ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

U.S. Uniform Commercial Code (UCC) ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ… “ΓΕΡΜΑΝΟΙ” ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ…

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΝ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟΥ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΛΛΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ … ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΥ, ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ… “ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ” ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ $600δις ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ … !!!

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ) ΟΠΟΥ Ο κ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ UCC … ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! ΠΟΙΟΣ;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ BRETTON WOODS ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Nikos Salonitis Υπάρχει ΕΝΑ, και μόνο ΕΝΑ χαρτί, που “αρκεί για να κάψει με μιας” τον Αρτέμη Σώρρα και τα οικονομικά εργαλεία …

Και όχι σήμερα, αλλά εδώ και 7 χρόνια.
Ποιο χαρτί είναι αυτό;
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
Της μοναδικής και καθ’ ύλην αρμόδιας να απαντήσει επί της ουσίας:
Για το αν υπάρχουν ή όχι τα 600 δις (και όχι μόνο)…
Χθες, στην πολλοστή δίκη του Αρτέμη Σώρρα, έγινε και πάλι συζήτηση γι’ αυτό το «πόρισμα»…
Το ίδιο το δικαστήριο από μόνο του, θα έπρεπε εξ’ αρχής να ζητήσει αυτό το «πόρισμα»…
Για να τελειώνουμε δηλαδή…
Όμως και πάλι Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΟΡΙΣΜΑ» ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!!
Δηλαδή Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ «ΚΑΨΕΙ» !!
(Το έχετε ξαναδεί αυτό;;;)
Το δικαστήριο έκανε 20 λεπτά διακοπή.
Επανερχόμενο, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ…
Δηλαδή το δικαστήριο μας είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να εξετάσει το αν υπάρχει ή όχι αυτό το «πόρισμα»….
ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ !!!
Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει !!
(Και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει…)
Και το δικαστήριο “προστάτευσε” για μία ακόμη φορά την ΤτΕ…
Ωραία λοιπόν…
Δικάστε αγαπητοί μου «δικαστές»…
Και βγάλτε απόφαση…
Άντε να σας δούμε λοιπόν…
ΕΣΥ βρε Έλληνα… τι δεν καταλαβαίνεις πια;;;

https://esypatreon.blogspot.com/2019/12/blog-post_7.html

………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ” … Αλλά πως θα δικάσεις κάποιον όταν έρχεται ο λογαριασμός του και λέει η ίδια η MONTREAL με σφραγισμένο έγγραφο , “ναι κύριοι έχει τα ομόλογα εδώ , ναι ο κοστούντιαλ τά ‘χει βάλει ναι” κι έχω δύο κονφιρμέισον από το Αμερικάνικο Δημόσιο , που πρέπει να ενημερώνω που τα πάω. Άρα λοιπόν απέναντί μας στο δικαστήριο θάπρεπε νάταν ένας υπουργός οικονομικών , όπως μου έχει απαντήσει κιόλας κι έχουνε περάσει οχτώ μήνες και δεν έχει καν βγάλει ούτε ένα πόρισμα να πει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ψεύτης , δεν τα έχει , δεν είναι καλά , να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε με την Αμερική.

… Το νομικό κομμάτι των ομολόγων έχει τελειώσει , έχει μείνει μόνο το εισπρακτικό. Τώρα αυτά τα πράγματα που λένε κάποιοι εγκάθετοι , να ελέγξουν… τι να ελέγξεις , αφού σου έχουμε δύο κονφιρμέισον από την Αμερική.

… ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ; Ακούστε κάτι κύριοι , είναι σημαντικό κι αυτό που λέω , επειδή εγώ ό,τι λέω , όχι μόνο δεσμεύομαι και το αποδεικνύω , αλλά είμαι σε τέτοιο πόλεμο με όλους τους απέναντι εκτός από τον ελληνικό λαό. Αυτό που θα πω λοιπόν δεν θα βγει κανένας να πει ότι δεν είναι έτσι , ό,τι έχω πει δεν τό έχει αμφισβητήσει κανένας θεσμός ή κανένας αξιωματούχος. Βγαίνουνε κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι οι “κανένας” οι “ανυπαρξία” ή οι αποστολές των εγκάθετων και λένε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Αν είναι δυνατόν τώρα να μιλάνε σε μένα “η ζωώδης κατάσταση του συστήματος”. Αλλά αν το σύστημα έχει τόσους απλούς ηλίθιους μηχανισμούς , ε, δεν καταλαβαίνω , δεν είναι δυνατό εγώ είμαι πιο δυνατός και θα το λειώσω. Αν το σύστημα έχει τόσους ηλίθιους μηχανισμούς ε, θα το λειώσω το σύστημα.

… Αφήστε να σας πω την είδηση λοιπόν που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ… ΤΟ 2010 ΛΟΙΠΟΝ κι ακούστε καλά τι σας λέω… γιατί ξέραμε πολύ καλά και που πατάμε και που πάμε γι αυτό είπα δεν υπάρχει να γκρεμίσει κανένας τίποτα. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

… 2010 (προ μνημονίου) ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC , ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΒΕΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ.

ΤΟ 2010 ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΔΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ UCC number ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; … ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σταθάκης: Έχετε έγγραφο γι αυτό έτσι;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: χεχεχεχε , ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ , είναι αυτό , είναι εκείνο , είναι εκείνο , όλα καλά. Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;; !!!

… ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ … ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ”

……………………………………………………………

……………………………………………………………

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ 4/10/2016: Μπράβο !!! εξακόσια δισεκατομμύρια και δεν θυμάστε ;;; !!!screenshot(απομαγνητοφώνηση) Νίκος Νικολόπουλος: Ήθελα λοιπόν να σας πω ότι μέχρι τότε , είμαι σίγουρος , αλλά θα σας ρωτήσω … ενημερωνόσαστε και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο , είτε για τον κύριο Σώρρα , για παράδειγμα αν είναι αυτό το πρόσωπο που μπορεί να έχετε κάνει αναφορά , αν είναι αυτό λέω , μήπως είναι αυτό κύριε διοικητά ;

Προβόπουλος: Δεν θυμάμαι κύριε Νικολόπουλε …

Νίκος Νικολόπουλος: Για τέτοιο ποσόν δεν θυμάστε ;;; !!! Μπράβο !!! Εξακόσια δισεκατομμύρια και δεν θυμάστε ;;; !!!

…………………………………………….

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ !!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.