Ο ΕΛΛΗΝΑΣ “ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ”-ΕΝΤΟΛΕΑΣ… Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ-“ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ” (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΙ)… Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ “ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ” , “ΕΝΤΟΛΕΑΣ” ΚΑΙ “ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ

α) “ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ” … ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ (ΕΔΩ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)

β) “ΕΝΤΟΛΕΑΣ” … ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ (ΕΔΩ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ …“ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ”“ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ” ;;;

γ) “ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ” … (ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ)

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/pk/arthro-151-poinikos-kodikas-katahrisi-plirexoysiotitas

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ 150 ΚΑΙ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ…

Άρθρο 150: «Όποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κράτος, τιμωρείται με κάθειρξη».

Άρθρο 151: «Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη».

Τα άρθρα 150 και 151 του Ποινικού Κώδικα αφορούσαν το μεν πρώτο τη «Νόθευση αποδεικτικών» και το μεν δεύτερο την «Κατάχρηση πληρεξουσιότητας».

 

https://www.e-nomothesia.gr/kat-kodikes-nomothesias/nomos-4619-2019-phek-95a-11-6-2019.html

…………………………………………………………………………………………..

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ “ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ” ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ “ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ” ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ !!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 151 ΤΟΥ Π.Κ. …

…………………………………………………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.