ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ: “Που είναι λοιπόν το Υπ. Υγείας για εμάς; Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην υγεία; Στην ζωή;”

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ

Giannis Ploskas ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ

“Δημοψήφισμα για άμεσα μέτρα βελτίωσης της κατάστασης των φυλακών”  https://www.opolitisesy.gr/fulakes/

ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ+ΑΠΟ+ΑΝΔΡΙΚΕΣ+ΦΥΛΑΚΕΣ+ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ+(1)

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ – ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ – ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ Ή ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 2020 ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΙΧΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ.

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ https://www.opolitisesy.gr/fulakes/

……………………………………………….

Τα σχόλια είναι κλειστά.