Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 15/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 15-10-2019

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Η ΚΑΛΑΒΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ.

ΤΡΙΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ “ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΟΝ Κ.“ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ.

ΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ Ή ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΤΥΠΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ 50, 100, ΣΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΟΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ MONTREAL BANK ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ MONTREAL BANKKAI ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΥΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ: “ΑΦΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΛΩΝΕΙ 32 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;”

ΒΡΕ ΑΠΛΥΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΒΡΕ ΟΝ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ, ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ή ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΨΑΛΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΝΟΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΜΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ…

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΕΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ “ΤΡΑΠΕΖΑ” ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!

ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.

ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ… ΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ!! ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ 1%. ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΙΔΙΑ!

ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 1% ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΕ 4%-5% ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΥΝ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ.

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ 100.000 ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΜΑΝΑΚ Ή ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ “32 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ.

ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑI  ΤΡΑΠΕΖΑ “MONTREAL BANK” Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟ ΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

 ΚΑΠΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΚΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;;

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΝΙΟ, ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ 32 ΔΙΣ”. ΝΑΙ 32 ΔΙΣ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MONTREAL BANK ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 32 ΔΙΣ ΣΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΕΙ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ MONTREAL BANK ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

 ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Ή ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΥΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ.  ΠΟΥ ΟΙ ΘΥΡΙΔΕΣ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΩΝ COSTUDIAL ACCOUNT ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΑΥΤΟ, ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΚΑ.. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΚΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ; ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΚΑΘΕ ΑΝΟΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ;;

ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ,

ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ!!

ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!

ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ..

ΑΡΑ ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ.

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ Κ ΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

 ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ! ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ!

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΜΕΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΕΛΑ Ή ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

 ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΗΔΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.,

ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΛΙΓΟΙ! ΜΑ, ΟΛΟΙ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΛΕΝΕ.

ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟΤΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΩΤΑ ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΦΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ: “ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΒΩΛΟΥ”

ΣΒΩΛΟΣ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΒΩΛΟΥ ΤΟ 44 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ “ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ”.

 Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ.

ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ,  Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΕΧΤΑ ΥΠΗΡΧΕ, Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕΧΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΛΕΜΕ: “ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;”

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΖΥΓΩΝΕ Η ΩΡΑ ΣΤΑ ΑΠΩΤΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: “ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΧΑΡΙΑ,

ΠΗΔΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ 100.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ Ή Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΧΑΜΕ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ  Ή ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ: “ΕΛΑ ΜΩΡΕ.. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ!”  ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΗΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΕΧΘΕΙ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012, ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!

ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!

ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ: “ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 1932-33 ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ;

ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΨΕΥΤΙΚΟ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ- ΨΕΥΤΙΚΟ!! ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΣ

ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ 45 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ 45 ΔΙΣ;; ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ 45 ΔΙΣ, ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 45 ΔΙΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ! ΜΑΛΙΣΤΑ! 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΧΩΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΝΙΧΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ. Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΕΛΛΑΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΜΠΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗΘΕΙ -ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ – ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 45 ΔΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ή ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ; ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ!!

ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

 ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ε, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣΤΕΡ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΞΙΖΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΠΡΑΚΤΟΡΑ Ή ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΖΑΒΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

ΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Η ΚΟΤΑ! ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FINANCE ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΛΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΜΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ, ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

 ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ -ΛΕΩ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ” ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΕΧΑΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ IFTC ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΙΑ! ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΖΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ ΗΤΑΝ: “ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DEAL

ΛΕΩ “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΕΡΔΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙ”

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ!

ΑΥΤΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ 8ΜΗΝΟ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΣΕ ΒΑΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ CIA, ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΑΜΕΡΙΚΗ” ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ UCC ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ TO UCC, Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΕΤΣΙ, ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ.,

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

ΧΡΩΣΤΑΤΕ 100.000 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ 100.000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ 100.000 ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ 100.000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΤΩΧΕΥΩ ΤΟ ΑΦΜ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ. ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, Ο,ΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΟ Ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ Ή ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ! ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ.

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ;

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΥΤΙΑ!!

ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΦΙΧΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΘΕΛΕΙ  ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!! ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ.

