ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: CIA, FEDERAL RESERVE & ROTHSCHILD. (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ “ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ” 13/1/2898(2014). απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ 13/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ:
ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD

 

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΧΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Είχατε πει πριν 3 μήνες περίπου, κι εσείς και ο κύριος Λαμπράκης για το σκάνδαλο με το Τ.Χ.Σ, κι έσκασε τώρα.. Ο κύριος Στουρνάρας, την καλύπτει πλήρως την κυρία όπως είπε.

Αρτέμης Σώρρας: Μέχρι πότε θα καλύπτει; Μέχρι πότε θα έχουμε ανθέλληνες στη βουλή; Το λέω συνέχεια. Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Προχθές μια ανακρίτρια της Πάτρας, πήδηξε απο το μπαλκόνι. Άφησε δυο παιδιά ορφανά και πήδησε. Τι θα γίνει; Θα πηδάει ο κόσμος από τα παράθυρα;

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ θυμάμαι στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, ένας εισαγγελέας ο οποίος έχει βγεί στη σύνταξη, και είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ο εισαγγελέας να κάνει τη δουλειά του, κι αν δεν πάρει εντολή από τους πολιτικούς προϊσταμένους του, είναι τα χέρια του δεμένα. Πόσοι εισαγγελείς έχουν στα συρτάρια τους αποδεικτικά στοιχεία για μίζες, για κλεψιές, τα έχουν καταθέσει στη βουλή και δεν έχει βγεί τίποτα στον αέρα.

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως. Θα έρθει όμως η μέρα που η Ελλάδα θα είναι στα χέρια των Ελλήνων και λέω να μαζευτούνε σύντομα κι όλο αυτό το καρκίνωμα που σκοτώνει το μέλλον μας, την ζωή μας, που φέρνει τον αφανισμό των Ελλήνων, πρέπει να τελειώνει. Μέχρι πότε θα κρύβονται; Τα μεγάλα κανάλια ας πούμε, έχουν το καθένα 250.000.000 χρέη και θέλεις να παίξει εμένα.

Τώρα ας πούμε ο Χατζηνικολάου μπορεί να πήρε 5, 6, 7,εκατομύρια για την επιχείρησή του. Πώς να παίξει εμένα; Θα κάνει τα πάντα να μη με παίξει. Θα έπρεπε εμένα να μου απαντήσουνε. Σας είπα, κερδίζουνε χρόνο. Γι’ αυτό και πολλοί πολιτικοί, λένε ότι ούτε καν με ξέρουνε. Πώς να παραδεχτούνε ότι ξέρουν για μένα; Αν το παραδεχτούνε, θα πρέπει να μου απαντήσουνε κιόλας. Άρα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στο συνέλληνά του που τον ρωτάει. Μέχρι πότε όμως θα κρατήσει αυτό; Τώρα τους πολιορκούνε οι ίδιοι οι ‘Ελληνες.

ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD

Γιώργος Αρίστογλου: Ο Αρτέμης ο Σώρρας όμως, ξέρει πολλά και λέει πολλά. Κι εγώ έχω μια πληροφορία, που λέει ότι όποιος μιλάει, δεν πρέπει να υπάρχει, δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε κύριε Σώρρα. Σας έχουν απειλήσει κατά της ζωής σας;

Αρτέμης Σώρρας: Στο παρελθόν είχα πολλές απειλές, και δεν φοβάμαι. Από αυτούς που τσακώνομαι επίσημα, και δεν εννοώ τα πολιτικά παιδιά, αλλά από μια πολύ μεγάλη οικογένεια που έχει κάνει πολύ κακό στον τόπο μας, τους Rothschild, έχει έρθει μια ”επίσημη απειλή” κατά της ζωής μου, από πράκτορά τους.

Γιώργος Αρίστογλου: Εχω ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή από τον κύριο Κωσταντίνο-δεν θα πω το επίθετό του, το κρατώ για σας, ο οποίος είναι απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας, και ρωτάει για ποιό λόγο δεν ανακοινώνουν οτι ο Δένδιας είναι δικηγόρος των Rothschild;

Αρτέμης Σώρρας: Είναι επίσημα δικηγόρος τους, εμείς την γνωστοποιήσαμε αυτή την πληροφορία.

Γιώργος Αρίστογλου: Και πώς γίνεται; Είναι υπουργός, κι έχει και γραφείο; Γιατί πολλά βλέπουμε. Βουλευτές να κάνουν εκπομπές στις τηλεοράσεις, δηλαδή τι; γίνομαι υπουργός και μετά έχω ”ακρες;”

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε, κάθε δικηγόρος έχει το δικαίωμα να εκπροσωπεί νομικά κάποιες εταιρείες. Ο Δένδιας τώρα, μάλλον έχει αφήσει το γραφείο του σε κάποιον άλλον άνθρωπο, επίσης δηλώνει επίσημα ότι είναι εβραίος, είναι εβραϊκής καταγωγής, το ξέρετε αυτό; φωτογραφίζεται με το σκουφάκι του, συμμετέχει σε τελετές, κ.λ.π.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΦΑΚΙ

Γιώργος Αρίστογλου: Αυτό μήπως το φόρεσε επειδή πήγε στο Ισραήλ επίσκεψη; Γιατί αυτό το φόρεσε κι ο Παπανδρέου, κι ο Παπούλιας, όλοι το φορέσανε, κι ο Στεφανόπουλος.

Αρτέμης Σώρρας: Αν δεν είσαι εβραίος, δεν φοράς σκουφάκι! Ο Παπούλιας είναι από καταγωγής εβραίος, κι ο Μητσοτάκης είναι, ο Παπανδρέου είναι, ο Σαμαράς είναι εβραίος, το γένος Μπενάκη. Όλοι αυτοί έχουνε αλλάξει τα ονόματά τους. Και δεν τα λέω εγώ αυτά, είναι ιστορικά στοιχεία.  Δεν τα λέμε για να προσβάλλεις κάποιον. Ο Μητσοτάκης ας πούμε, η οικογένεια του είναι από τη Μάνη. Εβραίος πάλι. Λεγόταν Ανδρεάδης, πήγε στην Κρήτη, κι έγινε Μητσοτάκης. Έχουμε όλο το γενεαλογικό δέντρο του καθένα, και δεν γίνεται να κρύβεσαι πίσω από ελληνικά ονόματα. Κι ο Τσίπρας είναι χαζαρομογγόλικης καταγωγής. Ονομάτισε το παιδί του σε συναγωγή. Αυτοί δεν έχουνε θεό. Και λες κι όταν τους λες εβραίους το αρνούνται;

Γιώργος Αρίστογλου: Πραγματικά δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι όταν μπαίνουν εκεί μέσα, πρέπει απλά να φορέσουνε το σκουφάκι. Όταν έρχονται όμως οι άλλοι στην Ελλάδα, γιατί δεν φοράνε το σκουφί του τσολιά ας πούμε;

Αρτέμης Σώρρας: Αν εμείς για παράδειγμα φορούσαμε ένα καπέλο, θα το είχαμε ως προσβολή να έρθει στην Ελλάδα και να το φορέσει ένας εβραίος. Είναι σα να ντύσεις σαμάνο έναν παπά. Απαγορεύεται, δε γίνεται. Ο καθένας έχει τη δική του ενδυμασία και προσβάλλεται να φορέσει του άλλου. Δηλαδή αν πας εσύ στο Τελ Αβίβ, θα φορέσεις σκουφάκι; Εμείς δηλαδή πρέπει να τους υποχρεώσουμε να φορέσουν περικεφαλαία; Δεν γίνεται.

Η αλλαγή λοιπόν των ονομάτων τους με ελληνικά, είναι για να σε παραπλανήσουνε πως είναι Έλληνες. Γι’ αυτο έχω πει ότι το να έχεις ελληνικό διαβατήριο, δεν σημαίνει ότι είσαι και Ελληνας. Σήμερα λοιπόν, οι εβραίοι διαχειριστές μας, που μου λένε ότι εγώ είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι ρατσιστές απέναντι σε μένα. Γιατί είμαι τόσο παγκοσμιοποιητής, που αγκάλιασα τους πάντες, εκτός από καθάρματα που κάνουν κακό στον ελληνισμό. Διότι αυτοί πειράξανε εμένα, κι όχι εγώ αυτούς.

ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ τώρα που λέμε αυτά, έχω νοιώσει ένα πανικό. Τόσο καιρό, δεν υπήρχε ένας Έλληνας, άσχετα αν είναι παπάς, πολιτικός, κ.λ.π.. Περιμέναμε να έρθει ένας Σώρρας για να μας πει τι γίνεται στο σπίτι μας;

Είμασταν τόσο πρόβατα, κι όταν αρχίσατε να μας μιλάτε, δεχτήκατε και απειλές; Δηλαδή ο κόσμος δεν ήξερε ότι η εθνική τράπεζα ανήκει στους Rothschild και είναι θυγατρική της Τ.τ.Ε.

Άρα το 4% ο εκάστοτε Μητροπολίτης Ιωαννίνων … δεν υπήρχε λοιπόν ένας Ελληνας; Μας κοιμίζαν δηλαδή, πάρε δάνεια, πάρε πιστωτική, δηλαδή αυτό είναι η Ελλάδα;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι. Πιαστήκαμε όλοι κορόιδα. Τα κόμματα σε σκίσανε, σε κομματιάζανε κάθε μέρα, κι έλεγες ευχαριστώ. Δεν έχω πού αλλού να πάω.Τώρα με την αφύπνιση κατάλαβες γιατί και πώς το πάνε. Σου διαλύσανε τη γλώσσα, έμαθες για το ΚΙΣ, που η διοίκησή σου όλη είναι εβραϊκή.

Αν δεν κάνανε τόσα έκτροπα, δεν θα σε πείραζε ποτέ. Όλοι τα λέγατε μεταξύ σας. Εγώ ήρθα να σας τα αποδείξω. Τώρα πάμε σε αποδείξεις και μετά πάμε σε εγχείρηση. Θα εγχειρήσουμε την Ελλάδα μας και θα την κάνουμε καλά. Και ήρθε ο χειρουργός, την ώρα που πρέπει, μέ ‘κείνα που πρέπει. Ήρθανε λοιπόν οι αποδείξεις.

Τι έχει γίνει με την τράπεζα της Ανατολής, με την Τ.τ.Ε., τι είναι η τράπεζα της Γαλλίας, κερδίσαμε τα δικαστήρια, άρα η τράπεζα της Γαλλίας που έγινε τράπεζα της Ευρώπης σου χρωστάει, έμαθες πώς πήρανε το χρυσό από τους Έλληνες, ποιοί σε σκλαβώνουνε. Έρχεται το δεύτερο, που λέγεται 600. Δεν πειράζει, όσα θέλει η Ελλάδα μου, κι εξακόσια, κι οχτακόσια. Πολεμάνε και τα 600. Ωραία, έρχονται και οι δήμοι, με το καταπίστευμα, να μην βάλει εγγύηση, να μη του δεσμεύσεις καθόλου γη, να φτιάξεις έργα, να μην λείψει τίποτα από κανέναν, να μην έχει κόκκινα δάνεια, να πάρει παγκόσμια αναγνώριση. Δήλωσα και απέδειξα ότι αυτά τα λεφτά δεν είναι δικά μου, είναι δικά μας, δεν τους βάζουμε τόκο, δεν βάζεις τόκο σε δικά σου λεφτά. Δίνω τα λεφτά με δικές μου εγγυήσεις, τα δείχνω στις κυβερνήσεις, οι Αμερικανοί, τα ”μεγάλα παιδιά” , τα βλέπουν οι πράκτορες, οι αντι-πράκτορες, οι ιεράρχες.

https://alfeiospotamos.gr/?p=26931
ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως ότι δύο μεγάλοι ιεράρχες, έκαναν τηλεφωνήματα σε δήμο και είπανε <<μακριά από τον Σώρρα, και μην υπογράψετε..>> Και θα φτάσει η ώρα που θα δείξω, πώς τα ιερατεία έχουνε θεσπιστεί με παράνομο νόμο στον πλανήτη, και παίρνουνε λεφτά από τα παγκόσμια ταμεία.
Σας είπα την άλλη φορά για τον παπά της Κύπρου, ότι μιά βδομάδα πριν κατέβω εγώ, άνθρωπος του παγκόσμιου ταμείου (να μην πω τ’ όνομά του τώρα και τον κάνουμε όμορφο το χορό) για να συζητήσουνε να κατεβάσουνε λεφτά από τα παγκόσμια ταμεία. Ο παπάς το έχει κάνει άλλες δυο φορές. Η εκκλησία λοιπόν κατεβάζει λεφτά από τα ταμεία των ανθρώπων. Τι δουλειά έχει να το κάνει το κάθε δόγμα; Κι αυτά τα δόγματα δεν είναι των ανθρώπων;
Γιατί όποτε χρειάζονται λεφτά οι άνθρωποι, αλλά τους σκλαβώνουν με τα ίδια τους τα λεφτά; δηλαδή ο παπάς θέλει να φτιάξει εκκλησίες και θεολογικές σχολές, γιατί; για να παράξει καλογέρους; τι να τους κάνει; να είναι απέναντι από τον κόσμο; Από ποιόν πήρανε έγκριση να είναι μεσολαβητές μεταξύ θεού κι ανθρώπων; Θα πάει πολύ μακριά αυτή η βαλίτσα; Γιατί λοιπόν δεν πρόκειται για το κερί σου, είναι τα κέρδη σου συνέλληνα! 
Βλέπεις λοιπόν τα δόγματα αυτά, να έχουνε παντού βάσεις σαν τους αμερικάνους. Βλέπεις μια μονή, να έχει μετόχους παντού, στη Ρωσία, στην Ουκρανία, παντου! Οργανωμένοι σαν μυστικές υπηρεσίες. Για ποιό λόγο; Για να διαδώσετε το θέλημα του θεού; Ποιό; Αυτό που θέλετε εσείς, με τα δικά μου λεφτά; ¨Ολοι έχουν συνεισφέρει εκεί. Έχει λεφτά του χριστιανού, αλλά και του μουσουλμάνου, γιατί να τα πάρετε εσείς; Τι είσαι ως δόγμα; Αρχηγός κράτους; και κατέχεις το 75% της περιουσίας της Ελλάδος;
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Παίρνεις τηλέφωνο και λές, μην πάρεις τα λεφτά του Σώρρα του οποίου τα λεφτά δεν έχουν τόκο, και είναι λεφτά των Ελλήνων, και να πάρει ποιών; των εβραίων, που έχουν τόκο και υποθηκεύεις όλο το δήμο μου; Και δεν μιλάμε για δάνεια.

Ακούστε τι θα σας πω. Όλοι οι δήμοι στην Ελλάδα είναι χρεωμένοι. Άλλος 200, άλλος 300. Η πρότασή τους τώρα είναι, “άκου δήμε, χρωστάς 200, πάρε άλλα 500 με 4 και 5% , και θα δεσμεύσεις όλη την περιουσία του δήμου, για τα 300 που έχεις πάρει και τα έχεις σπαταλήσει, έδωσες και στα πολιτικά παιδιά, πήρες κι εσύ, και οι ”μαύροι” γύρω-γύρω” . Εδώ δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τα 200, θα μπορέσουν τα 500; Σε 6 μήνες, ένα χρόνο, τα έφαγε τα λεφτά, έχει φύγει, κι ο δήμος είναι ολόκληρος στα χέρια των εβραιόπαιδων.

Γιώργος Αρίστογλου: Και βέβαια, αυτός δεν είναι ένας τυχαίος δήμος, είναι δήμος που κάτω απο τη γη του κρύβεται ορυκτός πλούτος.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΗΚΟΝ & ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αρτέμης Σώρρας: Να ξέρετε, την Ελλάδα θα την πάρουν από τους δήμους. Όλες οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί, όταν στηρίζονται σε νόμους παράνομους, ακυρώνονται, αν αύριο είναι οι συνέλληνες πάνω, και η κυβέρνηση είναι ελληνική. Θα τα βρείς όλα, αν ο άλλος έχει Αλτσχάιμερ, όλα θα τα βρείς. Είναι ανάγκη, καθήκον κι εντολή να έρθει το συντομότερο η Ελλάδα σε χέρια ελληνικά.

Όταν συμβεί αυτό, θα δεις ότι δεν θα υπάρχει σύμβαση που θα στέκεται. Έχουμε κάνει μελέτες και είμαστε πολύ οργανωμένοι. Όταν θα έρθει στην Ελλάδα στρατός οικονομολόγων και τεχνικών υπηρεσιών και σας δείξουν τα στοιχεία, θα φρίξετε. Ακόμα και σ’ άυτό το αγγλικό δίκαιο, που βάλανε πάνω κι από τα κράτη, που αν ο δικηγόρος από την πλευρά της κυβέρνησης υπογράψει συμβόλαιο, αντίθετο στο λαό, στο σύνταγμα, στο έθνος, ο δικηγόρος δικάζεται. Στην Ελλάδα υπάρχει κάπου ”αμυδρά” η ποινή του θανάτου για εσχάτη προδοσία..

Γιώργος Αρίστογλου: Τον έχουν μετατρέψει σε ισόβια.

Αρτέμης Σώρρας: α…δεν ξέρω… για να κλείσω το κεφάλαιο αυτό, σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, ό,τι έχει υπογραφεί για να καταδυναστεύσει τους νόμους της ελευθερίας και του συντάγματός σου, καταπέφτει όταν γίνεται χωρίς στοιχεία. Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει τη χώρα να την έχεις δική σου.

