Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Πύργος Ηλείας: ΟΧΙ στη δημιουργία Κλειστού Κέντρου Μεταναστών από το Δημοτικό Συμβούλιο

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 3-12-2019 … ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ “ΑΙΓΑΙΟ” ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. …ΚΑΙ ΤΗΝ 6-12-2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ… ΨΗΦΙΣΜΑ !!! ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;; ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ… ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ !!!

………………………………………….
Ένα μεγάλο ΟΧΙ από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύργου στο ενδεχόμενο να κατασκευαστεί στα διοικητικά του όρια, δομή φιλοξενίας μεταναστών- προσφύγων.  Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, εκδόθηκε ψήφισμα που δηλώνει την αντίθεση του στη δημιουργία κλειστού Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στο πρώην εργοστάσιο «Αιγαίον», στο Επιτάλιο.

 

Πύργος: ΟΧΙ στη δημιουργία Κλειστού Κέντρου Μεταναστών από το Δημοτικό Συμβούλιο

…………………………………………………………..

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ… “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” !! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΟΒΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΓΑΝΩΝ “ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ” ΣΤΗ ΔΙΒΡΗ ΗΛΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η ΜΟΝΗ ΠΟΡΕΤΣΟΥ ΣΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΕΚ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ “ΣΥΡΙΑΣ” ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ. (βίντεο)..

Τα σχόλια είναι κλειστά.