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ MONTREAL BANK ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ COSTUDIAL ACCOUNT Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΗ ΜΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 50 ΔΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΑΛΩΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ 49 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΕΜΠΟΔΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΑΒΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.

ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!

ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ! ΤΩΡΑ ΓΕΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!

ΩΣΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΛΕΩ “ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΣΤΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, Ή ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ Ή ΤΑ FINANCE ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.”

-“ΤΟΤΕ” ΜΟΥ ΛΕΝΕ “ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ”

-”ΟΧΙ” ΛΕΩ “ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ! ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ” ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ COSTUDIAL ACCOUNT ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “COMEGATE” (;;;)  ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΕΧΕΙ 2 ΑΠΟ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 50 ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 500 ΔΙΣ, 1, 5 ΔΙΣ, 10 ΤΩΝ 500, 12 ΤΩΝ 1 ΔΙΣ, ΕΧΕΙ 2,5 ΔΙΣ, ΕΧΕΙ 4,5.. ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ 4,5 ΔΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ HSBC ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ  ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ MONTREAL BANK ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ!

ΑΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΜΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΔΡΑΝΕΙΤΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΤΡΩΜΕ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, Ή ΚΑΘΟΔΗΓΗΜΕΝΕ, Ή ΧΑΡΑΓΜΕΝΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΓΩ, ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ IFM ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ INTERNATIONAL FINANCING MANAGEMENT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ DEPARTMENT 7!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ! ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΡΟΚΑΝΑΣ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ, ΗΤΑΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΑ ΕΧΩ 3 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!

ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ: “ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ” ΜΟΥ ΛΕΝΕ “ΠΩΣ;”. “ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 ΣΥΝΑΜΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ “ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!”.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ;

ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ FBI; ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ CIA; ΚΑΜΙΑ DIA; ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΠΙΤΟΥΡΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.. ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;

ΗΔΗ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙ; ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOOMBERG. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ TO BLOOMBERG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ! ΕΝΤΑΞΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΜΙΑ. ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!

ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ… ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ MONTREAL SWIFT ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ: “ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ” ΚΑΙ Η MONTREAL ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ “ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ”.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ BLOOMBERG ΚΑΙ ΣΤΟ CNW; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ Ο,ΤΙΣ ΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

 ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ” Ή “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ”;

ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ; Ο ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Ο ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΔΩ; ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΑΚΗ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ; ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ!!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΑΦΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ”

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΑ-  ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΑ CHARTER. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ 8 ΩΡΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ COSTUDIAL ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΠΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

 ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2019 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!! ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΟΧΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ;

ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΡΑΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.,

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΙΜΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΙ  Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΤΕ ΡΩΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ!!

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΕ ΜΩΡΕ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ! ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ;

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΤΕ, – ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ-

ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο Κ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Κ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο Κ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 2-11-2012 ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ

“ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 2-11-2012 ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΜΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ”

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOOMBERG, ΤΟΥ CNW ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ SWIFT ΣΤΗΝ MONTREAL BANK ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: “ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!”…

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ SWIFT ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ.

 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΦΟΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΕΙ: “ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ … ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ”

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ; Η ΧΩΡΑ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 25 ΔΙΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOOMBERG ΚΑΙ ΤΟ CNW ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΓΩ.. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ BLOOMBERG ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ.. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ”

ΩΡΑΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ… ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΗΓΑΜΕ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΣΩΣΤΑ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΩΣΤΑ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΩΣΤΑ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΩΣΤΑ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΣΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΟΙΤΑ.. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΕΕΙ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ: ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ “ΜΑ ΜΟΥ”.. ΠΑΡΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΚΙΣΤΟΥΣ! ΜΠΑΜ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

-“ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ”

-“ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΤΕΛΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ. ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ: “ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!” “ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ” ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΤΟ!”. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!!

ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝ, ΕΚΤΕΛΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 3-11-2012 ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ “ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ”

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΠΡΑΒΟ! ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: “ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ” ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ” ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ!! ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ή ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΕΥΤΙΑ…

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΛΑ ΔΕΙΝΑ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟΙΟ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΚΕΙ.

ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ!!

ΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. ΑΡΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ: ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, Η Α’ΑΘΗΝΩΝ, ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ: “ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ”

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΥΑΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΦΤΑΝΕΙ!

ΑΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ… Ο Κ. ΜΑΣΤΡΟΑΚΑΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ, Ο ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΚΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

 Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΛΕΕΙ “ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ’ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ! ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ: “ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ…” ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ 45 ΔΙΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 600 ΔΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΤΣΙ; ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΙΟΣ.

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ 45 ΔΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ 45 ΔΙΣ, ΛΕΕΙ.. ΛΕΕΙ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ;

ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ 45 ΔΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟ; ΟΧΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ;

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 41 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΚΟ 5 Ή ΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΗΡΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΑ 45 ΔΙΣ!!

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ; ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ;

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!! ΑΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.

ΑΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑ “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ!!

ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΡΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ;

ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΤΑΙΛΙΚΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ; ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ “ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ” ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

ΝΤΑΙΛΙΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ. ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ;

ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ!!!

ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ: “ΕΛΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”. ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 45 ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙ; ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ Ή ΤΑ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΤΟΥ;

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΚΙΖΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 45 ΔΙΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΗΘΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ; ΤΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ; ΡΕ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ 1,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΖΙΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!

ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ- ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ- ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.

ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΑΔΕ!! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ;;;

ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!

ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Η ‘ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 5 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!

ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 30; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!

ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ; ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!

ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!!!

ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ: “ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 130 ΔΙΣ”,

Ε, ΦΤΗΝΗΝΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,  ΠΑΛΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ 1000 ΚΑΙ2000 ΗΤΑΝ 145-160 ΔΙΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΠΗΓΕ 130 ΔΙΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ!!

“ΤΟΣΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΟΣΑ ΟΙ ΤΟΚΟΙ, ΤΟΣΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ, Ε, ΤΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ”

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1,5 ΤΡΙΣ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ;

ΠΟΥ ΠΑΝΕ; ΞΕΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ.

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ. ΣΤΟΝ ΓΑΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ HONEYWELL ΔΗΘΕΝ “ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!”

ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΛΕΩ ΕΛΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ 1,5 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΡΕ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ; ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΖΙΡΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ!

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΣΜΙΟ!

ΒΕΒΑΙΩΣ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ, ΝΑ ΦΑΣ, ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ.. ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ.

Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΤΟ 10% ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!

ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΚΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕ 67% ΑΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ… ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΛΕΩ;;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΙ ΛΕΩ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΩ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ;

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΡΟΥΧΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 45 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 45 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 45 ΔΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ 500 ΔΙΣ, Ή 300 ΔΙΣ, Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ; 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟ! ΩΡΑΙΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ; ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ! Ο,ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ… ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, Ο,ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΑΝ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ. ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ, ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΩΡΑΙΑ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΚ! ΠΑΡΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΩΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΜΕΙΣ!!

ΕΜ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΥΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΠΗΓΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ CASE, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ GIS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ!

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΞΩ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.

ΚΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΘΥΜΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΟΥ!! ΟΧΙ ΞΥΔΙ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ! ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΛΙΓΟ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ… ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ.

ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΓΥΡΩ 2,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ! 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΠΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ… ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: “ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΑΣ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΜΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΔΡΕ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΛΕΕΙ: “ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ”

ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΒΑΖΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ- ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΜΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ; ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΛΕΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ…”

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ “ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ” ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΣΠΑΓΑΝ, ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΚ!

ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΩ “ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ”.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ 2012, Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ 302…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ, ΣΥΓΝΩΜΗ.. ΜΠΡΑΒΟ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ EVENT ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΉΤΑΝ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΉΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ!! ΕΜΕΝΑ! ΛΕΩ: “ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;”

“ΣΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ”

ΤΟΥΣ ΛΕΩ: “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ! ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ”

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΠΑ: “ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ! ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΤΙ ΒΛΑΜΜΕΝΑ  -ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ- ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΚΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΛΕΩ “ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;;” ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ: “ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ”

ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΕΜΕΝΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΑ!!

ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ: “ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ” – ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ- ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ “ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ” ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ Κ. ΑΘΗΝΑΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ!”

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ 3Α ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ. ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΟΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΜΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MANAGEMENT ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΥ 0,5% ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΚΟ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΩΡΕΑ.

ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ 0,5% ΟΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 0,5% ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

 ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΤΟ MEMORANDUM ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ REVOLVING ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ: ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ, ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ”

ΑΡΑ ΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 5ΕΤΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ 3 Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 0 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ Η CIA, ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΟΤΕ 2,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ 350 ΔΙΣ. ΚΑΛΑ ΡΕ… ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 350 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑ ΖΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 2,5 ΤΡΙΣ;;;

ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ. Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΘΕΛΕ ΣΩΣΙΜΟ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΑΓΓΛΙΑ.. ΟΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΔΕΨΑΤΕ;

ΘΥΜΩΣΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.

ΑΡΚΕΙ  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ, ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ,

ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ” ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, “ΕΒΡΑΙΟ” ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ. “ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ” ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ!

ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ! ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ … ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΙΟ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ … ΙΣΩΜΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΕΤΕ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΟΙΡΙΟΛΟΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.

ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΤΕ! ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΦΟΒΟ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ! ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΦΟΒΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΟΥ, ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ!

ΕΣΥ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ;

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ. ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙΣ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΛΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ;

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ. ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΘΕΛΩ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ.

ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΠΤΟΔΟΧΟ, ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 50 ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ…

ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ 2,3 ΔΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. 2 ΔΙΣ!! 2,3 ΔΙΣ!!! ΕΧΕΙ 30 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ 2,3 ΔΙΣ… ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ; ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑΝ!

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΜΕΡΙΚΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2, 3 ΔΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΛΛΑ 5 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ Η  ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ. ΟΥΤΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ!!

ΠΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ!! ΡΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑΚΙΑ.. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ 5 ΚΑΙ 10 ΔΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ….ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ.

ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 5 ΔΙΣ, 10 ΔΙΣ, 15 ΔΙΣ!  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ 15 ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΛΕΙΣ;

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟΓΕΡΜΑΝΟ Ή ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ 50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ 50!!

Ή ΝΑ ΠΑΡΕΙ 5.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 1 ΛΕΠΤΟ, 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΣ!

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΕΔΩ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ!!

ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ 800, 900 ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ…

ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΩΡΑ.. ΚΑΙ “ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!”

ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ.. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ: “ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ!! ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 302 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ 35 ΔΙΣ -ΝΟΜΙΖΩ- ΜΕ 5%. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΞΩ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΞΩΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΕ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!!

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΧΑΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΑΝΕ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ; ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ;

ΘΑ ΣΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ! ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΒΡΑΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ!

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 302 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ.

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ…

ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΚΤΟ, ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΣΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΗΡΙΟ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ , ΨΑΞΤΕ ΤΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ! ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΩΩΘΗΚΑ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5,5 ΩΡΕΣ ΑΘΩΩΘΗΚΑΜΕ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΜΑΣ – ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ- ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΕΝΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΕΩ:

“ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΛΙΩΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕΙ; ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΩΡΑ  ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ; ΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!! ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: “ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”. “ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

ΦΕΡΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ.

 ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

 Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ –

 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

“.. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΥΔΟΛΩΣ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ Ή Η ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ”.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ 15.000 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. “ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ.. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ…” “ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ” ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ. “ΝΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ”

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΑΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΑΘΩΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΣΩΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΩΡΑΙΑ! ΑΡΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΓΩ; ΟΛΟΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ: “ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ;”

ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΩ; ΤΟ 0,5%;;

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΠΟ ΤΑ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 875 ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ UCC ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 1% ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟΚΟ 1% ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2,8 ΤΡΙΣ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΟΜΟΛΟΓΟ. ΑΡΑ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ 1% ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ 0,5% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 0,5% ΕΙΝΑΙ 11 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ UCC ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1%. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ 1% ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή Ο,ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ 0,5% ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 11 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 0,5% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ UCC.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.

ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ: “ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΤΕ;”

ΛΕΩ “ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ;

ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΓΩ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ 100-200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ;

ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!!

ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΛΕΣ: “ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;”

ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ; ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!!! ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΤΟ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

 ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑ!

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!

ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ. ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΕΝΩΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ!!

“ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΦΥΛΑΚΗ” ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ; ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ “ΠΑΡΤΑ”;

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ! ΕΝΩΘΗΚΕΣ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙΣ! ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ  ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ!!

ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 302 ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ; ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΘΩΩΣΕΙΣ; ΝΑ ΜΕ ΑΘΩΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ;ΕΧΩ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΦΕΣΗ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΕΣΗ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΕΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΦΕΣΗ!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ; Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ; ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΕΣΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΓΩ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ. ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ: “ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ”

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ; ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΦΕΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ; ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ; ΕΤΣΙ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΑΝΤΕΦΕΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ; ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΟΤΙ “ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΝΩΜΟΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΛΕΜΕ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΩΟΙ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΕΓΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ;

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ! ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ; ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ;;;

“ΠΟΥΛΗΣΑ” ΛΕΕΙ “ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ”;;; ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ;

 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ; ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ; ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;; ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΗΤΑΝ;;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΗΓΕ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Ε ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΤΙ “Ο Κ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ – -ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ-

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ  ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΕΛΕΞΤΕ ΤΟ! ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΘΑ ΣΩΝΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ;

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΕΤΡΩΓΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ; ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΩΡΕ; Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΤΩΡΑ, Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΜΕ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ.

ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 302! ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΣΗ, ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 302, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΟΙ 302 ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ 302 ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ: “ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!” ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!

ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: “ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ  ΠΡΩΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ”

ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ Η ΜΗΝΥΣΗ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.. ΑΚΟΥ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ… ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ: “ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ”

ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ UCC ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ: “ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ.

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ Ή Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ:”ΜΗ ΤΑ ΠΑΣ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ” ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ “ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ”.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ: “ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ” ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΞΑΝΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΝ ΚΤΥΠΑΕΙ, ΤΗΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!!

ΑΝ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ: “ΚΥΡΙΕ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ. Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ή ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ…” ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ;;; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ!!

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. 

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ή ΑΛΛΟ PROJECT. ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ, “ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΖΑΝΤΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΙΡΙΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ LIFESTYLE ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΑΝΟΗΤΟ”!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CELEBRITY, ΟΥΤΕ “ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ” ΟΥΤΕ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Κ ΑΝΟΥΜΕ ΛΕΖΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΥΦΤΟΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ Ή ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΔΩ!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΑΕΠ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ” ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ 6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 600ΑΡΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΡΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!! 

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ CELEBRITY ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΥΛΑ “ΧΑΧΑΧΑ” ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ “ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ”. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Ο ΑΔΑΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ; Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ! ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ-300000. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΣΟΥ ΛΕΕΙ: “ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!” ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΥΠΑΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ: “ Κ. ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;”

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΠΟΥ; ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ; ΓΙΑΤΡΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!! ΕΧΕΙΣ 11000 ΠΑΠΑΔΕΣ – 45.000 ΕΧΕΙΣ, 11.000 ΛΕΝΕ- ΕΧΕΙΣ 45.000 ΠΑΠΑΔΕΣ 200.000 ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 6000-7000 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΕ.ΚΑ.ΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΕΞΩ! ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ;  ΕΣΕΝΑ; ΤΙ; ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ; Ή ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ HOT-SHOP; Ο,ΤΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΚΟΥΓΕΣ, ΤΗΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; “ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ” ΛΕΝΕ “ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ; Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ; ΣΤΟ ΤΙ; ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ Ε; ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ; ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ!!

ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ; ‘ΕΥΛΟΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΕΣ!!’

ΤΙ ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΙ ΕΥΛΟΓΑΝΕ; ΕΥΛΟΓΑΝΕ ΡΕ ΟΙ “ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ” ΤΟΝ ΕΡΓΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ; ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!”

ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΦΑΞΑΝ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟ;;;

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΑ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ;; ΩΡΑΙΑ! ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΣΥΝΕΧΙΣΕ! ΚΑΛΑ ΠΑΣ!!

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ!! ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΙΠΕ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΔΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 500 ΤΟΝ ΜΗΝΑ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!

ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ! ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΟΛΟΙ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ

 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΣΤΑΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.

ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΕΤΣΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ” ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΟ Ή ΜΗ, ΤΩΡΑ Ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ!!

ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΤΩΡΑ!!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ: “ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!” ΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΩ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ. ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑ ΙΣΧΥΩ;; ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΤΟΥΡΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΣ ΚΤΛ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΛΑΦΡΙΑ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. . ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Ή ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.

ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ:

“ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ..”

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ 600 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ  Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ “ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ”

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΟΤΙ “ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ” ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ “ΚΑΝΤΟ”. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ..

