ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ South South AWARDS 23/9/2012 ΤΟΥ UNOSSC ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ MDGs ( Αναπτυξιακών Στόχων Χιλιετίας ) ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. (End National Debt) !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ( End National Debt ) ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ (23/9/2012) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ UNOSSC ΠOY EINAI TA SSAWARDS ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !!! …

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ … ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ …

…………………..

… ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! 30/9/2012 – 30/9/2019 ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESIDENT… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ… Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ… ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ… ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ… ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ (7-10-2012) ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ HELLAS FM ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2011 Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D. ( End National Debt ) ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΕΑ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! Η ΠΡΩΤΗ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ “ΑΓΝΩΣΤΟΣ Μ”. (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) ΕΝΩ ΤΗΝ 19/9/2011 ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΖΟΥΓΚΛΑ Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ !!!

ΕΚΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ( ΚΑΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ … Τράπεζα Ανατολής.Οι δανειστές μας κρύβουν τη μετοχή…! /// Τράπεζα της Ανατολής. ‘Έπνιξαν τις μετοχές”!!! Κατακτητές, προδότες και δοσίλογοι… ) … ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ 28/8/2012 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ E.N.D. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!

ΤΗΝ 30/9/2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT… ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 26/10/2012 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΞΗ !! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ 9/11/2012 ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ !!!

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ 28/6/2013 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13… ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟ 2017 ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/15.11.2017 ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ “ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΦΑΚΕΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ !!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ Αλασάν Ουαταρά  Ο ΟΠΟΙΟΣ Εργάστηκε για λογαριασμό του ΔΝΤ -όπου ανήλθε στη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής- και στην Κεντρική Τράπεζα των χωρών της Δυτικής Αφρικής.

………………………………………….

https://www.unsouthsouth.org/

… ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ( End National Debt ) ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ UNOSSC ΠOY EINAI TA SSAWARDS ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. !!!

SSAWARDS

Τα Βραβεία Νότου-Νότου είναι ένα γκαλά υψηλού επιπέδου που υπογραμμίζει τη συμβολή των κυβερνήσεων, του ΟΗΕ, του ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας των πολιτών για την προώθηση των Millennium Development Goals MDGs ( Αναπτυξιακοί Στόχοι Χιλιετίας ) και την αειφόρο ανάπτυξη σε ολόκληρο τον Νότο.

Παγκόσμιοι ηγέτες, ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πρεσβευτές, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και διασημοτήτων συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να τιμήσουν τις σημαντικές συνεισφορές των ανθρώπων και των οργανώσεων στην κοινωνική ανάπτυξη, την οικονομική ανάπτυξη και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

SSAWARDS

The South-South Awards is a high-level gala event highlighting contributions by governments, the UN, private sector & civil society towards the advancement of the MDGs & sustainable development across the global South. World leaders, senior government officials, ambassadors, heads of international organizations & celebrities gather each year to honor the outstanding contributions by people & organizations to social development, economic growth & environmental awareness.

http://www.inventive101.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=662

………………………………………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ της ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ !!

https://www.un.org/millenniumgoals/

…………………………………………………………………………………………..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)

ΤΑ South–South Awards ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. , ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.
ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠ 2012 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ South–South Awards ΣΤΟ WALFORD ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ E.N.D. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΔΙΚΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ.
ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ” ΔΥΟ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ‘
ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!
ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΕΛΛΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

………………………………………………………………..

……………………………………………………………..

*** ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ !!!

ΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ…