ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΟΙ “ANTIFA” ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ !!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ANTIFA” ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ;

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ; (ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙA Ε.ΣΥ.)

ΗΠΑ. ΟΙ ANTIFA ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ George Soros ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΑ Α ΣΕ ΚΥΚΛΟ….

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ “ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ”  “ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ“ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ“ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160….

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ANTIFA” ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ “Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ”- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ; (ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ.) 

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ 2 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

ΝΟΗΣΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ…

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΧΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΕΡΤΆ (ΟΡΚΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ) ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ (ΒΟΥΛΗ) ΕΚΤΕΛΕΙ [ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΜΜΕ ΚΛΠ)] ΚΑΙ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ) ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΜΜΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ

Ο   Φ Ο Β Ο Σ……..

ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΎ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ….Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΕΦΌΣΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ….

ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ …

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ-ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ…..ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ…

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…..

ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ (ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ) ΤΟ…. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ…..

Stergios Tzintzios

ΠΗΓΗ : esynidisi.blogspot.com

https://www.e-synews.gr/

………………………………………………………………

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

…………………………………………..

antifa και Εβραίοι

………………………………………………………………

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Μητσοτάκης γιά μετανάστες: “Θα απολαύσουν ως συμπολίτες μας, μόνιμη διαμονή στην Ευρώπη” !! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ 35ΜΕΛΗ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ” ΣΠΕΙΡΑ ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-“ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ” !!!

ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ… Ο ΥΠ.ΕΘ.ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ !!!

…………………………………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

………………………………………………………………….

………………………………………………………………

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ» : ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

…………………………………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2,3ΤΡΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………..

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ:
– ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί) ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;; (ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

…………………………

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ» : ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

Αλφειός: ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΙΩΝΩΝ…

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;; ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

………………………………………….

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1