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ “ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ “ΝΑΙ, ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ” ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ. ΛΟΓΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ: “ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ”. ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙ. ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙ “ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ” ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ “ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ”. ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙ : ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ”. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΑΡΑ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΥΡΙΟΣ, ΤΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΤΟΣΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΤΟΣΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΜΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ; ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

ΜΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ: “ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΑΣΕ. ΟΥΤΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΑΣΑΤΕ. ΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΡΕ; ΠΟΣΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΡΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ;

ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ; ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙΣ; ΛΕΣ: “ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;

ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΧΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ!!  ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ 3 ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

ΑΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!! ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: “ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ 6Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ  ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ”. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. 

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ 600 ΔΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ 2,8 ΤΡΙΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ 2016. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛ ΣΩΦΡΟΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 5 ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ, ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΠ 2016 ΣΟΥ ΛΕΕΙ “ΝΑΙ, ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ” ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ!! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ. ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: “ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ….” ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΛΑ. ΦΤΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ  ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ..” ΔΗΛΑΔΗ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΤΟΝ ΤΟΝΙΖΩ – ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ: “ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ”

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ; ΝΑΙ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ! ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;; ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΩ “ΝΑΙ, ΟΚ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΟΙ! ΠΑΡΤΕ ΤΑ!!” ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ

ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!”

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: “ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;”

ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ! ΜΕΤΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ 800 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

“ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ;

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. “ΟΜΩΣ” ΤΟΥ ΛΕΕΙ “ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!”

ΟΚ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,. ΜΕ ΤΡΕΜΟΥΝ! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ: “ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ!” ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 115 ΤΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΦΕΚ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 115 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ 1965 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ 1 ΤΕΤΡΑΚΙΣ!!!! ΑΚΟΥΣΑΤΕ;;; 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ ΜΕ 4% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΡΑΚΙΣ! ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ 4% ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ”” ΟΚ. ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

ΣΑΦΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΩ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. 

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ;

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!

ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ  ΝΑ ΠΑΡΩ; ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΩ;;” Ε”, ΣΟΥ ΛΕΕΙ “ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ”!

ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΤΗΚΕ “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ”

ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΛΑ, ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΟΜΒΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ..

ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΖΗΔΕΣ!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΕΚΑΨΕ ΚΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ. ΦΩΤΙΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ, ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΡΙΑ, ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΡΙΑ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΧΑΜΩ, ΔΙΠΛΑ.

ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ.

 ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΜΟΥ ΕΚΑΨΑΝ 250 ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΜΠΑΜ! ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ. ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ! ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΖΑΒΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ, ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ! ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ: “ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ!!”

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ; ΠΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ; ΜΕ ΤΙ; ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ;

ΧΑΖΟΓΕΛΑΣ; ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ; ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ “ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ”!

ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ!! ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ;

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ “ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ” ΟΤΙ “ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ” ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ “ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ” ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2017 ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2019 ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ  ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ, ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:: “ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2018 ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ.

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΔΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΙΠΕ: ‘”ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ! ΠΩΣ ΘΑ  ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ;;

ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΡΕΜΜΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ  ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ! ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ. Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΖΕΙ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΥΡΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΙΕΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΖΩΗ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙΛΕΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΙΑ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ!

ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ. ΕΝΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ!

ΠΡΙΝ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!

ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ: “ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ…”ΨΟΥ ΨΟΥ ΨΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΛΕ. ΚΡΑΚ ΑΥΤΟ!! ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΠΟ ΠΡΙΝ!! ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ Ν Α ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ!

ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΩΡΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2014. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014;

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΛΗΞΕ Ο ΤΟΚΟΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ, ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΑ, ΚΑΤΙ ΖΩΑ- ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ DNA ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ- “ΕΛΗΞΑΝ” ΛΕΕΙ “ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ! ΕΛΗΞΑΝ”!!

ΒΡΕ ΟΡΝΙΟ,  ΒΡΕ ΖΩΝΤΑΝΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΛΗΓΕΙ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;; ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ; ΤΑ 100 ΕΙΝΑΙ 100! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΚΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Ή ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 101.

ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ; ΤΑ 101;;  

ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ! ΩΡΑΙΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ.

ΟΤΑΝ ΛΗΓΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ.

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΗΞΑΝ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟ. ΩΡΑΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ. ΩΡΑΙΑ!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΚΟ!! ΤΙ ΕΛΗΞΕ; ΕΛΗΞΕ Ο ΤΟΚΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2014!!

