ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ 10ΗΜΕΡΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 6/11/2019 ΩΣ 13/12/2019 ( απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ 10ΗΜΕΡΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

6-11-2019 ΩΣ 13-12-2019

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΛΟΣΚΑ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ

 

 ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  06.11.2019

https://www.youtube.com/watch?v=ixlR11G_hB8

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ Κ. ΠΛΟΣΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΠΕΞΩ, ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ 7 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΑΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΤΟΜΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ.

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ.

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ 4  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ., ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ 4 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 4 ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΑ Κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ. Ο Κ. ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 Η ΩΡΑ  ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.

ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΠΑΛΙ ΗΣΥΧΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΕΚΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΦΚΑ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ Ο ΕΦΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

ΕΚΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΦΚΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ.

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΚΑ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΚΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ; ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ; ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΦΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ. ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΓΕΛΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ; ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ;

ΕΚΕΙ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ Ο ΕΦΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ.

 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ 2019. ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ. ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ.

ΜΕΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΦΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. Ο κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ.

Ο Κ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ “ΑΟΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ”.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο Κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ”.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΟΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΦΥΛΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΠΤΩΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 4 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΩ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΗΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ. Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ. Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

 

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 18.11.2019 

https://www.youtube.com/watch?v=OyUJPWJdSus

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΕΝΑΘΛΟ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ. ΤΙΜΗ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΜΟΥ. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ 9 Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ. ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

ΣΤΙΣ 9.15 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 22 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΠΑΛΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΨΩ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΔΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΓΕΛΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ…

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΕΦΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΛΙ.

ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΚΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΜΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ:ΕΜΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΕΦΚΑ. ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ. ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΥΠΗΡΧΑΝ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΛΙΓΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ…

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ… ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 22.11.2019

https://www.youtube.com/watch?v=5wgIcVAkEWc

 

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

 ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ή ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΤΩΡΑ.

ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ.

ΑΝ Ο ΕΦΚΑ ΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΥΤΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,

ΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΣΟ ΕΞΕΤΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΑΔΕ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ. ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.

ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ, ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ. ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.

ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ.

ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΗΝΟ.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ. ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΣΕ Ο Κ. ΦΑΚΗΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΧΡΟΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΗΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ Ή ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ “ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ”.

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ,

ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Ή ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΜΕ.

Η ΔΙΚΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΗΡΕΜΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΗΝΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 27 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4, ΚΑΙ 5 ΚΑΙ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΖΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ.

ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ Ο ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

 

ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 27.11.2019

https://www.youtube.com/watch?v=7FN4_j93gDI

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η 4 ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ 4 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΘΑ ΠΩ Η ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΗΡΕΜΙΑ.

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΟΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ”.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 4 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ “ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ”.

ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ “ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ”.

ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΤΕΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΕΦΟΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΟΥΣΕ Η  ΕΔΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

 ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ “ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ”.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ “ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ”

ΜΑΡ:“ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ”. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ.

ΔΙΚ.ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΗΤΑΝ :

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ.

ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η ΤΡΙΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ”.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΚΟΣΤΙΖΕ 20 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ;

ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 10 ΕΥΡΩ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΜΟΝΟ;

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΞΑΝΑΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

ΒΕΒΑΙΩΣ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΤΕ.

ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΝ.

ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΟΣ.

ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ”

ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ BLOOMBERG ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ

“ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ FUNDS ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ FUNDS ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ “ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΟΔΔΗΧ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΤΕ”.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ”

ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ “ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ”ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ “ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ”.

“ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ” ΕΙΠΕ “ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ”

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ “ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΠΑΤΗ”.

ΠΑΛΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ “ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ”

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ UCC. ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ”, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ” ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΗΤΑΝ “ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ“ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΚΑΣΙΕΣ” ΚΑΙ “ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ”ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ή ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ. ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΑΣ.

 

ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 4.12.2019

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ZK4ovCXcsww&feature=emb_logo

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 22 ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.

ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ.

ΣΤΙΣ 9.40 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΗΡΘΕ Η ΕΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟΥΣΑ Η ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ.

ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ.

ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ “ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ”

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΟΤΙ “ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

– “ΑΠΟ ΠΟΤΕ;”

– “ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ” ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ.

 ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ PRESIDEN ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ:

-“ΕΚΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;”

-“ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

”ΠΙΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;”

-”ΓΝΩΡΙΖΩ” ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ” ΟΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ” ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ “ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ” ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ “ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ”.

-“ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ” ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

-”ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ;”

-”ΒΕΒΑΙΩΣ” ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

-”ΟΧΙ” ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ”

– ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

– ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.

– ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ; ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

– ΝΑΙ, ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, “ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ:

“ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ,”

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΦΕΚ ΤΟ 2018 ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

“ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ”

– ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ; ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΡΩΤΗΣΕΙ;

-ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ.

-ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΑΚΟΜΑ;

-ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ.

ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ Γ’ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ “ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ”

ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ “ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ” ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ

-ΕΙΣ: “ΛΕΕΙ “ΦΕΡΟΜΕΝΗ” ΚΑΙ “ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ;”

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ

“ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ “ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ” ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ”.

ΜΕΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ:

-ΕΙΣ: “ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΙΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ”;

-ΜΑΡΤ. “ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ”

ΑΚΟΜΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ:

-ΕΙΣ: “ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ; ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ;”

ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ

-ΜΑΡΤ: “ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ 50-100 ΕΥΡΩ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΔΩ ΓΙΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ:

-ΕΙΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ”

-ΜΑΡΤ: ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ” ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΚΕΙ ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ

– ΠΡ.“ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ “ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;”

ΠΑΛΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ:

-“ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

-ΠΡ. ”ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;”

– ΜΑΡ. ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

-ΠΡ. ”ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ;”

-”ΜΑΡ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΕΤΗ:

– ΕΦΕΤΗΣ: “Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ;”

– ΜΑΡ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΑΠΑΝΩΤΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ:

-“ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;”

-”ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ” ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΡΩΤΗΘΗΚΕ:

-” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΜΙΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;”.

ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ:

-ΠΡ: “ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;”

-”ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ. “ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΡΑ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ: “ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;” ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΠΕ: “ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ”

ΜΙΑ ΕΦΕΤΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

-ΟΧΙ” ΛΕΕΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”

ΕΚΕΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ:

-“ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”

-ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ: “ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;”

ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ”.

ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΗΣΑΝ: “ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;

‘”ΟΧΙ” ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ”

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ “ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΖΗΜΙΑ;”

– ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ” .   Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΗΣΑΝ: “ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ;, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ;”

Ο ΜΑΡΤΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.

ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΥΣΙΕΣ, ΘΑ ΠΩ!

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ: “ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;”

“ΑΥΤΟ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ  “ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.”

Η ΑΑΔΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ: “ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ;”

Ε, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΜΕΤΑ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ “ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ;”

-”ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑΙ!” ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.

-”ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ.

‘”ΟΧΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ;”

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ “ΜΕ 3 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΤΟ 200 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ 3 ΕΝΤΟΛΕΣ;”

-ΒΕΒΑΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ”

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΗΤΑΝ:

“ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ;”

-ΟΧΙ” ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ”

-ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ, ΔΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;

ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Ο,ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.

ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε4 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROBANK ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ, ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;’

– ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ:

“ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ END;”

-ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 2018, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ Ή ΧΘΕΣ Ή ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΕΙΡΔΑΡΗ,

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΕΘΕΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 35-40 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ.

ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, Ο Κ. ΦΑΚΗΣ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ Κ. ΔΑΡΑ, ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ,

“ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;”

-ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ”.

ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, “ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ”;

-ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΑΥΤΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ:  “ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ;

-ΟΧΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ: “ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”

-“ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

-ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΊΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

-ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ.

ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ,”10 ΕΥΡΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ “ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Ή ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ; ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

-ΟΧΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Ή ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΙΛΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.

ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ KAI ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΟ END ΚΑΙ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΡΙΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ:

“ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η END; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ Η END ΕΙΧΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.

ΟΧΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η END, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

-“ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ”

“ΟΧΙ”, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο Κ. ΔΑΡΑΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ 315 ΤΟΥ BRETTON WOODS.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΡΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ, ΑΠΟΡΗΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.

“ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ;”

-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ Γ’ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡ:

“ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ”. ΤΟ ΤΟΝΙΣΑΝ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΔΩΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

“ΟΧΙ”, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ  Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: “ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ  ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ Ή ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ”

ΕΚΕΙ ΓΕΛΑΣΕ ΚΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΤΕ ΤΑ!”

ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ “ ΠΟΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΝΑΤΕ; ΕΙΧΑΤΕ ΟΦΕΙΛΕΣ;”

-ΕΙΧΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕ.

ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 45.000 ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ: “ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ “ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;”

-ΟΧΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

-ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ” ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ;

-ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ “ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΕΞΩ;”. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.

“ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ”

– ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;

-5-6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

– ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;

-ΤΙΠΟΤΑ, 2-5 ΕΥΡΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ.

ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ:

“ΤΙ ΥΦΟΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ;”

-ΟΧΙ, ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.

-ΣΑΣ ΠΙΕΣΑΝ; ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;

-ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ “ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ”

 Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013, Ο Κ. ΨΥΛΛΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΒΡΗΚΕ ΠΑΤΗΜΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙΙ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

– ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ. ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΤΕ; ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;

-ΟΧΙ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ.

-ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

-ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ.

-ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

-ΟΧΙ

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

-ΟΧΙ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

-ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΓΩ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΓΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΩΔΙΚΟ.

ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΛΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ,

“ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ” ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ.

ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 600 ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΨΥΛΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ”.

ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

“ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ” ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ

-ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΕΙΠΕ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ”

ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ “ΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ “ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΤΛ”

– ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ.

-ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ;

– Ε, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΡΩΤΗΣΕ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ. ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ;

-ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΔΑ ΕΓΩ” ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ;

– ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

– ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

– ΕΔΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΑΤΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΡΩ…

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ  ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΠΤΟ Ή ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ Κ. ΨΥΛΛΑΚΗ.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2015. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.

-ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ “ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΤΕ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ;

-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ.

– ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ;

-ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΕΚΕΙ ΑΣΤΙΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;”

ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΥΤΑ.

– ΕΓΩ ΞΕΡΩ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟ 15 ΤΟ 18 ΤΟ 2019 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.

-ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

– ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

-ΓΙΑΤΙ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ;

-ΕΙΜΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ..

ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΒΕΕ, ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008-2009 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΕΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 150.000. “ΚΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΩΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ.

– ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;

– ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΥΠΟΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

-ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ  ΡΩΤΗΣΕ  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ.

