Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα

Έχουν… σκυλιάσει κυριολεκτικά στον ΣΥΡΙΖΑ με τον συγκινητικό ξεσηκωμό των Εβριτών, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων και κατάφεραν να αποκρούσουν τις ασύμμετρη απειλή των Τούρκων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν χιλιάδες λαθρομετανάστες για να παραβιάσουν τα σύνορα μας.

Μπορεί ο Ερντογάν να πίστευε ότι θα… πιάσει στον ύπνο την Ελλάδα, λόγω της αργίας του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και όπως αποδεικνύεται καθημερινά από βίντεο και φωτογραφίες, οργάνωσε, μεθόδευσε και κατευθύνει όλους αυτούς στην πλειοψηφία τους Αφγανούς, Πακιστανούς, Μαροκινούς, Ιρανούς και ελάχιστους Σύριους, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο εκβιασμός που επιχείρησε να κάνει στην χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση έντονα στριμωγμένος με όσα συμβαίνουν στο Ιντλίμπ της Συρίας και παράλληλα να δείξει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή και χρησιμοποιώντας μερικές χιλιάδες απελπισμένων λαθρομεταναστών να “τρυπήσει” τα ελληνικά σύνορα, δεν του βγήκε. Γι’ αυτό και κατέφυγε στην προσφιλή τακτική του, με ενορχηστρωμένη προπαγάνδα και προκλητικά Fake news για νεκρούς.

Βρήκε πάντως έναν συμπαραστάτη σε όλα αυτά. Τον ΣΥΡΙΖΑ. Που και αυτός θα λέγαμε ότι… αιφνιδιάστηκε με την αντίσταση στον Έβρο. Γιατί είναι γνωστό ότι ιδεολογικά οι άνθρωποι του, η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του δηλαδή και όχι οι ψηφοφόροι του, κυρίως αυτοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, θέλουν ανοιχτά σύνορα, πιστεύουν πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα όπως δήλωνε ο αρχηγός τους Αλέξης Τσίπρας και θέλουν να έρχεται όποιος θέλει στην Ελλάδα. Κι επειδή δεν θα μπορούσαν να στραφούν κατά της αστυνομίας και του στρατού, ξεκίνησε μια ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ εναντίον των Εβριτών. Τους… ενόχλησε πάρα πολύ η καθολική τους αντίδραση, ο ξεσηκωμός και η συγκινητική συμπαράσταση και στήριξη ανθρώπων κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως πολιτικών, ιδεολογικών και κομματικών προτιμήσεων. Όλοι, μια γροθιά, στάθηκαν δίπλα στα σώματα ασφαλείας και της ένοπλες δυνάμεις που έδωσαν τιτάνιο αγώνα να κρατήσουν τα σύνορα.

Έτσι, μετά το αρχικό ξάφνισμα, άρχισε η… επιχείρηση συκοφάντησης των Εβριτών, με δηλώσεις στελεχών και φυσικά με χρησιμοποίηση των γνωστών, φιλικών τους ΜΜΕ, αριστερής και ακροαριστερής κατεύθυνσης. Θέλουν να παρουσιάσουν τους κατοίκους του Έβρου ή τουλάχιστον ένα κομμάτι τους ελπίζοντας και ποντάροντας στον… διχασμό, ως… δολοφόνους, μια και με πολύ μεγάλη ευκολία υιοθέτησαν την τουρκική προπαγάνδα για νεκρούς. Ως παραστρατιωτικούς τους Εθνοφύλακες που μέχρι τα γεράματα τους κρατούν τα όπλα για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όταν χρειαστεί. Το είδαμε αυτό με τις δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή τα στοχευμένα ρεπορτάζ γνωστών και μη εξαιρετέων εφημερίδων και ιστοσελίδων. Ως παρακρατικούς που παίρνουν τα όλα και πυροβολούν εναντίον των λαθρομεταναστών.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ξεκινήσουν τα γνωστά Fake news που κυκλοφόρησαν χθες, για πυροβολισμό κατά λάθος από εθνοφύλακες και κυνηγούς ενός αστυνομικού, τον οποίο δεν τραυμάτισαν επειδή φορούσε αλεξίσφαιρο. Ως ακροδεξιούς, συγχέοντας την παρουσία στην περιοχή του πρώην Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητου Γιάννη Λαγού στην περιοχή. Ξεκίνησαν μάλιστα με τις γνωστές, απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος μίλησε για Εβρίτες που πήραν τις καραμπίνες να προστατεύσουν τις… βίλες τους στο Δέλτα του Έβρου, εννοώντας τους καλυβιέρηδες κυνηγούς και ψαράδες που ξενυχτούν κάθε βράδυ στην περιοχή και απέτρεψαν παράνομη είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών, αλλά και όλο τον χρόνο ελέγχουν τα σύνορα και κάθε κίνηση των Τούρκων.

ΠΗΓΗ

………………………………………………………