ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

© 2020 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΤΗΣ Θ’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ 187/Α’/28.11.2019, ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2008 ΤΗΣ Η’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, Ή ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ), ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2, ΕΔΑΦΙΟ β)  ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3469 (ΦΕΚ Α’ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 131/28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2006) ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3469 ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ), ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ, ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ, Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (1-2-2020) ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΤΑ (7) ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, [ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ], ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΝ ΕΓΚΥΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ – ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ VIDEO (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ https://www.youtube.com/watch?v=vflLyNS1ls8) ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ“ 

ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.hellenicparliament.gr/Dioikitiki-Organosi/Ypiresies/Genikes-Diefthynseis/D-Ilektronikis-Dioikisis-Ekdoseon-Vivliothikis/D-nsi-Vivliothikis-tis-Voulis

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ SITE ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 3 ΚΑΙ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΒΛΕΠΕ 7,59 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
 https://www.youtube.com/watch?v=oPrT1gKjCIg )

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ,(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 5 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ), ΟΥΤΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 3 ΚΑΙ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΘΟΣΟΝ Η κ.α. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 3 ΚΑΙ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΨΗΦΙΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΕΝΑΣ.

ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΨΗΦΙΑΣ;

ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 3 ΚΑΙ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ, ΟΠΩΣ Η κ.α. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ), ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 3,4 ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/01/4-32.html

……………………………………………………………………..