberation Front (TPLF) είχε προηγουμένως χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών ως τρομοκρατική οργάνωση για φερόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτά τα ευρήματα έρχονται μετά από κριτική για τον χειρισμό του ΠΟΥ για τη διεθνή πανδημία του ιού της κορώνας και για ισχυρισμούς για μια ανθυγιεινή σχέση μεταξύ της ΠΟΥ και της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης.
Η υποψηφιότητα του Tedros για τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ αντιτάχθηκε σθεναρά από διάφορα κόμματα της Αιθιοπίας, λόγω της καριέρας του στο βίαιο  μέτωπο απελευθέρωσης του κομμουνιστικού Tigray . Το TPLF παρείχε εκατομμύρια δολάρια σε οικονομική υποστήριξη για τη νικηφόρα υποψηφιότητα του Tedros για γενικό διευθυντή της ΠΟΥ.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ έχει προηγουμένως κατηγοριοποιήσει την TPLF ως τρομοκρατική οργάνωση, δηλώνοντας ότι είναι «βίαιες δραστηριότητες πριν γίνει μέλος του κυβερνώντος συνασπισμού και της κυβέρνησης της Αιθιοπίας τον Μάιο του 1991».
Η ομάδα μπορεί να βρεθεί στο TrackTerrorism.org  «Το μέτωπο απελευθέρωσης του λαού Tigrayan (TPLF) είναι ένα πολιτικό κόμμα στο Tigray της Αιθιοπίας που έχει καταχωριστεί ως δράστης στην παγκόσμια βάση δεδομένων για την τρομοκρατία, με βάση δέκα περιστατικά που συνέβησαν μεταξύ 1976 και 1990 (βλ. Σύνδεσμος GTD). “
Αυτοί οι ισχυρισμοί θα βοηθούσαν να εξηγήσουν τη στενή σχέση του ΠΟΥ με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας (ΚΚΚ) και είναι ευνοϊκές βαθμολογίες για το κομμουνιστικό κράτος.
 Σχεδόν ένα εκατομμύριο άτομα έχουν υπογράψει μια αναφορά που υποστηρίζει την παραίτηση του Tedros Adhanom ως Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ο Tedros, η σχέση του με το FPLF και η δουλειά της πλήρους απασχόλησης ως προπαγανδιστής της Κίνας.
Tedros, his FPLF linkage, and his full-time job as China’s propaganda mouthpiece
……………………………………………….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

Τα σχόλια είναι κλειστά.