“CORONAVIRUS”… “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” , “ΠΑΤΕΝΤΕΣ” , ΝΟΜΟΙ… ΓΙΑ ΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” … ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ;

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
ΣΤΟΝ BILL GATES ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ;
ΣΤΟ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ PIRBRIGHT TOY ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ WELLCOME TRUST TOY BILL GATES ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ MELINDA ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ (CORONAVIRUS) ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΤΕΝΤΑΣ 10.130.701. 
(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ….ΙΟΥΣ…. https://www.pirbright.ac.uk/viruses-we-study
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ 6 ΜΗΜΕΣ!! … ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΑΙΔΑ ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!

ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ CORONOVIRUS (???) ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

https://canucklaw.ca/coronavirus-patent-by-pirbright-institute-funded-by-gates-foundation-climate-change-scam-15/

Coronavirus

Η παρούσα εφεύρεση παρέχει έναν ζωντανό, εξασθενημένο κοροναϊό που περιλαμβάνει ένα παραλλαγμένο γονίδιο ρεπλικάσης που κωδικοποιεί πολυπρωτεΐνες που περιλαμβάνει μία μετάλλαξη σε μία ή περισσότερες μη δομικής πρωτεΐνης (nsp) -10, nsp-14, nsp-15 ή nsp-16. Ο κορωναϊός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εμβόλιο για τη θεραπεία και / ή την πρόληψη μιας νόσου, όπως μολυσματικής βρογχίτιδας, σε ένα υποκείμενο.
ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΑΧ…
ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣ” ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ!
…………………………………………………………………
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ …

H προφητεία Bill Gates Foundation και Johns Hopkins στις 18/10/2019 – Πανδημία θα ξεσπάσει και θα σκοτώσει 65 εκατ, πτώση 40% στις αγορές

…………………….
…………………….
6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
Ελλήνων Συνέλευσις Διοίκηση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ TIMING !!!! …. ;;;;
……………………………………………………………………….
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
Ο Παπαρρηγόπουλος αναφέρει, ότι βάσει στοιχείων του ιστορικού Προκόπιου, επί Ιουστινιανού και με τους πιο μέτριους υπολογισμούς, χάθηκαν πάνω από… 100.000.000 άνθρωποι σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο και τη Μικρά Ασία! Άλλοι από λοιμούς, άλλοι από λιμούς, άλλοι από φυσικές καταστροφές και άλλοι από τις σφαγές! Πόσοι να πούμε ότι ήταν Έλληνες από αυτούς;
Ενώ, όπως καταθέτει ο Παπαρρηγόπουλος, ο ίδιος ο Προκόπιος έγραψε για τον Γιουδπράβδα(Ιουστινιανό) στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ του:
“…ότι δε ουκ άνθρωπος, αλλά δαίμων τις, ώσπερ είρηται, ανθρωπόμορφος ήν τεκμηριώσαιτο άν τις, τω μεγέθει σταθμώμενος, ών εις τους ανθρώπους κακών έδρασεν. Εν γαρ τω υπερβάλλοντι των πεπραγμένων και η του δεδρακότος δύναμις εύδηλος γίνεται. Το μεν ούν μέτρον εις το ακριβές των υπ’ αυτού ανηρημένων ειπείν ουκ άν ποτέ μοι δοκεί των πάντων τινί ή τω Θεώ δυνατά είναι. Θάσσον γάρ τις, οίμαι, την πάσαν ψάμμον εξαριθμήσειεν ή όσους βασιλεύς ούτος ανήρηκε. Την δε χώραν ως επί πλείστον διαριθμούμενος, ήνπερ έρημον των ενοικούντων ξυμπέπτωκεν είναι μυριάδας μυριάδων μυρίας φημί απολωλεκέναι.”Πιο κάτω ο Παπαρρηγόπουλος καταθέτει άλλη μιά αναφορά του Προκόπιου:
“…Ο Προκόπιος, ομιλών ιδίως περί της μεγάλης Χερσονήσου, της από του Ίστρου μέχρι της κυρίως Ελλάδος απλουμένης, βεβαιοί ότι “Ούννοί τε και Σκλαβινοί και Άνται σχεδόν τι ανά πάν καταθέοντες έτος, εξ ού Ιουστινιανός παρέλαβε την Ρωμαίων αρχήν, ανήκεστα έργα ειργάσαντο τους ταύτη ανθρώπους’ πλέον γαρ εν εκάστη εμβολή οίμαι ή κατά μυριάδας είκοσιν είναι των τε ανηρημένων και ηνδραποδισμένων ενταύθα Ρωμαίων, ώστε την Σκυθών ερημίαν αμέλει ταύτης πανταχόσε της γης ξυμβαίνειν.”
(ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Κ. Παπαρρηγόπουλος, βιβλίον ένατον, τόμος α’, σελ.168-171, εκδόσεις ΓΑΛΑΞΙΑ-ΕΡΜΕΙΑΣ).Βέβαια ο Παπαρρηγόπουλος αμφισβητεί τις πληροφορίες του ιστορικού Προκόπιου, στην προσπάθειά του να εξωραίσει την εικόνα του Γιουδπράβδα. Αλλά ο Προκόπιος ήταν σύγχρονος της εποχής εκείνης! Όσες υπερβολές κι αν έγραψε, έχοντας απτές πληροφορίες βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια από κάθε μεταγενέστερο ιστορικό!
Μετρά λοιπόν, ο Παπαρρηγόπουλος, ότι αφού ο Γιουδπράβδα ήταν στην εξουσία για 40 χρόνια τις είκοσι μυριάδες(200.000) επί σαράντα χρόνια = 8.000.000 ανθρώπινες απώλειες, μόνο από τις σφαγές των παραπάνω εισβολέων και μόνο στα Βαλκάνια (από τον Δούναβι μέχρι την Πελοπόννησο)! Δεν αναφέρει όμως και δεν προσθέτει τους σφαγμένους, αποκλειστικά, Έλληνες που σφάχτηκαν γιατί δεν γίνονταν… χριστιανοί!
Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ανθρώπινου Γένους και ειδικά του Ελληνικού Έθνους! Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι εκτός των άλλων, οι λοιμοί (πανδημίες ασθενειών), όπως αναφέρει πάλι ο Παπαρρηγόπουλος, είχαν αφετηρία την… Αίγυπτο! Στο διάστημα που ήταν στην εξουσία ο… Γιουδπράβδα!Δείτε ποιός πραγματικά ήταν ο…”Ιουστινιανός”:
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ. Ο ΟΥΠΡΑΒΔΑ ΕΚ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ… “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ !!!!!!!!Δείτε και για τους άλλους δύο μεγαλύτερους εχθρούς των Ελλήνων:
“Μέγας” Κωνσταντίνος, Ιουστινιανός, Θεοδόσιος, οι σφαγείς των Ελλήνων, ψηφίστηκαν ως… μεγάλοι… “Έλληνες”!!!Οι σημερινοί, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως τότε, εργάζονται με άλλους τρόπους,εφαρμόζοντας άλλες τακτικές! Ο στόχος όμως είναι ίδιος!

Υ.Γ.
Δείτε και ως επιδόρπιον τα… “ραβασάκια” της αγάπης των Νεορωμαίων κατακτητών, κατά των Ελλήνων!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ.ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΟ ΚΩΔΙΚΑ.ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλιτήριοι Έλληνες! Ωραίο το στόλισμα, … έτσι;

………………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.