ΠΟΙΟΣ; ΑΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙ ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΑΡΑ ΤΙ ΕΛΗΞΕ; ΟΥΤΕ ΤΟΚΟ ΧΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΝΩ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Ο ΤΟΚΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ 2015 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ; 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ… 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ! ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ. 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ Ή ΜΕΤΡΗΤΟ; 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΔΙΠΛΑ ΒΡΕ…

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ “ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ”, ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ 2014 ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟ…

ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2014 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2013 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 0,5% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ:
”ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ!”

ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΥ 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ “ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΩ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ” Ή ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ!

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ 0,5% ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. Ο ΤΟΚΟΣ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 ΤΡΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΟΛΑΡΙΟΥ-ΕΥΡΩ.  ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,8 ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2.9 ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,1 ΔΙΣ.

ΑΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟ 0,5% ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΚΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΜΗΛΙΓΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟΣΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…

ΤΟ 0,5% ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 3 ΔΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 21 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 21 ΔΙΣ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: “ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ” ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ- ΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΤΙ: “ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ!” ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ “ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ” Ο ΤΟΚΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ 0,5% ΚΑΙ ΤΟ 0,5% ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Ή ΟΧΙ;;; 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ 21 ΔΙΣ ΤΟΚΟΙ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΣΩΣΤΑ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΙΑΝΝΗ..

Γ.ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΟ Ή ΜΑΖΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΠΡΑΒΟ! ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ. ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ “ΤΟΚΟΥΣ” ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ. ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 2,8 Ή ΤΟ 2,9 ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

ΤΟ 2019 ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;

ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!

ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΚΟ. Ο ΤΟΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ: 5,9 ΔΙΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΤΩΡΑ  Ε!

.ΚΑΘΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 21 ΔΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ;;

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!

ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;;; ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ!!! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΕΤΕ 600 ΔΙΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 580 ΔΙΣ, 560 ΔΙΣ, 540 ΔΙΣ;

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ! ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! Ο ΤΟΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 21 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ CASH ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΤΑ 2,8 ΤΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΧΑΖΟ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;;

ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΖΗΜΙΑ 21 ΔΙΣ ΜΕ ΤΟΚΟ 0,5%. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 600 ΔΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ.

ΑΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕΣΑ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΝ 0,5% ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ CASH, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ “ΔΑΝΕΙΟ” 600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΑ! ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ! ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015. 

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;

ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!! ΠΙΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! CASH ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ!!

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ; ΩΡΑΙΑ!

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ, ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ; ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΞΕΡΕΙΣ;

ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΑΙ! ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ: ‘ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ” ΜΟΥ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ! ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ! ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!! ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. 

ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ  ΛΕΜΕ “ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ: “ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ….ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ” ΤΗΣ ΛΕΜΕ: ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ. “Α, ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ” ΛΕΕΙ “ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ!”. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;

ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ;

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ;;

ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ, ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΑΔΕ, ΚΟΙΤΑΤΟ! ΒΡΕΣ ΤΟ!

ΚΤΥΠΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;; ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ;;;

ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ.

ΑΡΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ.

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΠΕΤΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ, ΠΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΠΕΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!

ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ Ή ΟΧΙ!

 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.

ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ;;

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ!!

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!!

ΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ;; ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ;

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ ΩΡΙΜΑΣΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ; ΠΟΥ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ; ΤΙ; ΠΟΥ;;;

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ  ΜΑΣ.

ΝΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΛΗ!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ; ΜΠΙΖΝΕΣ; ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΨΥΧΕΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ! ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΕΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ;

ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ  ΚΟΙΤΑΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ!

ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΕΛΙΞΗ.

(ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ) 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5 ΩΡΕΣ. ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.. ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ 10 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ  ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΡΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!

ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ.

ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ  ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΕΝΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, Ή ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ Ή ΓΕΛΟΙΟ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΡΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ;;

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΕΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΣΑΦΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ Ή ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΟΛΙΚΟ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ! ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΗ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ!! ΤΟΣΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΜΟΝΑΔΑ ΤΑ ΟΛΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙ ΟΛΟΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ  ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ!

ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ! ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΣΗ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΟΥΛΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ.

Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ!

ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ!

ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ ΕΞΩ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΡΩΝΕΙΣ: “ΑΣΤΟ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”. ΒΓΑΛΤΟΝ ΛΙΓΟ ΕΞΩ!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ;

Ή ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ή ΕΝΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ;

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!

ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ  ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ. ΑΝΕΛΥΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΑΛΛΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ! ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ.

ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΝΟ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ:  ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. ΜΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ,

,ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ! ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ!!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.