Γιώργος Αρίστογλου: Εχω πολλά μηνύματα, και σχετικά με το θέμα της απειλής κατά της ζωής σας. Και ρωτούν, τον φρουρούν τον κύριο Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, και δεν θέλω να με φρουρούν, γιατί δεν θέλω να ξέρουν πού πάω και τι κάνω, με τί μετακινούμαι. Είμαι ελεύθερος και δεν δεσμεύομαι πουθενά. Αυτός που φοβάται, δεν είναι ελεύθερος.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΪΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Γιώργος Αρίστογλου: πάντως το λένε κύριε Σώρρα ακόμα κι αυτοί που σας πολεμάνε, ότι νεκρός θα είσασταν ακόμα πιο επικίνδυνος.

Αρτέμης Σώρρας: Αυτή η απειλή κατά της ζωής μου έγινε, αφού δεν βγήκε ένα σχέδιο απ’ όταν ήμουνα στην Αμερική, από μια ιστορία η οποία αν βγει στον αέρα θα αναβιώσει μια παλιά ιστορία στην Ελλάδα, ένα από τα πολλά άσχημα που σας έχω πει ότι γίνανε στη χώρα μας.

Υπάρχουν πολλοί καθαροί συνέλληνες που θέλουν το ξεκαθάρισμα στην Ελλάδα. Υπάρχουν βουλευτές, εισαγγελείς, δικαστές που το θέλουνε. Και στη μασονία ακόμα και στη θρησκεία υπάρχουνε. Εγώ θα χτυπάω τα πάντα. Αυτοί που είναι με την Ελλάδα, ας το δηλώσουνε. Υπάρχουν και φωτεινοί άνθρωποι στην εκκλησία. 

Υπάρχει ένας μοναχός που μου λέει, “έχω ένα στρατό 500 ατόμων για σένα” ! Όχι σαν τ’ άλλα τα βρωμόπαιδα που σκοτώνουν ό,τι έχει φέρει ο Ελληνισμός μέσα από τους αιώνες. Η εκκλησία είναι κομμάτι μας, θέλουμε δεν θέλουμε, και ζούμε μ’ αυτό με ό,τι έχουν κάνει οι κεντρικές διοικήσεις της. Οι φωτεινοί άνθρωποι της εκκλησίας καλούνται να γκρεμίσουν τα παλιόπαιδα των διοικήσεών τους, που σκοτώνουν και δεν παράγουν θεϊκό έργο. Γιατί το μεγαλύτερο θεϊκό έργο είναι ο άνθρωπος, κι αυτοί σκοτώνουν τον άνθρωπο.

ΟΙ “ΔΟΥΛΟΙ” ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Δούλους μας κάνανε, άλλους στη θρησκεία, άλλους στη μασονία, άλλους στα κόμματα.

“Παντρεύεται ο δούλος του Θεού” , “γεννιέται ο δούλος του θεού” , “αρραβωνιάζεται ο δούλος του θεού” , κι όταν πεθαίνει ακόμα, λένε “πεθαίνει ο δούλος του θεού” . Εγώ και κανένας Έλληνας δεν γεννήθηκε δούλος και κανένας θεός δεν σε θέλει δούλο. Δούλοι γίναμε κι αλλού. Άλλος στη γυναίκα του, άλλος στο κόμμα, άλλος στο τζόγο, άλλος στην αγάπη, άλλος είναι δούλος στο φόβο. Σηκώστε κεφάλι να τα στείλουμε όλα αυτά, να κερδίσουμε πίσω την πατρίδα μας, και θα συζητήσουμε ότι θέλετε. Θα κόψουμε όλα τα ψέμματα.

Εισπράττουμε αδικία, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με δίκαιο. Όλα γύρω μας είναι άδικα. Πας στα δικαστήρια και διαπραγματεύεσαι το δίκιο σου κι αυτός που έχει ”κονέ” διαπραγματεύεται πώς να σου πάρει το δίκαιο. Άρα πας εκεί, ακούς τη γνώμη του δικαστή, που έχει κι αυτός πολλά στο κεφάλι του. Παίρνει 1200 το μήνα, έχει πόλεμο με τη γυναίκα του, με την πεθερά του, με τη ζωή του, κι αν κάνει καμιά βλακεία, θα τον πάνε στο Σουφλί. Όλοι είμαστε σ’ ένα πρόβλημα. Πρέπει να το λύσουμε.