“ ΣΗΜΕΡΑ” ΕΙΠΕ “Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ”.

-ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ;

– ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

– ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

-ΟΧΙ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

-ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ  ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ;

10 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

-“ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ;” ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

“Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;”.

-ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΡΩΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

‘ΟΧΙ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

-”ΠΟΣΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;”

– ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΛΙΓΟ ΤΟ BLOOMBERG,

-“ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.  ΡΩΤΟΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΡΩΤΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟ “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ:

-ΚΑΝΑΝΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ;

– ΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ

– ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

– ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

 – ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ;

– ΟΧΙ

– ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;

– ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΥΜΩΣΕ ΚΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ‘ΤΙ ΕΙΜΑΙ; ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ;” ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ. ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ;

ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ STATUS ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

-ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΡΟΛΣ ΡΟΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ;

ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ

“ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;”

– ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”

ΕΚΕΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΤΙ “ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ, ΑΡΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ, ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ 20.000 ΕΥΡΩ”

-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.

– ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. “ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ;”

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.

ΜΕΤΑ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ.

-ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

-ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ,

-ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ;

-ΟΧΙ

-ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΜΙΑ;

-ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

– ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

-ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

-ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ; 

-ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ:

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ;

-ΟΧΙ, ΛΕΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΤΟ 2015 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ.

 ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ο Κ. ΔΕΛΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΚΑΝΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 50.000 – ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ- ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ 16.000 ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ”

ΕΚΕΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Ή Ο Κ . ΣΩΡΡΑΣ;

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΕΙΠΕ “ΟΧΙ”. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΛΙ “ΟΧΙ”

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ;

“ΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ”

– ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΤΕ;

ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΙΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΛΙΓΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕΕ, ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ 50.000 ΕΥΡΩ. ΕΙΠΕ “ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ”

– ΠΟΙΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ; ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ;

-ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΓΟΡΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΛΙΓΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΓΟΡΙΑ; ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ;

-ΟΧΙ, ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20-30 ΧΡΟΝΩΝ”.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

– ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

– ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

-ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ;

– ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

– ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;

– ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ; ΔΥΟ- ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ.

– ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ;

-ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΑ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.

“ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ” ΛΕΕΙ. “ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ”.

-ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ;

– ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 150 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.

-ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

-ΟΧΙ.

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ;

-ΟΧΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

– ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;

-ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.

ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;”

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΛΕΕΙ: “ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ”

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: “ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ”

-ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΜΕΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑΝ: “ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ;”

-”ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ, ΕΔΩΣΑ 10.000 ΜΕΤΡΗΤΑ”.

ΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ- “ΕΔΩΣΑ 10.000 ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ”

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΦΕΛΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ.

-ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ;

-ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ.

– ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;

-ΟΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, “ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ”

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΑΠΕΚΟΜΙΣΑΝ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΡΤΥΡΑ.

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.

ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ Ο Κ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ”.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ: “ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;”

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.

ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ UCC ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ FEDERAL DEPOSITORY, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

ΕΚΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ;

ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. “ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2014 ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.”

ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΙΔΡΥΣΕ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟ “ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο  Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014.”

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ: “ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ “ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ” ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ.” ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.

ΠΑΛΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΙΠΕ: “ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ”

ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ.

ΜΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 28/9/2012 ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ BREAKLEY PLATT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ: “ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.  ΠΗΓΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ” ΛΕΕΙ, ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ PRESIDENT. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ.

ΕΚΕΙ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ: “ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;”

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;”

ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ  ΟΞΥΜΩΡΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΙΧΝΕ ΕΥΘΥΝΗ ΕΚΕΙ. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. “ Ο ΚΟΣΜΟΣ” ΛΕΕΙ  ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.” ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ”

-ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΖΗΜΙΑ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΖΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ” ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.

– ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑΤΕ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΙΣΤΗΚΑΤΕ;

– ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ.

 ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 34% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΧΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΛΕΕΙ, ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.

ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΤΕ. ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ”

ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ: “ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ” ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ “ΧΑΧΑ” ΓΕΛΟΥΣΕ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 50-100 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ;”

-ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ” – ΑΣΧΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.

“ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ” ΛΕΕΙ “ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ”

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ…

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΕΙ: “ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ;”

– ΝΑΙ, ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

-ΕΠΑΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

– ΝΑΙ.

– ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;

-ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ.

– ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

– Ο Κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ, ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.

Η ΖΗΜΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΕΤΗ ΕΚΕΙ. “ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ;

– ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

-ΜΑΛΙΣΤΑ

– ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.

ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ “ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑΡΟΝΟΡΟΛΑ ΤΟΥ 15ΟΥ ΑΙΩΝΑ”

ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΓΩ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ: “Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΕ”

ΕΚΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ: “ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ”

ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ.

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΑΡΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΕΙΔΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ 

ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ “ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ;”

– ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΛΙΓΟ.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΑΝ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ;”

ΕΚΕΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ: “ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ”

– ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ.

ΕΚΕΙ ΣΟΒΑΡΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ “ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΛΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;”

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 5-12-2019 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ 5-6-9 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ. ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΡΑ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ..

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

 

ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 05.12.2019

https://www.youtube.com/watch?v=96J-1Ejj05E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2v_rvgW2S7DgqYtNTFijPiVNKkfLOX8YFDgKar_xdhbh2-ThhZYCLgANw

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 9.40. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

-ΤΗΝ ΕΧΩ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ. ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑ.

