ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΟΣΗ ΥΓΙΗ ΔΟΜΗΣΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΑΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΧΑΡΑΞΕ ΗΡΘΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΗΜΙΘΕΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΙΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΞ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ
ΤΗΝ 13Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 08-04-2020