Δήμαρχος Ωρωπού: Βάλτε σε καραντίνα τη δομή της Μαλακάσας – Κυκλοφορεί μια υγειονομική βόμβα

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη, προς την κυβέρνηση για την υγεινομική βόμβα της δομής μεταναστών στη Μαλακάσα.

Με επείγουσα επιστολή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοιϊδη , στο Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου μεταφέρει την έντονη ανησυχία του καθώς και του δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού για την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία των μεταναστών της δομής Μαλακάσας στην ευρύτερη περιοχή, μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου.

Συγκεκριμένα καθημερινά, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το otavoice.gr εκατοντάδες μετανάστες κυκλοφορούν κατά ομάδες ,χρησιμοποιώντας το τρένο ή μέσα μεταφοράς ακόμη και πεζοί και συρρέουν στην περιοχή του Αυλώνα για να σηκώσουν χρήματα από τα ΑΤΜ καθώς επίσης για να προμηθευτούν διάφορα προϊόντα και να κάνουν την βόλτα τους. Η κατάσταση είναι δραματική και όπως μας εξηγεί ο δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιασημάκης έχουμε «κλειδώσει» μέσα τους κατοίκους – και σωστά για την ασφάλεια τους- αλλά ταυτόχρονα έχουμε μια υγειονομική βόμβα να κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στις αυλές και στους δρόμους μας.

Σαν δήμος μας λέι ο κ. Γιασημάκης , έχουμε κάνει τα πάντα για να διατηρήσουμε ένα ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον , με συνεχείς απολυμάνσεις και με διαρκή ενημέρωση των πολιτών να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα.

Ζητάμε μας εξηγεί άμεσα να παρθούν περιοριστικά μέτρα. Δεν μας καλύπτουν αυτά που ελήφθησαν , νιώθουμε ανασφάλεια και πρέπει να επέμβει άμεσα η κυβέρνηση. Όπως επαναλαβάνουν καθημερινά οι κ.κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς δεν πρέπει να καταστρέψουμε όσα με κόπο και θυσίες , χτίσαμε αυτές τις μέρες και συγκρατήσαμε την επιδημιολογική καταιγίδα του κορονοϊού. Όμως εδώ κάνουμε το αντίθετο και κινδυνεύει η περιοχή να μετατραπεί σε επίκεντρο μετάδοσης της νόσου.

Αυτή είναι η επιστολή του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη με την οποία ζητά να τεθεί σε καραντίνα η δομή της Μαλακάσας.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΙΑΤΙ ΕΞΑΝΙΣΤΑΣΘΕ ;;; ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ: 11.000.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, 28 ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 3000+€/ΜΗΝΑ, 13,5ΕΚ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ Λ-ΑΘΡΟΟΙ “ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ”

………………………………………………………

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….