ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ). Ρέθυμνο: Σβήστηκε το πρόστιμο στον άστεγο

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ?!!
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ) ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ…..

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…….
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

………………………………………………………………………….

Ρέθυμνο: Σβήστηκε το πρόστιμο στον άστεγο

Update: Παρασκευή 13:10 μ.μ. https://www.efsyn.gr/efkriti/koinonia/237712_rethymno-sbistike-prostimo-ston-astego

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες ότι η είδηση είναι κατασκευασμένη ή ότι ο άνθρωπος στον οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο δεν είναι άστεγος, αλλά «άτομο με γνωστή παραβατική συμπεριφορά».

Όπως αναφέρουν πηγές της «Εφ.Συν.» από το Ρέθυμνο, το πρόστιμο όντως έχει επιβληθεί και η εικόνα της κλήσης με την ένδειξη «άστεγος» είναι πραγματική. Σε νεότερη ενημέρωση από το Ρέθυμνο, αναφέρεται πως ο άνθρωπος στον οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο, είναι τοξικοεξαρτημένος και πράγματι δε διαθέτει μόνιμο τόπο κατοικίας, αλλά διαμένει σε διάφορα σπίτια ή πρόχειρα καταλύματα στην πόλη.

Μιλώντας στην «Εφ.Συν.» ο δήμαρχος του Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, αφενός επιβεβαιώνει την επιβολή του προστίμου, αλλά και τη διαγραφή του, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. «Έκανα και εγώ παρέμβαση στην Τροχαία Ρεθύμνου για να σβηστεί το πρόστιμο, αλλά όπως με ενημέρωσα,ν το είχαν ήδη σβήσει», λέει στην «Εφ.Συν.».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και από άλλες συλλογικότητες και φορείς, ώστε να βρεθεί μόνιμο κατάλυμα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ουσία της υπόθεσης ότι δηλαδή οι ευάλωτες ομάδες βρίσκονται στο στόχαστρο των ελέγχων (είτε άστεγος, είτε τοξικοεξαρτημένος ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ή και τα δύο), παραμένει και δημιουργεί προβληματισμό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.