ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ” ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Η αλήθεια για την έξοδο των Αθηναίων μέσα από τους αριθμούς της Τροχαίας

Γιατί σχηματίστηκαν ουρές στα διόδια

Συνολικά 27.270 οχήματα πέρασαν χθες Παρασκευή από τα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου και της Εθνικής Οδού Αθηνών-ΛαμίαςΑπό αυτά τα 14.070 διήλθαν από την Αθηνών-Κορίνθου και τα 13.200 από την Αθηνών-Λαμίας. Στα διόδια σχηματίζονταν ουρές, καθώς οι περισσότεροι οδηγοί ήθελαν είτε να πληρώσουν με κάρτα, είτε να εξυπηρετηθούν από τα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής.

Αστυνομικοί της Τροχαίας σημειώνουν ότι υπήρχε κόσμος που πήγαινε στα χωριά, αλλά υπήρχαν και πολλοί επαγγελματίες που ούτως ή άλλως θα περνούσαν από τα διόδια (όπως κάνουν κάθε μέρα) αλλά και πολίτες που περνούν από τους σταθμούς διοδίων πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από τη δουλειά τους.

Την προηγούμενη Παρασκευή (13 Μαρτίου) από τα διόδια της Αθηνών-Κορίνθου και της Αθηνών-Λαμίας πέρασαν συνολικά 35.202 (7.932 περισσότερα οχήματα σε σχέση με χθες). Από αυτά τα 19.176 (5.976 περισσότερα σε σχέση με χθες) είχαν διέλθει από την Αθηνών Λαμίας και τα 16.026 (1.956 περισσότερα σε σχέση με χθες) από την Αθηνών-Κορίνθου.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………..

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ: “Που είναι λοιπόν το Υπ. Υγείας για εμάς; Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην υγεία; Στην ζωή;”

Τα σχόλια είναι κλειστά.