ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΔΕΚΕΑΕΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 31/1/2904

ΚΛΕΙΩ

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΔΕΚΕΑΕΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟ 31/1/2020

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 10 ΕΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΟΜΟΛΟΓΟ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ ΕΓΓΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3845/2010, ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 3847/2010. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕ Τ.Χ.Σ.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.

 ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ, Α4 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ.

ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΕΙΧΑΝ ΛΕΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ, ΠΕΡΙΤΡΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΛΗΞΑΝ!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ!! ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΑΥΕΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ,  ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ..

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΩΡΑΙΑ, ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΧΕ ΚΑΤΩ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ 15ΕΤΕΣ ΕΙΧΕ 15 ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ.

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ 15ΕΤΕΣ,ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ 15 ΕΤΗ, ΗΤΑΝ ΤΟ 2009. ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ 15 ΕΤΟΥΣ ΛΗΞΕΩΣ.

Η ΠΑΓΙΔΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ 1997 ΥΠΗΡΞΕ Η ΦΑΕΙΝΗ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ CDS., CREDIT DEFAULT SWAP ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΑΣΦΑΛΙΖΩ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ. ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ, ΑΝ ΕΓΩ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΝ ΕΓΩ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ, ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΟ 1997 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ CDS ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΕ 1,8% ΚΤΛ. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΟΜΟΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΔΩΣΑΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2020 ΛΗΓΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ!

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!

ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ 4 ΚΑΡΤΕΣ. ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΜΕ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟ, ΑΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Ή ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΑΝΕΙΟ; Ή ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΠΛΑ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ

ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΣΥ ΟΛΟΙ  ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ;; ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ; ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!! ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!! ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ, ΠΟΤΕ ΕΚΔΟΘΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΕΙ!!

ΑΡΑ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΚΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΝ ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ 100 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 120, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΘΕΤΟ.

ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΑΓΟΡΕΣ” Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,

ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ!

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΗΔΙΕΣ.

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ, ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΟΒΑΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

 ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΕΜΕΙΣ.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ, ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ.

ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΒΑΓΓΕΛΗ, Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΣΤΕΡΓΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3Α+ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ Β…

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΧΑΛΑΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ!

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΝΤ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ  ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 725 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΕΧΟΥΜΕ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ.

ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΑΝΕΙΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ!!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΡΥΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ;

ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!

ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ! Ή ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ!

ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ FITZ H MOODS, H MORGAN STANLEY ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

ΣΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΩΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ!

ΧΑΛΑΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ;, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΣΙΓΚΟΣ; ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ; ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ;; ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ; ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΑΡΑΖΟΥΝ ΠΛΟΙΑ;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ, Β, Γ ΤΟ 3Α.

ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ 3Α ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΒΑΝΚ ΕΓΓΥΗΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ!

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ.

 ΕΦΕΡΕ 3Α ΟΜΟΛΟΓΟ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ, ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΣΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΒΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΒΟΥΛΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ.

ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ “ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ”, ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ!!

ΑΡΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΗ ΩΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ, ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΣΥ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ;;

ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;

 ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ! ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!! ΤΟ 1940 ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΜΕ!

ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ! ΤΟ 1821, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΥΤΗΚΑΜΕ! ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ!! Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ! ΠΟΛΕΜΗΣΕ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ!!

ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!

ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!

ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 19 ΔΙΣ! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ; ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ 100 ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ 110!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΑΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ 19 ΔΙΣ Ή 20 ΔΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ 120.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 1100 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 16.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΟΥ! ΕΣΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΛΛΕΣ 120.000 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ 7000 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ: “ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ!” ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ή ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ;

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙΣ!

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ! ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 122% ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΒΓΑΖΑ 100 ΔΙΣ, ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ 122 ΔΙΣ. ΑΝ ΕΒΓΑΖΑ 200 ΔΙΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ 244 ΔΙΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ 186 %

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 586 ΔΙΣ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟ!!!

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ;;;;

 ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 1,5 ΦΟΡΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ!!!

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΤΖΙΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΠΑΣ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΩΣΤΑ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ!

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΟΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΜΕ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: 4389/2016. ΒΕΒΑΙΑ.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.

 Χ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ. Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.

ΘΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΞΕΔΟΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ή ΑΝΕΒΗΚΕ;

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ. ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΗ; ΠΟΣΟ ΕΝΕΧΥΡΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ, ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ 1,2, 5. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ;

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6  ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: “ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΣΗ; ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ;

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΑΣΗΤΟ!!

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΑΛΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ 1 ΚΑΙ 1 ΚΑΝΟΥΝ 2. ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ: ΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΕΚΕΙ; ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚΔΩΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΝΑ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ:

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ:

ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 11/11/2015 ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 110% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟ;

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ, ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ;

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. 400 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ;

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ;

Σ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟ, ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ 110% ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 110% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΗΜΑ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟΝ 12ο- ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ- ΤΟΥ 2015;

ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 92-94 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 661%;; ΜΕ 770 ΔΙΣ..

ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΗΧΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;

ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ;

ΤΟ 2016 ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ; ΟΜΕΡΤΑ; ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ; ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ!

ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΜΕ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ;

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΟΤΙ ΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2016, ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΤΟΥ 2018 ΕΝΑ ΠΟΣΟ 532 ΔΙΣ ΜΕΧΡΙ 547 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ “ΜΠΑΙΝΕΙ-ΒΓΑΙΝΕΙ” ;

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ 15 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 1.500.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ 2020 ΜΕ ΤΟΝ 4651 ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΔΑΝΕΙΑ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ;

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΕΞΩ ΜΕ 15ΕΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ 18 ΔΙΣ; ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ 600 ΔΙΣ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ!! ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΝΤΛΕΙΣ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

 Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΙ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΠΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΩΣ “ΚΡΑΤΟΣ” ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΩΝ … ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ… ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, BANKS BANKSTERS ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1920 ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΩΝ; ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΟΙ ΑΕ;;; ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ;

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ, ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ!

ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1920. ΕΙΝΑΙ Α.Ε. ΑΥΤΗ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΩ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ. ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΟΧΙ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ IDIOΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟΝΟΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ,

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΕΝΑΣ ΒΑΥΑΡΟΣ, Ο ΓΙΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Η ΕΛΛΑΣ! ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Ο ΟΘΩΝΑΣ. ΜΕΤΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ, ΤΟ ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ, ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΜΩΜΟΣΙΑΣ, ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΙ, ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΞΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΨΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΨΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕ Ο ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, …. ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΣΟΥΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!” ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΣΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! ΑΥΤΟ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΑΙΜΑ!

ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ “ΕΛΛΗΝ” ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1500 ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ,

ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΣΟΥΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΡΑΓΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ!

ΕΣΚΥΨΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΝΕ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, 360 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΥΦΛΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ Β ΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ.

Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ.

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΛΑΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ.

ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ, Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΙΤΗ, ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ,  ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ, ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΙΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ; ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΠΟΥΘΕΝΑ! ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 115, ΤΡΙΣ ΜΕ 4% ΤΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 840 ΤΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΙ. ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!

ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΣΕ ΜΟΛΙΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΣΑ; 80; ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΧΘΕΙΣ;

ΚΑΙ ΤΟ 60% ΤΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΣΟΥ;

Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ, ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.

Η ΘΡΑΚΗ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ

ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΙΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΟΣ Ο ΝΟΥΣ. ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΟΛΙΤΗ”. ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-  ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ  ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΛΕΓΕ ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ; ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ!

ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.

ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΑΡΑΧΤΟΣ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΕΝΟ ΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΡΘΕΙ, ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΣΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΣΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ,

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Ή ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΛΟΓΙΑ Ή ΜΕ ΠΡΑΟ ΥΦΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΝ. ΤΙ ΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΠΩΣ ΑΠΟ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΗΓΕ 110% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΣΗ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ, ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΡΑΞΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ FBI ΚΑΙ Η CIA ΚΑΙ ΤΟ IRS ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ: “ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ .. ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΦΩΣ ΠΟΤΕ”.

ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΕ 5 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ. ΦΩΝΑΞΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΛΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΩ ΜΕ ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ, ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ.. ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ 5-6 ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ: “ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ” ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΡΑΤΣΑ ΦΙΛΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΟΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ, ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΟΜΟΛΟΓΟ; ΠΟΥΝΤΟ; ΝΑ ΤΟ ΔΩ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ; ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ; ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ. Ο ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ; ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ;

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ. ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ. ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΡΙΖΟΥΝ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΠΑΤΑΣ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ!!

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;”.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε;

ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΠΕ: “ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;”

“ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ; ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ”. ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ 60.000 ΠΕΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ,

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΒΛΕΠΕ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΣΟΥ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

 ΑΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

 ΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ.

ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΚΟ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΚΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΧΙ 600 ΔΙΣ, ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 729 ΔΙΣ.

ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ 362 ΔΙΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΕΙΜΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΓΩ; ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΕΚΟΨΕΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 336, 8 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 760 ΔΙΣ. ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ; ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ;

 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ 5000 -7000- 15.000 -20000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ, ΒΛΕΠΕ SIEMENS ΒΛΕΠΕ NOVARTIS ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΦΠΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΖΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΤΖΙΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ  250.000-270.000.  ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ 24%.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ;;;

ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ , ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΙΤΕΣ!! ΚΙ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

ΑΡΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ… ΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ; ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ;

 ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕΜΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ “ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΩ!”.

ΟΧΙ ΡΕ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ, ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΓΙΝΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ. ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1920;

ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ 1920!

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.

ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΦΑΤΟ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ.

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ.

ΧΡΗΣΤΟ, Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Χ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.\

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ.

ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ 60-100 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΤΩ.

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ;

ΤΟ 1960 ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΣΕ 3 ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ Ή ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012 ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ. ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΟΣΗ!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ν Α ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΟΣΗ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ …. ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΤΑΡ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΟΣΗ.

ΚΑΙ  ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΕΓΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΟΣΗ; ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 35% 40 %! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ!

 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ!

ΚΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ 600 ΔΙΣ ΜΕ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ  ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η 67650.

ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; 

ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΣΕΝΑ 15; ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΑΙ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ,

ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ;

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ  ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΗΣΗ ΕΧΕΙ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Χ ΑΞΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ.

Α. ΠΕΚΛΑΡΗ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΩΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΖΙΝΤΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

ΕΝΑ ΜΕΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΧΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