Γιώργος Αρίστογλου: Έχω μηνύματα από δημοσιογράφους, που δηλώνουνε ότι δεν ανήκουν στην κατηγορία των μεγάλων που τα παίρνουν, θέλουνε να βρεθούμε κατά πρόσωπο, και να μας αποδείξετε ότι τα 600 υπάρχουν.Υπάρχει κύριε Σώρρα αυτή η περίπτωση; ή ακόμα να έρθουνε και οι τραπεζίτες από την Αμερική, και να τους μαζέψουμε τους δημοσιογράφους και αν τους αποδείξουμε οτι αυτά υπάρχουν;

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρτέμης Σώρρας: Είναι στα σχέδιά μας. Και μακάρι να έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί μια μεγάλη συγκέντρωση, και σκεφτόμαστε να κάνουμε και μια ημερίδα, με καλεσμένους οικονομολόγους πραγματικούς όμως, με καλεσμένους όλους τους δημοσιογράφους, πρέσβεις άλλων χωρών, γιατί συνεργαζόμαστε και με πολλές χώρες που είναι κι αυτές σκλαβωμένες όπως εμείς.

Μάλλον θα γίνει στη Μακεδονία που είναι ένδοξη περιοχή, που έβγαλε έναν αληθινό παγκοσμιοποιητή, τον Μέγα Αλέξανδρο, και θα καλέσουμε όλο τον κόσμο σε μια μεγάλη συγκέντρωση, σε μια μεγάλη καλημέρα, να δώσουμε και να δεχτούμε απ’ όλο τον κόσμο όλες τις βοήθειες. Δεν περισσεύει κανένας. Και σ’ ένα ξενοδοχείο, θα ενημερώσουμε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, να πάρουν και τόνους χαρτιών να τα μελετήσουνε. Θα κάνουμε ανάλυση όλων των εργαλείων και των εγγράφων, θα κρίνουνε μόνοι τους, κι ύστερα, η ελεύθερη βούλησή τους ας περιβληθεί απο τη λογική.!
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD

Γιώργος Αρίστογλου: τώρα να πάμε στο θέμα αυτών που βρέθηκαν με λογαριασμούς που έχουν πάρει μίζες, και καταθέσανε στον ανακριτή, και ”καρφώσαν” μάλλον για να απαλλάξουνε τους πολιτικούς, γιατί αυτά τώρα με τις μίζες , πάρε 100, πάρε διακόσια, για εξοπλιστικά, για ελικόπτερα απάτσι, είναι λίγο φυστίκια, αλλά μαζεμένα είναι πάρα πολλά. Αγοράζανε το ένα 20 και τα 19 καταλήγανε στις τσέπες. Δηλαδή μόνο αυτοί πήρανε; Ο υπογράφων υπουργός δεν πήρε τίποτα; ο γ.γ.του υπουργού δεν πήρε;

Αρτέμης Σώρρας: Γιατί; Τόσα χρόνια εξοπλιστικά, τώρα πήρανε; Οι προηγούμενοι τίποτα; Ένας λόγος που απειλήθηκα είναι επειδή είπα ότι οι δήμοι είναι παγκόσμια ταμεία και δεν είναι ότι απειλήθηκα επειδή το είπα προς ενημέρωση, αλλά επειδή το έφερα προς εκτέλεση! Αυτό θα εμφανίσει τους παγκόσμιους κλέφτες, τους παγκόσμιους δυνάστες, και πώς πλουτίζουν, πώς ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις, ποιοί πράκτορες και ποιές υπηρεσίες τους βοηθούν. Θα αποδείξω ακόμα στις μέρες μας πώς λειτουργεί το real estate. Πώς μπορεί αυτό να ανέβει σε μια χώρα. Γίνεται ένα σπίτι να στοιχίζει πενήντα χιλιάδες ευρώ και σε ένα χρόνο να στοιχίζει πεντακόσια χιλίαρικα; Έλα που γίνεται.

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ & Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ JACOB ROTHSCHILD 
alt

Όταν ήμουνα για δυο μήνες στην Αμερική και ταξίδευα και σε χώρες της Ν. Αμερικής, στον Καναδά, κάποιος πράκτορας που μπήκε σε κάποιους δικούς μου μηχανισμούς στην Ελλάδα, δήλωσε ότι θέλει να δώσει κάποια έγγραφα σε μένα πολύ σημαντικά, για μια μεγάλη υπόθεση για μίζες από ό,τι είπε, από το 1967 εως το 2012. Κατόπιν δήλωσε στους δικούς μου εδώ στην Ελλάδα – οι οποίοι είναι και μάρτυρες μου στη ΓΑΔΑ – ότι η οικογένεια Rothschild θέλει να με δει εδώ στην Ελλάδα, κι όχι στην Αμερική.

