ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ” ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ” (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 14/2/2904

ΚΛΕΙΩ

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ” ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ” 14/2/2020

2ο ΜΕΡΟΣ

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΗΛΙΑ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ “ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ” ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΓΙΑΝΝΗ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ”. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ”;

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΗΛΙΑ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΕΕΙ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΝΤΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗΣΗΣ, ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ;

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ. ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!

“ΠΙΣΤΕΥΩ” ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ.

ΟΤΑΝ “ΓΝΩΡΙΖΩ” ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΞΕΡΩ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 714 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60.000 ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ. ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 18Α ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 262 ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΑΝΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ 99ΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ Ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ, ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕΣ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ Ο “ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ” ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΗΧΗΤΙΚΟ

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ” ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΟΝΕΙΚΗ, Ή ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!

ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ: “ΝΑΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ” ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ”. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΜΑΘΑΜΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

ΗΧΗΤΙΚΟ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΑΝ. ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΠΕ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ ΕΝΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ, ΟΜΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΞΩ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ; ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΕΞΟΥΣΙΑ”  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΟΠΥΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2010. ΕΙΝΑΙ Ο 3845 ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 65Α ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3845 ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 6-5-2010.

ΕΚΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ. 4 ΛΕΕΙ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΚΟΝΟΝΙΚΩΝ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΔΙΜΕΡΗ Ή ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ; ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΚΡΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΑΦΜ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ;

Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΣΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 714 ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 65.,000 ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ!!

ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΙΔΙΑ Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ!

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 3845 ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ. ΒΛΕΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΜΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΚΕ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

 ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ 3847 ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 9 ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η “ΚΥΡΩΣΗ” ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ “ΚΥΡΩΣΗ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.

 ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΗΛΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΕΙ, ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, Ή ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑ, ΟΡΚΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ!

ΑΡΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΞΙΑΚΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ, ΤΙ ΠΗΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ.!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΟΡΚΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

ΑΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΕΞΩ ΚΟΝΣΕΡΒΑ, ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΒΕΤΟ Ή ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Κ ΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.. Α, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ! ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ! ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΛΙΓΟ, ΝΑΙ, ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ;

ΜΕΧΡΙΣ ΩΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΔΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΣΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑΝΝΗ. ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΈΙΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 172 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 4046 ΤΟΥ 2012 ΜΕ 199 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 222 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ…

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΩΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΜΟ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΜΟ!

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ!

ΤΗΝ ΩΡΑ, ΟΧΙ “ΑΜΑ”, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΑ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΗΧΗΤΙΚΑ, ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ

ΗΧΗΤΙΚΑ

-ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.

-ΔΗΜ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

-ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ!

-ΔΗΜ: ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΑΝ; ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ; ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ;

– ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ; ΑΥΤΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ, ΗΤΑΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ! ΙΣΩΣ! ΟΠΟΤΕ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: “ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΔΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΛΛΑΔΑ”

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ “ΑΝΘΡΩΠΙΑ’” ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΦΕΚ Α 18 ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 355-356 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

ΛΕΕΙ ΟΤΙ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ- ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, Ή ΑΛΛΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ …. ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ‘ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ” ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΑΤΑΦΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΤΙΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΟΜΙΜΟΥΣ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.

ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΚΑΝΩ 3 ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΩ ΤΕΚΜΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ!  ΕΞ’ΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ “ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ” ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ!!

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΝΑΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΥ!

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗ,  ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ 126% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 176% ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ;

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΗΛΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ,

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.  

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

 ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! 

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!

 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ,

ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,

 ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΓΗΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΑΓΗΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ

ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΗΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ;

230 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ! 

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΛΙΑ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ 10-15 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ. ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! 

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ HOT-SPOT. ΑΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ. ΣΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΟ ΑΔΩΝΟΣΠΥΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΕΜΠΟΡΑΣ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο Α ΒΑΘΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!! ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑ. ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΑΠΟ ΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ;

ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ;

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ Ή Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ν Α ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΤΗΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΩΠ ΠΟΥ ΠΑΣ; ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΛΑΚΟΥΒΑ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΔΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΛΙΓΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΙΔΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ  ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕ ΠΛΑΙ- ΠΛΑΙ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ “ΑΜΑΝ” ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! 

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΘΕΑΤΗΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ.,, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ, Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΧΑΓΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ή ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

 ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΥΠΕΣ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ. ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΞΩ; ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΣΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

 ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΣΠΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ.

ΑΝ ΡΙΞΩ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΔΑΚΤΥΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ, ΑΝ ΡΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ. ΑΝ ΡΙΞΩ ΜΕ ΤΑ 5 ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΩ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΑΡΑ ΙΣΧΥ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ.  

ΗΧΗΤΙΚΟ

ΔΗΜ: ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΝ Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. 

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΝΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΝ 4336/1-8-2015. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ.

ΔΗΜ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ..

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟΛΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ…

ΔΗΜ: ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ;

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

ΔΗΜ: ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΕΒΑΙΩΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΔΗΜ: ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ SS ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΑΝΚΕΡ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΓΡΑΒΑΤΑ, ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΝ…. Ή ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ή ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ.

ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο,ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΡΑΞΕΙ ΗΤΑΝ DE FACTO. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ DE JURE ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΧΩΡΗΣΕΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΤΟΤΕ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΒΑΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΚΕΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ

ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΩΘΕΝ.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΜΑ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΑ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,

ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ!

 ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ!! ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ. 

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΛΕΠΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ  STREAM..ΑΔΙΑ ΑΡΓΟΥΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ,

ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199  -9-2015 ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΕΡΧΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΚΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΙΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 28  ΦΑΝΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΤΛ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.

Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΣΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΡΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΟΝΤΑΝΑΣΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΝΦΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟ.

ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΑΡΧΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ Ή ΚΑΤΩΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΩ ΕΤΣΙ,

Ο ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ 60% ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΠΑΙΡΝΩ 1000 ΕΥΡΩ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 1500 ΕΞΟΔΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ 200 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ. ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ;;

ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ,

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ  ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΣΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.  ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΗΛΙΑ.

ΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ.

ΚΑΝΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΗ.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ; Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΟΝΕΣ!!

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΓΙΑΝΝΗ ΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 9 ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ STREAM ΑΔΙΑ ΣΤΟ STUDIO.

Γ. ΔΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΗΛΙΑ. ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΛΑΘΕΥΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ” ΑΔΩΝΟΣΠΥΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ…

ΗΧΗΤΙΚΟ

-ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ!

-Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Η. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: ΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ : ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