ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19-10-2019 

Γ. ΚΑΛΑΒΡΙΑ: ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ. ΠΛΟΣΚΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.

Γ. ΚΑΛΑΒΡΙΑ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ 49000 ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 35 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 120% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. 2, 3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΡΟΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΡΑ.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΜΗΜΑ-ΤΜΗΜΑ!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΥΧΑ.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ!

ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΕ BARCODE ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΕΤΣΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ ΤΟΥΣ-ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”- ΣΕ REAL TIME ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΟ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..

ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ “ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”

 ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Η Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 29 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΛΟΙ… ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΚΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΟΜΑΔΑ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ;

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ -ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ- ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.. ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΙΑΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΓΙΑΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ! ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΙΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ. ΠΩΣ;

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΤΟ 1932 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Η ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ  ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ- ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ- ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΚΤΑ ΕΝΑ THINK TANK ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΨΗΛΟ THINK TANK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Μ ΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΕΚ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ.

ΤΟ Κ.Ι.Σ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΛΕΩ: “ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ”. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ!! ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ;;

ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΑ: “ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ;”

ΤΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΕΚ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ;

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ; ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ; ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ. ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ. ΠΟΥ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΤΣΙ;

ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΘΕ ΣΕΧΤΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ… ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ”, “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ”, “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ”, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ”.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ  ΤΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ: “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ” “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ. ΚΑΙ ΔΙΝΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΙΕΡΑΤΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 6%-7% ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ… ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ”.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ:

ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η  ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ Ή ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ, ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΤΟΝ ΤΟΚΟ 4% ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ FOUNDATIONS ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ, ΤΟΝ ΟΠΕΝΧΑΙΜ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 4%. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ 4%. ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΚΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΚΟ; ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 4%.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4% ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 4%. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!

ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ “ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΜΙΚΡΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ  ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 4%;

ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΚΟ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ CASE. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΚΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 120% ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ, ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ 120%.

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ 4% ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1957ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1957 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ.

 ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ. “ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ;” ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;”

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ;

ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ;

ΔΗΛΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΑΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.

ΜΟΛΙΣ ΝΟΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ.

ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΜΕΝΟ CELEBRITY Ή ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ…

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ  ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! ΑΥΤΟ ΖΑΒΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΗΔΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ  ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ, ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΑΤΑ, ΠΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΑΒΟ Ο ΣΟΡΟΣ Ή ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ “ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…” ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ “ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ “, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ; ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙ.

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ: “ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΑΥΤΟΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΜΙ, ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ.

ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΑΒΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ: “ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ” Ή ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: “ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ”. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ! ΤΟΥ ΛΕΝΕ “ΠΕΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ”.

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ 1 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΙΣΟ.. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ 30% ΑΝΕΡΓΙΑ. ΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ  ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΙΡΑΚΙΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΕΙΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΜΕΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ. ΒΛΕΠΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΜΕΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΕ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ, ΑΛΛΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΠΑΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ 250 ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΣΑ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ; ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ “ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ”

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ε, ΒΕΒΑΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΥΕΜΕΝΗ. ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ Η ΥΕΜΕΝΗ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΥΕΜΕΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΩΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ…

ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΙΔΙ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΒΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΣΟΥ;

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ. ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ.

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΙΛΙΕΣ, 600, 800, 1000 ΑΤΟΜΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΔΡΑ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΥΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ… ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΡΘΡΟ 2 ΚΑΙ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΥΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Ν Α ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ( ….)  ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ… ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ!

 ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ.

ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΕΙ: “ΕΛΑ ΡΕ.. ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ… ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΧΑΡΗ”. Ε, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΒΗΧΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Ο ΧΑΖΑΡΑΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑΙΖΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΟΥ ΛΕΩ: “ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ; ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ”.

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ “ΝΑΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!” ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: “ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!”, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 7 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 7 ΦΟΡΕΣ “ΣΥΓΝΩΜΗ” ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΕΒΡΑΙΛΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ  ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΠΟΛΥ!

ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΜΑ 7 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.

“ΜΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ;” “ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ; ΟΡΙΣΤΕ!ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ” ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ 20%-15%. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ‘ΣΥΓΝΩΜΗ” ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΜΟΝΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ. Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ “ΣΥΓΝΩΜΗ”. “ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΒΕΒΑΙΑ!” ΜΟΥ ΛΕΕΙ. “ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ!”