Υπάρχει ένας από αυτή την οικογένεια, ο Jacob, που μένει στην Κέρκυρα. Του αρέσει λοιπόν η Ελλάδα. Ο ίδιος ο πράκτορας μας δήλωσε οτι δουλεύει για την οικογένεια, ακόμα και σε κάποια βίντεο δικά του, που θα βγούνε σιγά-σιγά στο διαδίκτυο. Αρχίζει λοιπόν η διαδικασία να μου δώσει τα στοιχεία αυτά που αφορούσαν σε μίζες περί τα 140 δις απο τον λογαριασμό ενός ανθρώπου, με αποδέκτες πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας.
Με ενημέρωσε ότι θα μου δώσει αυτά τα στοιχεία σφραγισμένα, κι οτι υπάρχει και σκληρός δίσκος στη βουλή με αυτά. Έμεινα άναυδος! Σκέφτηκα, αν υπάρχει στη βουλή, γιατί δεν κάνουν κάτι; Βέβαια, εγώ επειδή είμαι υποψιασμένος, κι έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα δρομολόγιο, λέω τι έγινε; Με αγάπησε εμένα ξαφνικά ο πράκτορας; Ο πράκτορας ζήτησε να πάρει 500 εκατομμύρια, δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα και ότι μπορεί να πάρει και ομόλογο δικό μου. Από τη μία έμεινα κατάπληκτος με την επιλογή της οικογένειας να με δεί, τον τόπο που θέλει να με δει, ακούγονταν πάρα πολλά από τα τηλέφωνα, και οι μάρτυρες θα τα πούνε αυτά και θα γίνει και σειρά εκπομπών, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο θέμα.
Αρχίζω τώρα και ψάχνω, δεν θέλω να πω όνομα ακόμα, μαθαίνω όμως ότι έχει πάει φυλακή κόσμος από αυτό το άτομο με αυτή την υπόθεση, και από μια άλλη πηγή πληροφορούμαι ότι αυτό το άτομο που είχε τους λογαριασμούς και πλήρωνε κυβερνήσεις έχει και 6500 ακίνητα! Μου είπε ότι η περιουσία του είναι περί τα 5,5 τρις, μόνο από τ’ ακίνητα. Μαθαίνω λοιπόν ακόμα ότι έχει 600 εως και 800 δις κατατεθημένα σε λογαριασμούς στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα από έγκυρη πηγή μου μαθαίνω ότι όντως υπάρχουν αυτά τα ακίνητα, και πίσω από εταιρεία κρύβεται κάθε ακίνητο. Ακίνητο και εταιρεία! Ο άνθρωπος αυτός έχει πεθάνει, και κάνει διαχείρηση των ακινήτων ο γιος του κι εκεί μπαίνουνε όλα τα μεγάλα τα παιδιά και πάνε φυλακή, τους χρεώνουνε ξέπλυμα.

CIA, FEDERAL RESERVE & ROTHSCHILDS

Γιώργος Αρίστογλου: αυτόν τον βάλανε φυλακή τελευταία.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, τον βάλανε φυλακή διότι χρωστάει στο δημόσιο. Πώς να μη χρωστάει με τέτοια περιουσία; Όμως ο πατέρας δεν ήταν ιδιοκτήτης ήταν διαχειριστής. Ο γιός δεν ήξερε τίποτα.

Βλέπει μια τεράστια περιουσία που τον μπλέκει εντελώς τυχαία η γυναίκα του που είναι εβραία, κι αρχίζει ο γιός να πουλάει. Όμως πώς μπορούσε να πουλάει τ’ ακίνητα της CIA, τα λεφτά της CIA, στην CIA;

