Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. Η ΕΝΟΧΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Βασίλης Δρόσος Η ΕΝΟΧΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

…………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΙΑΤΙ ΕΞΑΝΙΣΤΑΣΘΕ ;;; ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ: 11.000.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, 28 ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 3000+€/ΜΗΝΑ, 13,5ΕΚ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ Λ-ΑΘΡΟΟΙ “ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ”

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ… Καταγγελία ΣΟΚ γιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΓΙΑΤΡΟΥ … (συγν. ΚΟΡΟΝΟΓΙΑΤΡΟΥ…) ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ !!! CORONAVIRUS. ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤ/2019: ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ 100 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΙΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!

ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ … ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΙΟΥΜΕ ΚΑΙ #μενουμεσπιτι ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ…

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΪΔΕΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ… !!!

………………………………………………………

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….