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ “ΣΥΓΝΩΜΗ” ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΕ! ΔΕΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ; ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ SITE ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΣΕΤΑ! Ε, ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΟΙ, ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΛΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. “ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ”

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ” ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ!

ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ! ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΥΒΡΙΖΕΙ. ΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ!

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΔΗΜΟΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΛΤΕΣ. ΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!

ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 200 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 200 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΩ Ο ΔΗΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. Ο ΕΝΑΣ, Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 51%. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 29%  ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 51% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 51% ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ 70% ΚΑΙ 60% ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 60% ΚΑΙ 70% ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 40%-30% ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ 51% ΤΟΥ 30% ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ 15% ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΜΕ 15% ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ 325 ΔΗΜΟΥΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΧΕΙ: “Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ”. ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΧΗ, ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ 15% ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΡΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ D.C. Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΡΑΤΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΦΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3852/2010 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΕΚ ΣΤΙΣ 7-6-2010 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΙΤΛΟ “ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ”.

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ‘ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ Α’ ΚΑΙ Β’ ΒΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 102 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 1850/89.

ΟΙ ΔΗΜΟΙ – ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1- ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΩΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ Α’ ΒΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ. ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο Α’ ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 325. ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΤΟ Κ.Ι.Σ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ!

 Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1930.

 Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 325 ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕΣΑ!

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ. Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΙ 325 ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.

ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΦΕΚ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΙ Η ΚΑΘΕ SINGULAR ΕΒΡΑΙΚΗ!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΦΕΚ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.,

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΟΜΙΑ. ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ.  Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 3852.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ. ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ, ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ: “ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ”. ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΦΟΒΙΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ 4 ΔΗΜΟΥΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!  ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΜΕ 4 ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΔΟΓΜΑ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙΝΟ, ΟΧΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ!

ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΕΓΩ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 325 ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ 200. ΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ 4;

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΜΕ!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ  ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΩ Η ΒΟΥΛΗ- ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ; ΤΙ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ! ΤΙ ΑΡΓΕΙΣ; ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 4Ο ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΣ “ΑΣΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΩ ΑΥΡΙΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΩ ΣΗΜΕΡΑ”; ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ; ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΚΤΥΠΑΝΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ..

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ 7 ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΣΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΙΓΜΑ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ 3 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΣΦΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ SITE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΔΥΟ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ “ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ” “ΕΛΑ ΜΩΡΕ” ΛΕΕΙ “ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ…”

ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. “ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ” ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! “ΕΛΑ ΜΩΡΕ”; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ. ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 2013. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 32 ΚΑΙ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 350 ΜΕ ΘΕΜΑ “ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ 21 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 350/2013 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΟΠΟΥ “ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ”.

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΠΡΟΕΔΡΕ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ.

        Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 49.000 ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ.

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.. ΛΕΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΚΑΤΕΒΑΣΩ” ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΑΝΣΕΡ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.

ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ DILIGENCE ΟΤΙ “ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ” ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ FOUNDATIONS ΣΕ HENGE FUNDS ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΟΚ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΩ STATION...

ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ BLACK BOOK, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ! BLACK BOOK ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ. “ΜΑΥΡΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε;

ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ “BLUE BOOK” “BLACK BOOK” ΚΑΙ “GREY BOOK”  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο VLADIMIR KOBZAR ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΧΕΙΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΟΛΑ! ΠΙΕΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ Ή ΟΧΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΑΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΜΕ 300 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, 200 ΔΗΜΑΡΧΟΙ, 200 ΔΗΜΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΩ ΗΡΘΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΘΕΨΕΙ. ΜΕ 4, Ε, ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ 3 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

ΚΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ”.  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ; “ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ”.

ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ… ΒΕΒΑΙΑ,  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ  ΧΑΡΤΙΑ  ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ;

ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ 4 ΦΟΡΕΣ! ΣΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 200 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, 150, 180, 280 ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ  ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΤΕ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ! ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!

ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ! “ΘΑ ΠΑΜΕ” ΛΕΕΙ “ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ”! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

“ΤΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ” ΜΟΥ ΛΕΕΙ “ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;”

– “ΑΣ ΓΙΝΕΙ” ΤΟΥ ΛΕΩ “Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!”

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕΓΑΛΟ; ΜΙΚΡΟ; ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.

ΕΧΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ.

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ! ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΙΟΥ- ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΛΕΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΝΕ “ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΒΙΟ ΕΧΕΙΣ”. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.. ΒΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ 500.000 ΚΟΣΜΟ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΧΕΤΕ.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ – ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ REGISTER ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ- ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΤΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.

ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΛΟΙΠΟΝ:

“ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ) ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ Ή/ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΟΘΟΝΩΝ Ή/ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ IMLS Ή ΑΛΛΟ ΟΜΟΙΟ Η/ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΓΩ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕ – ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ- ΔΥΝΑΜΕΙ

ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΦΔΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ/ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ Ο ΝΟΜΙΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11/09/2013 ΚΑΙ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 193/2013 ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ …”

 Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ! ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΗ. ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ! ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ.. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ. ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ…

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ““… ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΩ ΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ  ΜΕ ΑΡ…. ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ, ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ/ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ (ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΕΞΗΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΩΣ Ο “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ”

ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Α&Β ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ

ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ

 1. ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
 2. ΣΥΝΑΨΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
 3. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
 4. ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
 5. ΣΥΝΑΨΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ
 6. ΕΚΠΟΙΗΣΗ Ή /ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ/ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ..”

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ… ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ. ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ; ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ; ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΔΑΝΕΙΟ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΓΓΥΗΣΗ.

ΑΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ: “ΦΑΤΑ!”. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. “ΤΙ ΕΡΓΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΤΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ” 1000 ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ PROJECT ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ.

ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ:

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ – ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ  ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΜΕΤΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΡΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΕΞΗ ΟΧΙ ΠΑΕΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ή 10 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ 10-12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΝΑ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΨΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΤΕ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ; ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΦΟΡΟΥΣ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.

ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ! ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ MANAGEMENT, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑ.

ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΛΕΣ “ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ”. ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ  ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΠΟΤΕ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΩΡΑΙΑ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!

 ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ; ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΠΗΓΕΣ; ΩΡΑΙΑ! ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΛΑ.

ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ. ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ;

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ “ΜΩΡΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ”. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ; ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ”; ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ” ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ, ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”;

ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.

ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ Ή ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΖΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΛΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΑΡΑ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ, ΠΛΗΘΩΡΑ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ “ΑΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ” ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΚΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ! ΟΡΙΣΤΕ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΟΥ  ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΕ ΣΕΙΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ “ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ” ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ;

ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 7 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ; ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ  ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,  ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΔΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; Ή ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ Ή ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ; ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΥΤΗ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΟΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΗ  ΜΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ.

ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΣΩΜΑ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗ! ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ.

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΡΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΩΝ ΘΑ ΠΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ. ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΗΔΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΤΣΙ. ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΜ. ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΩ: “ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ”. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ.

ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ “ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΚΙ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ” ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!

ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015 ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΝΝΗ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ… ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

“ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ”, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ “ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΡΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΧΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Μ Ε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ. ΘΑ ΔΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

 ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΣΗ. ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΒΑΡΟΣ. ΜΕ ΝΟΗΣΗ. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΟΗΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ WEBINAR ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ lINK ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΗΓΑΝ. ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ; “ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;”

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!

ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ Η ΚΕΔΕ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΑΝΕΙΟ!

ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΖΥΓΟΥΡΗ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΨΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

“ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΩΡΕΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ”.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ “ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ;”. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!

ΤΟ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ… ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ: “ΕΛΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ” ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ.

ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΕΙ “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ” ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΛΕΩ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΟΥΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ. ΛΕΓΕ ΓΙΑΝΝΗ…

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η ΚΕΔΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

“ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΩΡΕΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ…” ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ. ΛΕΕΙ

“ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΥΓΟΥΡΗ

ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΨΗ Ή ΜΗ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ”

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΙΔΡΥΜΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΙΔΡΥΜΑ; ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΙΔΡΥΜΑ “ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ” ΑΦΗΣΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΝΙΑΡΧΟΣ; ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;

ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ… ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ; ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ; ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΣΩΣΤΑ;

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 51% ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΟΧΙ Ε; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ, ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΝ “ΙΔΡΥΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ “ΠΩΠΩ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ!” Ε; ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ. ΩΡΑΙΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ; ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΕΙ 150-200 ΒΙΒΛΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ; ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ;

ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, ΣΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ. ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ 51%…

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΞΕΡΕΤΕ;

ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΠΟΝΗΡΟΣ, ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.. ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; ΤΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ 25.000-30.000 ΙΔΡΥΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η LARCO ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ; ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΟΣ! ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ!

ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο,ΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο,ΤΙ ΚΕΡΑΤΙΛΙΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ. ΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΔΑΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΟΠΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ; Ε;

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

51% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ 51% ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ” ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 51%, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ; ΟΧΙ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ “ΡΙΧΤΑΔΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΙΧΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ;

ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ. Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ.. ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ! ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ  ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, Ή ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ; ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ;

ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΜΕΓΑΛΗ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΠΩΠΩ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!

ΩΧ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΟΣΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 150.000 ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΩΡΑ! ΑΣΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ! ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ; ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ 1500 ΜΕΤΟΧΙΑ; ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ 20 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ. 50 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ! ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΑΣ.

ΜΕΤΟΧΙΑ ΝΑΙ! 800 ΜΕΤΟΧΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΗ! ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ; ΟΧΙ ΔΟΓΜΑ! ΜΙΑ ΜΟΝΗ. ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΕΣ. Ε! ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 800-1000 ΜΕΤΟΧΙΑ. ΞΕΡΩ ΜΟΝΗ ΜΕ 1800 ΜΕΤΟΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΟΝΗ! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ; ΤΟ ΚΕΡΙ; Ή Ο ΔΙΣΚΟΣ; Ή ΤΟ ΤΑΜΑ;

ΒΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΦΑΛΑΓΓΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΒΕΡΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΜΟΝΕΣ! ΑΛΛΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΟ ΜΟΝΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ, ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΚΕΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΙΔΡΥΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ. ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ! ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΙ ΚΕΡΙ; ΤΟ ΚΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ WEBINAR ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΩΣΤΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΛΟΣΚΑ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ 4 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟΤΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΤΕ, ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.

ΤΟΤΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ -ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ –ΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ END ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ”.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΤΕ, ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ” ΚΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΡ. ΤΑΔΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΩΣ ΕΞΗΣ: “ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡ ΤΑΔΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΩΤΩΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!”

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ “ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ”.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

“…ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΤΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ….”

“ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ” ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ!

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ:

“ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ Ή ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.”

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

“ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή /ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.”

ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ “JESSICA” TA ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. – ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ- Η ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ”

ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΥΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Α. Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΧΑ ΚΑΙ:

Β. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

“….ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ/ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ/ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ…”

ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ.

“ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ή /ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΡΩΝ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΩΓΕΝΗ Ή ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΜΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΟΤΙ:

“… ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ.

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ/ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, Ή ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ (ΟΙ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ (ΟΥΝ) ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ (ΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΓΩ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣ “ΔΗΜΑΡΧΟΣ” ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 3 ΚΑΙ 4 ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΑΒΕΙ Η ΧΩΡΑ ΒΑΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Ή ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΣΥΜΒΕΙ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΑΥΕΙ Ν Α ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ, ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ή ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΩ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Η ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ή/ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ: “ΜΑ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ;”

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΑΛΙ; ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ;”

ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ Ή/ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ Ή/ΚΑΙ ΣΤΟ IMLS ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΔΚΟΥ ΟΡΟΥ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΞΗ ΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΩ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ

ΕΓΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΑΝΕΓΚΛΗΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ/ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ

1.0 ΕΧΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΕΑΡ, ΠΡΟΤΡΟΠΗ, Ή ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ/ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ/ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ, ΚΑΙ

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

2.0 ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

3.0 ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΧΕΩΝ ΤΟΥ, ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ

4.0 ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ

5.0 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (INTERNATION SECURITY ACT) ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΥΣΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ή ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ή ΠΩΛΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ

6.0 ΒΕΒΑΙΩΝΩ – ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΠΙ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ/ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣ Ή/ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΗΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.”

ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΗΜΟΤΩΝ

Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΦ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

7.0 ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΜΕΡΟΣ Ή ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6.0 ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ, ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΘΕΝΤΟΣ ΠΟΣΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.0 ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΜΕΣΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

2.0 ΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

3.0 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΘΡΩΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ (MUTATIS MUTANDIS)

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΙΦΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 4.0 ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

5.0 Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Η ΠΑΡΟΧΗ ΑΡΙΣΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

6.0 ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΣΟΥ Ή/ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΧΕΘΟΥΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (GLOBAL&INTERNATIONAL MONETARY &FUNDING SYSTEMS) ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

7.0 ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Α&Β ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

ΑΡΘΡΟ 3 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ,& ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

ΕΔΩ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

1.0 Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΜΙΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ (SPV-SPECIAL PURPOSE VEHICLE) Ή/ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟ- ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

2.0 ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ/Ή ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ/ΚΙΝΗΤΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΕΧΕΓΓΥΑ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ,

ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ/ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕΧΡΙ Η ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΑΡΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

3.0 ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΕ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ, Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ Ή ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ/ΙΔΡΥΜΑΤΑ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ/ΠΟΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ (ΚΙΛΜ-ΒΟΟΤ) Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ (ΚΛΜ-ΒΟΤ) ΚΑΙ/Η ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή/ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.