https://alfeiospotamos.gr/?p=45063
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι όπως προκύπτει από πολύ καλές πληροφορίες, όλη αυτή η περιουσία είναι της CIA. Άρα ο πατέρας του διαχειριζότανε λεφτά της CIA. 
Αφού υπήρχε ένας άνθρωπος να διαχειρίζεται τόσο χρήμα και τόσα ακίνητα της CIA, και να τροφοδοτεί τους πολιτικούς μου από το ’67 εως το ’12 με 140 δις, αν βάλω τη φαντασία μου να δουλέψει και τις γνώσεις μου, θα πω, γιατί να μην υπάρχουν άλλοι 10 τέτοιοι στην Ελλάδα;
Άρα βλέπουμε μια CIA που αγοράζει και πουλάει ακίνητα στον ελληνικό κόσμο, και ανεβάζει το real estate όπου θέλει. Να εμφανιστεί κάποιος δηλαδή, αυτό που πουλάς εσύ 100, και να ‘ρχεται ο άλλος και να σου δινει 500. Ανεβοκατεβάζει τις τιμές όπως θέλει. Κάποια στιγμή δηλαδή, φουντώσανε τ’ ακίνητα τόσο πολύ, έρχεται το κράτος κι ανεβάζει τις αντικειμενικές αξίες.
Σήμερα η αντικειμενική αξία είναι 4 και 5 και 6 φορές πάνω από την αξία που πωλούνται τα ακίνητα. Βλέπεις λοιπόν πώς διαμορφώνεις τις τιμές των ακινήτων μέσα στη χώρα; Βέβαια οι τράπεζες στεκότανε στις αντικειμενικές αξίες που έβγαζε το κράτος, το οποίο τις ανέβασε επειδή το real estate είχε ανέβει, στο τέλος αυτό ξεφούσκωσε, και τώρα το εκατομμύριο έγινε εκατό χιλιάρικα και κανείς δεν αγοράζει. Βλέπεις πώς σκοτώνεις μια χώρα; Πώς βάζεις τον κόσμο να πάρει δανεικά και λεφτά που δεν υπάρχουνε;
Έχει ένα σπίτι που κάνει κοστολογικά ένα χιλιάρικο το μέτρο, του το πουλάς είκοσι, τον δανείζεις είκοσι να τ’ αγοράσει, του πήρες τα λεφτά, μετά δεν μπορεί να το πληρώσει, του το παίρνεις, οι τιμές πέσανε, κάνει ένα χιλιάρικο και κανείς δεν έχει χίλια να το αγοράσει. Βλέπεις πώς σκοτώνεις την αγορά άμα θέλεις;

Αν δεν ήσουνα εσύ CIA να αγοράζεις ακίνητα με λεφτά δικά μου, που εσύ λεφτά έχεις του παγκόσμιου ταμείου, βλέπεις πού πηγαίνει; και βλέπαμε κάποιους να τρέχουνε για ξέπλυμα με τέτοια ακίνητα, που έκανε πενήντα, του πούλαγε πέντε, και το ξαναπούλαγε πενήντα;

Γιώργος Αρίστογλου: Λεφτά υπάρχουνε δηλαδή…

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως υπάρχουνε και αυτά τα λεφτά, στη δική σου τη χώρα, που η CIA διακινεί από τα δικά σου ταμεία, και που όλως τυχαίως είναι υπό την εποπτεία των Rothschild, και των οικογενειών, γιατί αυτοί είναι διαχειριστές των παγκόσμιων ταμείων. Η CIA δεν είναι αμερικάνικη υπηρεσία. Η Αμερική είναι θεματοφύλακας. Για να ελέγχει όλο το καταπίστευμα. Κι’ επειδή η FEDERAL είναι στην Αμερική, η οποία είναι ιδιωτική τράπεζα και δίνει λεφτά στην Αμερική η οποία είναι πτωχευμένη, κι ό,τι θέλει να κάνει, ρωτάει το δυνάστη της. Είναι μια τέλεια συμμαχία. Οι δυνάστες στέλνουνε στρατό όπου θέλουνε, η Αμερική υπακούει. Οι Αμερικάνοι τ’ αδέρφια μας, είναι καταδικασμένοι να δυναστεύονται. Το έχουνε πάρει χαμπάρι όμως, και το έχουν πάρει αλλιώς.

Γιώργος Αρίστογλου: Μου λέτε δηλαδή ότι η CIA χρησιμοποιείται σαν όργανο των Rothschild, που όταν κάπου δεν έχουν συμφέροντα τραπεζικά, δημιουργούν ένα πόλεμο για να μπούνε μέσα;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως ,αυτό σας λέω. Η υπηρεσία είναι των ανθρώπων. Οσοι άνθρωποι γνωρίζουνε, ας πάρουνε να δούνε τον ισολογισμό της Αμερικής, κι ας δούνε αν πληρώνεται η CIA απο την Αμερική.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ 13/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ:
ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη
………………………………………………………………………….

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Ράδιο Ακρίτες 1/11/2897 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ. (ήχος και απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα που προϋπήρχαν. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)