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”.

ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ “ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ” ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΟ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.”

“ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;” ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

-25-50 ΕΥΡΩ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

-ΝΑΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ WEB. ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ”.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΛΕΕΙ: “ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ”

-ΝΑΙ, ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΑΥΤΑ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: “ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;”

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΙΣ 12.000 ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.” ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ! “ΒΕΒΑΙΩΣ ΖΗΜΩΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ”

‘ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ’, ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ‘ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ;”

-ΒΕΒΑΙΑ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ”

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ  ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Ο Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ.

ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: “ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ”.

ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ.

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΡΩΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ “ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ “ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ”

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ “ΟΦΕΛΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;”

-ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΕΕΙ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΦΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ;”

ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ”.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ 3.000.000 ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ “ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε4 ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROBANK

– ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

– ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΟΙΞΑΝ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ…”

-ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

-ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η ΑΑΔΕ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΡΩΤΗΣΕ: “ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;”

ΝΑΙ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ 500.000 ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.. ΔΗΛΑΔΗ 100.000 ΜΕΛΗ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 500.000 Χ 12 = 1.000.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

-ΝΑΙ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΗ; ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ”

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΟΦΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΟΤΙ “Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΦΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.”

ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”

ΕΚΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ: “ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ; ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;”

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: “ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΙ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ”

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ”

-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ” ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ 2014 – ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ”

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: “ΠΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ”

-500 ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΡΩΤΗΣΑΝ: “Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;”

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ  ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: “ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ;”

– Ο Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ…

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ;

-ΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ.

ΕΚΕΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΛΕΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΕΤΑ “ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!”

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΩΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΠΕ: “ΓΕΜΙΖΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΜΙΖΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ”.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: “ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ;”

– ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ.

– ΤΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ; ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

-ΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑ …

-ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ..

ΜΙΑ ΑΣΑΦΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ. “ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ…”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

 ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ 3-11-2012.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: “ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ;”

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ“

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ “ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ;”

“ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ”

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. “ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;”

-ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ: “ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

“ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;” ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

– ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ; ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ “ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

-ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

– ΟΧΙ! ΛΕΕΙ Ο Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

– ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ;

ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ;

ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ Κ. ΦΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ: “ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΦΕΛΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ;”

– ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ;

ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΦΑΚΗ ΗΤΑΝ: “ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;”

-ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Ο Κ ΦΑΚΗΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ: “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ;”

– ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ: ‘ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ”

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕ.

“ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΠΑΡΤΥ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ “ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΕΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;”

-ΜΕ ΤΟ 106 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΜΕΤΑΛΗΨΗ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο Κ. ΦΑΚΗΣ “ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ”

“ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: “ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Κ. ΜΑΡΤΥΡΑ;”

– ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ”

-ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΡΗΝΟ;

– ΜΑΛΙΣΤΑ. ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ “ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ”

 ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ; “ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ”. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ…

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ: “ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;”

-ΟΧΙ ΠΟΤΕ! ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ, ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;”

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΕΚΕΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ: “ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΥΤΗΣ;”

ΟΧΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΕΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ “ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;”

ΕΚΕΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ.  

ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ: “ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο  ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΗΤΑΝ: “ΕΙΔΑΤΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ” ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: “ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ”

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ ΜΕΤΑ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΩΝ ΚΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ  “ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ: “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ”

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ “ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;

– ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

-ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΑΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;”

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

-ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ;

ΕΚΕΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. “ΝΑΙ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ”

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ.

“ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΝΤΡΟΠΗ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!”

ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.

ΞΑΝΑΜΠΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΟΗ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΔΡΑ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: “ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ;”

– ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;

– ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΗΤΑΝ: “ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ;”

-ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ.

– ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ;.

-ΠΕΡΙΠΟΥ 2500 ΕΥΡΩ.

-ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ;

-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.

-ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ;

ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

-ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ;

-ΤΟ 2015.

-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ; ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ;

-ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ. ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.

ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ “ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;”

-ΟΧΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ;

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΡΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ: “ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ; ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ;”

-ΝΑΙ, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΕΙΔΑ”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ: “ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ;”

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ!

-ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ; ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ

-10 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΧΕ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΕΙΠΕ 8-10.

-ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

-ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ; ΤΙ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

– ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ: “ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;”

-ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;”

ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ”

ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ”

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΠΑΛΙ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΤΟΝΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΑΛΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: “ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;”

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

-ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

– ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

– ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ;

-ΗΤΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ;

-ΟΧΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ  ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣ ΜΕΛΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

-ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

– ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ: “ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;

-Ε ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. “ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ; ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ; ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;”

-ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ: “ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ;” ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕ. ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: “ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ…”

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΑΛΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΙ ΕΠΕΜΕΝΕ “ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;”

– ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ”

– ΤΑ 2500 ΕΥΡΩ ΠΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ;

-ΙΣΩΣ 3000 ΕΥΡΩ

-ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ;

-ΠΑΙΡΝΩ 400 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ.

-ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ;

-ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.

ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: “ΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ  ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;”

-ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΤΗ.

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ;

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

 -Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ;

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ;

– ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ;

-ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ. ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ.

ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ: “ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;”

-ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

-ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ 71 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΙ Ο ΙΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΜΑ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.

ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2016. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΟ, ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΩΣ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ 30 ΛΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ. ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ.

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΙΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΑΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΦΚΑ ΤΟ 2013.

-ΔΗΛΑΔΗ. ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ; ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015-16.

-ΝΑΙ.

– ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

-ΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

-ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ;

-ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

-ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΤΕ;

-ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΗΤΑΝ 30 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

– ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΗΤΑΝ;

-ΟΓΑ, ΙΚΑ ΤΕΒΕΕ… ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

– ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΑ;

-ΝΑΙ, ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ 2000 ΩΣ ΚΑΙ 30.000 ΕΥΡΩ.

ΡΩΤΑΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ;”

-ΝΑΙ

-ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;

-ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

-ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ; ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ; ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ;

-ΝΑΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ;

-ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

– ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ;

ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 150.000 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ.

-ΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ;

-ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.

-ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ; ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ή ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ;

-ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΦΕΙΛΕΣ 5 ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ.

-ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;

-ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

-ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ;

– ΠΙΘΑΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

HΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ;

-ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ!

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

-ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΛΟ;

-ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ.

-ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ; ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

– ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ.

-ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ;

-ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΑΝΑ.

– ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ;

-ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

– ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

-ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 56 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ 2-3 ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΑΝ 56 ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΙΚΑ, ΣΕ ΤΕΒΕΕ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;

-ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

-ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ;

-ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ  ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Η ΕΔΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΩΤΗΣΕ “ΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ; ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;

– ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΕΙΠΕ  Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

-ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ;

-ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ.

– ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ;

-ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ.

-ΝΑΙ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;

– ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1%.

 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

– ΠΕΡΙΠΟΥ  ΤΟ 40%-45% ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

– ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ…

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

-ΝΑΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΑΝ.

-ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 30;

-ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1%.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

-ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ: “ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ;”

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ  ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1%, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΑΝ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ;

-ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ,

ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΕ: “ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ;”

ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ”

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ;

-ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ: “ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ.

-ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΤΑΝ

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Γ’ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ: “ΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ;”

-Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

– ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ;

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2014-15-16 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΝΩ.

ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ;

-ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΙΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ: ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ.

ΕΚΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ: “ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ”

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ;

-ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟΙ. ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ: Η ΔΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ;

ΒΕΒΑΙΑ, Η ΔΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΔΙΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ- ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ.

– ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ. ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 145 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ;

-ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 0.0,.,,ΚΑΤΙ % ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΝΕΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

– ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ; ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ;

-ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΙΧΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΗΜΙΑ;      

-ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΜΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ.

-ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ;

-ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;”

-ΟΧΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ: ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ;

-ΟΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ: ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ-  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ;

-ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ.

ΕΚΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΔΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ’ ΔΟΥ.

ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.  ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ, ΛΙΓΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ Α’ ΔΟΥ, ΜΕΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Γ’’ΔΟΥ Α, ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2011” ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ :’ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ  ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΤΟ 2011 ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ”

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ: “ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ;”

ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ: ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

-ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΑΤΕ;

-ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ Ή ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ: “ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ”

 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΚΕΙ ΤΟΝΙΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΔΡΑ: “ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ”

ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ; ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ: “ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΔΟΥ”

ΣΕ 60 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

-ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

-ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ.

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: “ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ;

-ΝΑΙ, ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

– ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ; ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΣΑΦΗΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

-ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ;

-ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: “ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;”

-ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: “ΣΕ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ;|

-120 ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ: “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ;”

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ: “ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΥΠΗΡΞΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;”

-ΟΧΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

-ΜΑΛΙΣΤΑ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΗΤΑΝ: ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;”

ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ;

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;

-ΟΧΙ!

-ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

-ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

 “Ο Κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ”ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ.

ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΤΙ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΕΙ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ: “ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ;”

-“ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ”

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;

-ΟΧΙ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11. ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.

 

ΗΜΕΡΑ ΕΒΔΟΜΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 06.12.2019

https://www.youtube.com/watch?v=kA7uPMrSsqo&feature=emb_logo

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ  ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΗΤΑΝ:

“ΑΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ”.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΤΟ 1932 ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ

– ΜΑ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ;

– ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ.

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΠΕ “ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ”.

ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: “ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΟΝΤΩΣ;”

ΝΑΙ, ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ : “ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ 2018.

ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ, “ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ;”

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.

ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ”ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ”

ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ

-ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 6 ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ;

-ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

-ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;

-Ε, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΞΥΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΕΓΕ: “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ”

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΗ, ΕΙΠΕ “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΚΟ”

ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ, ΕΛΕΓΕ: “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ” Ή ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ: “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ”.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ.

ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ END, ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ: “Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ”

ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΟΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ Ή ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ”.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΤΕΙ Η ΕΔΡΑ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

 ΜΙΑ 20ΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.

ΗΡΘΕ Η ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΗΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΥΤΟ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ EUROBANK ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε4 ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ 2014 ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ END. EKEI ZHTΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ 2.500 ΕΥΡΩ.

ΗΤΑΝ 30-40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΤΟΝ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ “ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ.

ΠΕΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ. 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016-2019.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016. ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΥΨΟΣ 70.173.000. .

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2013 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ, ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 25 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΗΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΟΡΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΙΔΙΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ/

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε4. Η ΥΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ. “ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;”

-ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΩΝ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ.

ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: “ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ; ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ. ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΑΜΕ”

ΕΚΕΙ ΘΥΜΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ: “ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ”.

ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.

ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΙ “ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: “ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ”

ΦΩΝΑΖΕ: “ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;” ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ”

ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.  

ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ”

ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

-ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΤΕ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΕΔΡΑ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΗΤΑΝ ΟΞΥΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΕΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ.

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ,  ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ, ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ “ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”. ΕΙΠΕ “Ο,ΤΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΤΑΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ, ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”.

ΗΤΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ “ΜΕ ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΤΑΝ”.

ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΥΛΗΣΕ, ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΗΤΑΝ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ.

“ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ -ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ”

– ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.

ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Η ΕΝΤΟΛΗ. ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ;”

ΠΑΝΤΑ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. ΕΝΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, “ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;”

-ΟΧΙ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ: “Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ;”

-ΟΧΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

-ΣΑΝ ΩΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;

-ΟΧΙ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ “ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΩΣ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ;”

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ” ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ “ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ” ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.

-ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ: “ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ”

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.

-ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ “ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΧΕ Ο Κ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;”

ΚΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: “ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΙ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ”

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ…

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ END.

ΥΠΗΡΞΕ ΣΩΡΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.

ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ “ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ “ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ”

-ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΧΕ 4 ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΑ.

ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΕΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ…

ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.

ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: “ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ”

-ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ. ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΥΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

 

ΗΜΕΡΑ ΟΓΔΟΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 09.12.2019

https://www.youtube.com/watch?v=O_FL7toZu-s&fbclid=IwAR3YOoZRczjLWn1sH840Jl32J2Is82fqknA13LnDPGc7vG-z_BsG1J2tgro

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο Κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ 8Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9.20 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΗΚΕ Η ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.

ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ – ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ- ΩΣ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΑ’ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.

ΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ 2007 ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ.

ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ  ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ.

-ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ;

-ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

-ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ “ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ”.

ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΔΩ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ “ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ”

-ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;”

-ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΕΛΕΓΞΕ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΤΙ “Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ “ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΥΤΑ”

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ RED LIMITED PANTHER, “ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΨΟΥΣ 2,8 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ”. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΟΤΙ “ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ”.

ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟ COSTUDIAL ΜΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ PRESIDENT ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. 

ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ PRESIDENT ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΤΙ “ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ “

ΡΩΤΗΘΗΚΕ:ΓΙΑΤΙ;

-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.

ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΗ.

ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ END ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ END.

ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε4 ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΙ ΕΛΛΙΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΤΟΧΕΣ Η Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ;

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ, ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ  ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΙΠΕ Η Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΟΠΡΟΦΙΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ;

ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΒΟΖΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ RED LIMITED PANTHER.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΨΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ.

ΑΚΟΜΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ PRESIDENT ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

-ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

– ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ;  ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

-ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

– ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

-ΝΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΥΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο Κ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

-ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΔΙΝΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΕΠΕΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΛΕΓΞΕ ΤΗΝ RED LIMITED PANTHER ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. ΠΑΛΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ  Η Κ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ; ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Η Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ”

ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η  ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ PRESIDENT ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΛΕΓΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ,

-ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΗ.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FORBES ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: “ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ” ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

ΜΙΛΗΣΕ Η Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ PERSONAL ABASSADOR ΤΟΥ Κ. ΟΜΠΑΜΑ, ΤΟΝ Κ. ΧΑΝΚ.

ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. “Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ”, ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ “ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ”

ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΗΝ RED LIMITED PANTHER.

ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: ‘ΑΓΟΡΑ ΟΜΠΑΜΠΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ; ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ;

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ. ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟ 2013.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. “ΟΧΙ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΓΙΝΑΝ 2-3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΚΕΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Κ. ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ Κ. ΡΗΝΟΥ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.

-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

-ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΜ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΥΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΤΙ “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ 13% ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

-ΗΤΑΝ ΥΓΙΗΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΔΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΙΣΧΥΩΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 325/36 ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΗ.

ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 280.000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΝΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7% ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΒΙΣΙΑΝΟΥ. ΜΙΛΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ 300.000 ΕΥΡΩ.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ Η ΜΕΤΟΧΗ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Κ. ΡΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ;

-ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΙΣΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ.

-ΤΟ 2011 ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

-ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2011  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ ΠΑΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΝΑ ΦΑΜΕ”

ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΥΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΣΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΡΙΟ.

ΕΚΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ”

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ‘ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ.

ΕΚΕΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟΝ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ “ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ;”

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟΝ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ.

-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ; ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ.

-ΕΚΤΙΜΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ “ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: “ΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΚΤΛ;

Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ.

-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΑ; ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΚΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 1932. ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΒΩΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

-ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 6 ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΙ “ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ;

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

-ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 86 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ; ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 280.000 ΜΕΤΟΧΕΣ.

-ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΓΗ ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΕΚΕΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 370.000 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ.

ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

-ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΑΞΙΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΟΧΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”.

ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ “ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΡΕΥΝΑ”;

ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΤΕ.

ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ Κ. ΓΙΑΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ.

ΕΚΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ: “ΜΑ, ΒΓΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ;

ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ: “ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ;”

ΟΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η Κ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ, ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002 ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ, ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ.

ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ PROJECT ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PRESIDENΤ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2013.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ.

 ΓΕΝΙΚΩΣ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ, ΕΙΠΕ Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΔΟΛΟΣ, ΑΜΕΛΕΙΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ.

ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ;

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΝΟ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ .ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε4 ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Ε4 ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ END.

ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ.

-ΕΓΩ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

-ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;

-ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

-ΦΙΛΙΚΑ;

-ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΑΡΤΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ. ΕΙΠΕ Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ.

ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

-ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ. ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΕΓΙΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕ 7%. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΥΩΤΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Ο Κ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ.

ΕΚΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ. “ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ’ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ο Κ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ.

-ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ.

-ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΕΙΠΕ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ STATUS.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ STATUS. ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ  ΕΓΙΝΑΝ.

-ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΕΤΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ.

ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ FORBES ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΕΔΡΑ: “ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ”

ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ; ΛΕΕΙ Η Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

-ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;” Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΗ.

-ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο Κ. ΡΗΝΟΣ

-Ο Κ. ΡΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΚΑΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 34% ΜΕΣΩ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΧΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΑΝ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟ ΤΧΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ Κ. ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΤΟ 2013 ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ.

ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε4 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΕΚΕΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ;”. ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/2013 ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΘΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ Κ. ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.

-ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ‘Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

-ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

-ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, “Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ”.

ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ “ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ”.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε4. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΚΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ;

-ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ.

ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΥΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ END. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ. “ΕΓΩ ΉΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΜΟΝΟ” ΕΙΠΕ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΞΩ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ”.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΒΑΡΗ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ” ΤΟΥ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΘΕΛΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ Ε4 ΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε4 ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

“ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROBANK ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ PRESIDENT ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ PRESIDENT ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΛΕΕΙ: ‘ΕΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ  ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ: “ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ;”

-ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ Κ ΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ “Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;” ΑΚΟΜΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ.

-ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε4.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ” Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ”.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ. ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΧΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ Η 8Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

 

ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΤΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 11.12.2019

https://www.youtube.com/watch?v=yii2GHR4ljU&fbclid=IwAR3L_mz6ADlDXmIf6hTAW6L-Qauo2KlMyhs98VDLzv_QkwIScZdOFKzKpHs

 Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 8Η ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 23 ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΙΣ 9.30 ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΒΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ END”.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΚΟ.”

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1936 ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΣΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ 2008 ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.

ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΒΩΛΟΥ ΤΟΥ 1944 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΕΓΕΙΡΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ.

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ “ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΕΧΩ Ή ΔΕΝ ΕΧΩ. Η ΕΠΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ”. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ “ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ.”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ “ΟΧΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.”

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ, ΗΤΑΝ 8.500 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ 0.50 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ, “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ END ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ” ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ: “ΑΝ Ο Κ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ.

ΤΟΝΙΣΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

“ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ”, ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

“ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ ΑΠΟ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΗ, ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΤΟΧΩΝ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ” ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ Η END ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ.

ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ “ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ;”

ΠΑΛΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΡΗΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. “ΝΑΙ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.”  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 0 ΟΣΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ”.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. “ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, Ο,ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ”.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

“Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA”

-ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ;

-ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.

-ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ;

-Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ…

-ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ;

-ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΗ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΩ EMAIL ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL. ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ” ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΥΩΤΗ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ. “ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε4 ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ. “ΟΧΙ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;

-ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ END ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ END. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ.

ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ “Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ END HTAN OTI EIXAME MIA ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ”. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΑΞΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

-ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΑΤΙ Ή ΟΧΙ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. “ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ; ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ”.

– Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ” ΉΤΑΝ ΛΙΓΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 370.000 ΕΥΡΩ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ; ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

“ΟΧΙ” ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ “ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ”. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΚΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ “ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ END ΑΘΗΝΩΝ”.

ΕΤΣΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ “ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ”. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ END ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΒΗ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ END, ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ.

-ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ;

-ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

-ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΛΑΠΡΑΚΗ;

-ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ 2003 ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ.

ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ END, ΤΗΝ ΜΚΟ ΑΥΤΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ…

-ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

-ΝΑΙ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΩΣΤΑ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

-ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ, ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

-ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

-ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΑΣ;

-ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝΙΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ “Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;”

-ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

-ΝΑΙ, ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο,ΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΩ.

-ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ 115 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

 -ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ;

-ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΟΧΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΟΤΙ “ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΑ 2,8 ΤΡΙΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FORBES ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

-ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΙΣΤΑ.

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΜΕ.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: “ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ;”

-ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΥΤΑ.

-ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ;

-ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ 2011 ΔΙΑΧΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

-ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΗ Η ΜΚΟ;

-1000 ΕΥΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΦΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ EMAIL ΤΟ ΕΧΕΤΕ;”

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ PC ΜΟΥ.

ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΠΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ END ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ END. ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ”.

ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;”

-ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ. “ΘΑ ΔΩΡΙΖΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΤΕ: “ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ;”

-ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

-ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ.

– ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ;

-ΟΧΙ ΠΟΤΕ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ Η END;

-ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η END.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ”.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ

-ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ.

-ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ.

ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ;

-ΟΧΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ “ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΩΣΤΑ;”

-ΝΑΙ.

-ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ;

-Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.

-ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ;

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ END ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

-ΜΠΗΚΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΡΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ END ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2012. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΠΗΚΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ.

– ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ;

-ΟΧΙ, ΤΥΠΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΟΤΕ.

-ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ;

– ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ;

– Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΑ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

-ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΚΟΜΑ;

-ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ: “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ, Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ;”

-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ.

-Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο Κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ END. ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ”

-ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

-ΟΧΙ ΠΟΤΕ!

– ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΑΛΑΤΕ;

-ΟΧΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ.

-ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

-ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΩ. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.”

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΩΤΗΣΕ “ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ END ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ;”

-ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

-ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ” ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ”, ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ;”

ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: “ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ;”

-ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ, ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ Η ΕΔΡΑ, ΦΩΝΑΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΒΗ. ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. “ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ; ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.

– ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ”

– ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ.

– ΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΥΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΠΕ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ “Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ;

ΕΙΠΕ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ ΟΤΙ “ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ”.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΣ, 7 ΧΡΟΝΙΑ; ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ; ΡΩΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

-ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΞΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ε4 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ. “ΤΟΝ Κ. ΤΟΜΠΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε4 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

“ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΕΙ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ “ΕΓΩ” ΛΕΕΙ “ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΩΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ.”

-ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ;

ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ “ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ; ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;”

-ΟΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

Η ΔΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ;

ΟΧΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΤΑ ΕΧΩ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Ε4 ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROBANK ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η END;

-ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η END, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

-”ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ” ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΕΣ”

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 2013. “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ”

-”ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.”

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Κ. ΡΗΝΟ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ “ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΙ Ο Κ. ΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ”.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

-”ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ”.

ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ .

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΜΠΡΑΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε4 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΕΝΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ “ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑ”. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ: “ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ.”

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, “ΝΑΙ, ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ  “ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ”.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. “ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ”

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η 9Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ, ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ, ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…

 

ΗΜΕΡΑ ΔΕΚΑΤΗ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 13.12.2019

https://www.youtube.com/watch?v=brsrQV85Rac&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1bBsgXYNRO4j-30bZkhIVED1orXFBIi0nxCnqqDefMllzmpvNajQuYn-A

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΗΜΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ:

  • ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ,
  • ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΈΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΝ ΟΦΕΛΟΣ
  • ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
  • Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,
  • Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ,
  • Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
  • ΚΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΓΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΩΣ ΠΤΗΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ.

ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ” ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

ΦΟΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ: “ΡΙΞΤΕ ΜΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.”

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 18 ΜΗΝΕΣ.

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ BLOGS ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 23 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ!

ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 23!

ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΕΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 23 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ 23 ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ 2-3 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1 Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΦΥΓΕ Η ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: 1:30 ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ, ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΗ 1 Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2.30 Η ΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ. ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITES. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ SITES ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΝΕ: “ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ”. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ…

Γ.ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΞΥΜΩΡΟ.

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ 1 ΕΤΟΣ ΩΣ 6. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ. 6 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΑ 2/5 ΤΗΣ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ- ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΜΑΣ= ΤΑ 2/5 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΝ ΤΟ 1/5 ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 14,4 ΜΗΝΕΣ, ΤΑ 2/5 ΕΙΝΑΙ 28,8 ΜΗΝΕΣ. 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ 28,8 ΜΗΝΕΣ, ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΑΞΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ.”

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΧΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΟΤΙ “ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ” ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ, ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ” ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΘΡΟ 386 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 386 ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Ο 386 ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ.

Ο Κ. ΦΑΚΗΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: “ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”.

ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.

ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο .ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΟΥΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΔΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ 1.30 ΩΡΑ, ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ, ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΤΗ. ΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 6 ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΛΙΓΟ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 6 ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΘΩΩΣΗ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΔΡΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ… ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ END ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο Κ. ΓΙΑΒΗΣ, ΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ END ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΥΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΒΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΓΙΑΒΗ, ΡΗΝΟΥ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΒΩΛΟΥ ΤΟΥ 44 ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ PRESIDENT ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΑΤΗΣ”.

ΑΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΦΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ. ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. “ΠΑΡΕΣΤΗΣΕ ΨΕΥΔΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ”.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΩ ΕΓΩ.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;

ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΕΚΑΝΑΝ 12.000 ΕΠΙ 100 ΕΥΡΩ = ΤΟΣΟ.. ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.

ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΟΛΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΚΟΙΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ; ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..

ΟΧΙ “ΚΑΠΟΙΟΣ’, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;

ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

ΘΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 40-45 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KAI NA ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΞΙ ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΞΙ!!

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΣΙΜΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ ΕΦΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 18  ΜΗΝΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΙΟΥ; ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ; ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ…

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΛΟΣ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ  ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ, Η ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΗΔΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΓΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, 300 ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΑΤΗΣ

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: ”ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ’ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ’.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ Κ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΠΟΥ ΗΡΘΕ: “ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ”

ΕΚΕΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΤΗ “ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΤΕ;”

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΧΘΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΘΑ ΒΓΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΕΓΩ ΜΕΣΑ;

ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΝ ΧΑΧΑ… ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΝΝΗ!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΛΑΟΥ.

ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΚΟΜΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΞΥΜΩΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΩΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ”.

ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ “Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ” ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Ο, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ….

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ..

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ.  ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΗΜΕΡΕΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ…

ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΙ “Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ”. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ. ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ, ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ, ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΙΟΝ;

ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ; ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ;

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΦΥΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ.

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ -ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ- ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

ΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΩΤΗΡΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ : ‘ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..” ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΩ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑΙ.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΙΑΚΟ,ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ;

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: “ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 13 ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ 12, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ 13 ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ;”

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 13 ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ.

ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΠΑΝΤΟΥ! ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 2-3 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ.

ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΗΛΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ, Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ:

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. “ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ’

ΜΕΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ.

ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ. ΠΟΙΟΥΣ;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΦΕΚ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΟΜΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ. \

ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

 ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ;

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ…

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.

ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ, ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΟΥΛΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 300-400 ΕΥΡΩ;;; ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΕΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ, ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ  ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΜΕΣΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΕΧΕΙ ΖΩΗ, ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ,ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΚΟ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ! ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