4.0 Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Ή ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ/ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ/ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.

ΜΟΛΙΣ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (100%) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΑΥΤΟΥ Ή ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή/ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.

5.0 Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΜΕΡΟΣ Ή/ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ή/ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΚΛΗΤΗ ΑΝΑΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΟΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ  ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΟΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

6.0 ΕΓΩ, ( Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΑ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ/ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΕ ΑΡ. 5.0 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΕΚΔΟΧΕΑΣ/ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΝΕΡΓΕΙ Ή ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑ Ή ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ/ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ 7 ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ:

7.0 Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΥΧΟΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ:

Α. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Β. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΤΕ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ

Γ. ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ή/ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.

Δ.ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ/ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Ε.ΘΑ  ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΡΓΟ (ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Ή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

ΣΤ. ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ

Ζ. ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Η. ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΘΑ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Ι. ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΛΠ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΤΛ. 

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ: “ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ” ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ” ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΙΑ, Ή “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ” ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ, ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ, ΕΝΩ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ  ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΑΡΘΡΟ 4ο

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΚΟΠΟΙ & ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ, ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ. Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ Ή/ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ/

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΝΤ, ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

 1. Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ/ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕΡΟΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ Ή ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΙΤΛΟΙ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΧΡΥΣΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΝΟΜΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.

 

 1. Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ “INCOME PRODUCING BUSINESS AND TRANSACTIONS” ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΥΚΟΛΗ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 1. Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ “GM” ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ, ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΞΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΦΘΟΡΙΟ ΚΤΛ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΕΦΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ “ΥΓΙΕΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟ” ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ” ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ” ΟΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ  ΜΕΤΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΟΝΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 40-45 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ “ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ; ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ; ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ;” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. “ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ” ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΗΛΥΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ.

ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Ή ΣΤΟ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

 1. ΘΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ, ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ….”

 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΙΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ  ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΤΑΦΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΜΑΣΤΓΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.”

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙ “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ”; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ”; 

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

“ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ”

ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΟΡΩΝ;

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ “ΕΧΩ ΣΠΟΡΟΥΣ” ΛΕΕΙ, “ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΩ”  “ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΩ”. ΝΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟ 1995 ΝΟΜΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ; ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΚΙ Ο,ΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ;

ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ;

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ. ΕΣΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ “ΤΟ ΝΕΟ ΥΒΡΙΔΙΟ”

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΥΒΡΙΣ ΔΙΟΣ”, ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

“ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΝΟΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.”

ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ;

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ. ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΟΛΟΙ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;

ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΟΜΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

“ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ “ΤΕΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ…”

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΛΑΝΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΕ…

“…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ “ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΡΤΙΣΗ” ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΝΕΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ. “Α ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ” Ή Ο ΜΙΚΡΟΣ: “ΕΓΩ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, Ή ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ”. ΟΧΙ!

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΤΕ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΠΗ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.

ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ.

ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ/ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…”

ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

“ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ;

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΙΚΑΙΑ; ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ; ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΑ. ΠΡΟΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΛΕΙΔΩΝΕΣΑΙ 70 ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΣΟΥ, ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΗΣΥΧΑ. ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ;

ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΥΠΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΚΛΗΤΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ” ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ-. ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΝΕΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

 ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

ΑΡΘΡΟ 5 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α&Β ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ”

ΒΛΕΠΕΤΕ, ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 2013, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2019, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2020, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ.

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.

“ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

 ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΜΗΘΟΥΝ

 Α. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Β. ΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.

Γ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ

Δ. ΑΝΑΠΗΡΙΑ/ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ; ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

 ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΠΩΣ ΔΡΟΜΟΙ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΚΤΙΡΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΤΛ.

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΤΛ.

 ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΠΟΙΟ ΙΚΑ; ΠΟΙΟ ΤΕΒΕ; ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ “ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ;”

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

“ ΝΕΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.

ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ. ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

“ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΛΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ, ΤΗ ΖΩΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΠ.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ….”

ΠΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΛΕΞΗ “ΝΕΡΟ” ΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΙΝΕΣ. ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΙΝΕΣ!!

 ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ.

 ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ UNESCO ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΟΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΘΕΡΜΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΤΛ

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΤΛ. ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ “Η ΓΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ”

ΠΑΡΟΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡ.2 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΑΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, 30 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 200 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. (2.300.000.000)

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 6ο

ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ:

ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ:

 1. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Α. ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ, ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΥΧΟΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ Ή/ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή/ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ -ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ (ΟΥΣ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ (ΟΥΣ) ΚΑΙ/Ή ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΩΝ Ή/ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ Ή ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή/ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ Ή ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΤΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ:

ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ή/ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (INTERNATIONAL COLLATERALL COMBINED ACCOUNTS GLOBAL DEBT FACILITY) ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-FEDERAL RESERVE SYSTEM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (INTERNATIONAL SETTLEMENTS AND ALL CENTRAL BANK AND COMMERCIAL BANK OVERBALANCE ACCOUNTS) ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 

ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΤ ΈΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΟΥΤΩ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΟΘΟΝΩΝ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ IMLS ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ Ή/ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΓΚΤΗ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ (INTERNATIONAL TREASURY CONTROLLER) Ή/ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 7 ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ή/ΚΑΙ ΟΠΟΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΟΥΣ) ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ Ή/ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ´Η/ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ IMLS ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ Ή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΠΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή/ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (Ή ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ” ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ “ΙΔΡΥΜΑ” ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ “PRO RATA” ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ Ή/ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ Ή/ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ IMLS ‘Ή ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ Ν. 1599/86, ΣΥΜΦΩΝΩΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.

ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ, ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕ ΣΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ/ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ, ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ.

ΔΙΟΙΚΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ.

ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ CHIPS ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (GMC &CA) ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΟΧΟ

Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ.

 ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΙ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ:

ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, Ή/ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΟΥΣ.

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΟΥΣΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (τβα) ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΙ (ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ) ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ (CCBA) ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ /ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΧΛΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΚΤΛ. ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ

 1. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.
 2. ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (MOU) KAI KAΘΕ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ Α& Β ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ.
 3. ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ Ή/ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ, ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Ή ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Ή/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ή/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ.
 4. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΛΕΓΧΘΕΝΤΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.

 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ, Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

 1. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
 2. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΩΣ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ Ή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.
 3. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.
 4. ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΡΟΥΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ή/ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.
 5. Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ Ή/ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑΉ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΧΡΥΣΟ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ, ΤΙΤΛΟΙ ΚΑ. ΚΙΝΗΤΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ Ή ΟΧΙ, ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ή/ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ Ή ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΉΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
 6. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
 7. ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ή/ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ.
 8. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ή ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟΥ Ή ΟΦΕΙΛΩΝ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΗ Ή ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ/ΕΚΔΟΣΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ Ή ΜΕΤΟΧΩΝ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ, Ή ΑΛΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ.

ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ/ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ/ΣΚΟΠΙΜΟ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ή/ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ/ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ/ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ Ή ΣΚΟΠΟ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

 ΑΝΑΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ Ή ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ:

 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΩΝ ΚΤΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ.
 2. ΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ, ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ.
 3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

 Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ή ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ

ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:

 1. ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ, ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α&Β ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝ ΕΝΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ.
 2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣΉ/ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ Ή/ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (IMLS) Ή ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΛΟΓΙΚΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ, ΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΟΥΝ, ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

ΕΑΝ ΩΣΤΟΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟ, Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ/ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.

 1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ.
 2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ή ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑ Ή ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΙΚΗΜΑ

 ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

 

 1. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ Ή ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ή ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

 ΑΡΘΡΟ 8ο

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΩΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

 ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΑΝΕΚΚΛΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ή ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ Ή ΈΡΓΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ.”

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ”.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ,

ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ”

ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:
ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ/ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΩΡΡΑ ΩΣ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Ή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ Ή ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΕΞΙ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 6-7 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΣΚΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ  ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΑΓΚΥΛΩΣΗ (ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ) ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Ή ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑ ΕΛΑΒΕ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΑΒΕ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013”

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΟ- ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ- ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ “ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ”

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΘΝΗ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΜΟ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ  ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

 “ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,  ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Γ. ΚΑΛΑΒΡΙΑ: ΚΥΡΙΕ ΠΛΟΣΚΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITES ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΑΞΙΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ:”ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩ; “

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ, ΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΕΝΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ! ΕΛΛΗΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.