ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ-ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-“ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ”. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ… ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ 1967 Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ , ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΕΚ ΣΑΛΜΩΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΧΟΥΝΤΑΡΧΗΣ, ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ…

ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΗΛΕΙΑΣ…

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ… ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ & Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία της Ελλάδας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας, κατέχοντας 9 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές, δηλαδή το 1,5 του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου. Το ποσοστό αυξάνεται σημαντικά αν συνυπολογιστούν τα 2 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές των κληροδοτημάτων της Μητροπόλεως Ιωαννίνων και οι 300 χιλιάδες μετοχές που ανήκουν στη Μητρόπολη Ηλείας.

ΤΑ ΒΕΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ…

……………………………………………..

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Ετσι για να ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που αγαπάνε τους λαθροεισβολείς μωαμεθανούς Κογκολέζους Σομαλούς Ιρακινούς και Αφγανούς πρόσφυγες από την Συρία, και τους παρέχουν τα μοναστήρια – 2

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Πρώτα πέταξε τη μ. Μελάνη στο δρόμο για χάρη των Οικουμενιστών, τώρα τους γέροντες για τα αργύρια του Ιούδα… δες κι εδώ https://roides.wordpress.com/2016/03/09/9mar16/

Ακροδεξιοί μητροπολίτες: Ομοφυλοφιλία και υποκριτική «ομοφοβία»

[Ηλείας Αθανάσιος: Ιλαροτραγωδία της χουντικής ελληνορθόδοξης υπαίθρου]
…………………………………………………………….

Ο “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Γιάννης Παρασκευόπουλος ( ΓΕΡΜΑΝΟΣ ) ……ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΦΩΤΟ…

«Ο διάολος μπορεί και μπαίνει μονάχα στην Κόλαση, ο άγγελος μπορεί και μπαίνει μονάχα στον Παράδεισο. Ο άνθρωπος όπου θέλει!»

Η Ιερά Μητρόπολις Ηλείας οδήγησε σε κλείσιμο του Γηροκομείου Αγ. Κυπριανού και Ιουστίνης στο Πελόπιο Αρχαίας Ολυμπίας, για … οικονομικούς λόγους, αμέσως μετά που προστέθηκε καινούργια πτέρυγα και ανακαινίστηκε το γηροκομείο, εξολοκλήρου με έξοδα του ιδρύματος Λάτση, τα οποία ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο ευρώ

Πρόκειται για ένα γνωστό ίδρυμα που λειτουργεί από το 1996, ως παράρτημα του Ασύλου Ανιάτων και Κατακοίτων Γερόντων “Η Νέα Βασιλειάς»… στα Λαστέϊκα Πύργου. Κλείνοντας το γηροκομείο μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες, ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός άφησε στο δρόμο 13 Έλληνες εργαζόμενους και περίπου 65 γέροντες, ενώ δεν δέχτηκε ποτέ να συναντήσει τους εργαζόμενους που προσφέρθηκαν να εργαστούν ακόμα και εθελοντικά προκειμένου να μείνουν οι γέροντες στο ίδρυμα και αυτό να λειτουργήσει κανονικά, έναντι της πρότασης του Μητροπολίτη για περικοπές του μισθού τους κατά 46%, τη θέσπιση ετησίων συμβάσεων εργασίας και τη μεταφορά κάποιων από αυτών για να εργαστούν σε άλλες επιχειρήσεις της Μητρόπολης.

Στη συνέχεια η Μητρόπολη αποφάσισε να δωρίσει το γηροκομείο στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας με στόχο να γίνει κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων μέσω επιδότησης του ΕΣΠΑ.

Έναν μήνα πριν, όμως, κι ενώ το κέντρο ουδέποτε έγινε, η Μητρόπολη ενεργοποίησε έναν όρο της συμφωνίας και πήρε ξανά στην κατοχή της το γηροκομείο.

Ακολούθως το νοίκιασε συνολικά έναντι 1.500 ευρώ τον μήνα για κάθε ένα από τα τρία κτίρια που το απαρτίζουν- στην κόρη του επιχειρηματία Αργύρη Σαλπέα, που διατηρεί κάποιου είδους εταιρεία συμβούλων στην Ηλεία, και παράλληλα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες συνεννόησης με το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕΣΟΔΠ), κλιμάκιο του οποίου βρέθηκε στον νομό πριν από λίγες μέρες για να επιθεωρήσει τον χώρο, προκειμένου να δοθεί για να στεγάσει λαθρομετανάστες.

Πληροφορίες και δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου κάνουν λόγο και για άλλον έναν χώρο, ιδιοκτησίας της Μητρόπολης, που φέρεται ότι διαχειρίζεται ο κ. Σαλπέας και που δεν είναι άλλος από τις παιδικές κατασκηνώσεις στο χωριό Σκαφιδιά.

Ταυτόχρονα, ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να εκπροσωπεί και εταιρεία επενδυτών που απέκτησαν την έκταση η οποία περιλαμβάνει το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας «Αιγαίον», λίγο έξω από τον Πύργο, και που πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτελεί επίσης πρόταση για φιλοξενία λαθρομεταναστών.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μητρόπολη Ηλείας, υπογράφηκε συμφωνία με επιχειρηματία από την Πάτρα ο οποίος ενοικίασε το κτήριο μόλις με 1.500 ευρώ ανά μήνα για 40 χρόνια (!) για τη μετατροπή και λειτουργία του Ιδρύματος-γηροκομείου της Βάρδας (πρώην Άσυλο Ανιάτων) σε ξενώνα φιλοξενίας εκατοντάδων αλλοδαπών εργατών, έναντι ενοικίου 4 ευρώ την ημέρα το κεφάλι. Και εκεί ακολουθήθηκε η ίδια μέθοδος. Οι επί 24 έτη υπάλληλοι πετάχτηκαν στον δρόμο μαζί με τους τρόφιμους από τον Μητροπολίτη ο οποίος επικαλέστηκε την οικονομική κρίση και τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων των φιλοξενουμένων προς αυτή. Πλην όμως μια έρευνα στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Ηλείας αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα λειτουργούσε τα τρία τελευταία χρόνια της λειτουργίας του,με πλεόνασμα και όχι με παθητικό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η Μητρόπολη Ηλείας αναφέρει ότι: «Με τον τρόπο αυτό λύεται ένα χρόνιο κοινωνικό πρόβλημα, η απαράδεκτη παραμονή σε νάιλον των αλλοδαπών εργατών της φράουλας και συγχρόνως λύεται και το επείγον και επίκαιρο πρόβλημα των καλλιεργητών φράουλας στην περιοχή, που αυτές τις ημέρες απασχολεί έντονα την Ηλεία». Οπως επισημαίνεται, «με την παραπάνω συμφωνία η Μητρόπολη συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά στην τοπική κοινωνία και λύει ένα μεγάλο κοινωνικό και εργασιακό πρόβλημα. Συγχρόνως δε ουσιαστικά συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και τον πολιτισμό του τόπου μας»!

Σήμερα ο ίδιος Μητροπολίτης, βρήκε τα χρήματα για να ανακαινίσει τρία μοναστήρια και σε σύντομο χρονικό διάστημα την Ιερά Μονή Πορετσού, την Ιερά Μόνη Κάτω Δίβρης αλλά και η μαθητική εστία της Φιλοθέης, να προσλάβει προσωπικό για να μαγειρεύει, να καθαρίζει και να διδάσκει τους λαθρομετανάστες όπου αναμένεται να στεγαστούν εκεί. Όπως αναφέρουν θα φιλοξενηθούν μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και ασυνόδευτα παιδιά με καταγωγή από τη Συρία.

Μόνο που εκτός των άλλων αμέτρητων προβλημάτων που δημιουργούνται θα πρέπει να μας ενημερώσει ο φιλεύσπλαχνος Μητροπολίτης τι θα κάνει με τις μαθήτριες και τις φοιτήτριες που στεγάζονται αυτή τη στιγμή στη μαθητική εστία της Φιλοθέης. Τι θα κάνετε λοιπόν κύριε Μητροπολίτη με τις 25 μαθήτριες και φοιτήτριες; Θα πετάξετε τα Ελληνόπουλα στο δρόμο για άλλη μία φορά για να τα πάρετε χοντρά και να στεγάσετε λαθρομετανάστες;

……………………………………………………………………………………….

Με πούλμαν έφθασαν πριν από λίγο οι πρώτοι πρόσφυγες στον Πύργο. 

…μεταφέρθηκαν απευθείας στη μαθητική εστία της Φιλοθέης. Το πρωί μάλιστα, παραδόθηκαν δεκαεννιά μερίδες φαγητού για σήμερα από κέτερινγκ της Καλαμάτας.

( Η μαθητική εστία ανήκει στη μητρόπολη Ηλείας )

ΦΟΒΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΓΑΝΩΝ “ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ” ΣΤΗ ΔΙΒΡΗ ΗΛΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η ΜΟΝΗ ΠΟΡΕΤΣΟΥ ΣΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΕΚ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ “ΣΥΡΙΑΣ” ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ. (βίντεο)..

………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ…

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και “Ελληνικό” Κράτος.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία της Ελλάδας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας, κατέχοντας 9 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές, δηλαδή το 1,5 του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου. Το ποσοστό αυξάνεται σημαντικά αν συνυπολογιστούν τα 2 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές των κληροδοτημάτων της Μητροπόλεως Ιωαννίνων και οι 300 χιλιάδες μετοχές που ανήκουν στη Μητρόπολη Ηλείας.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. (ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ… ΜΕ ΑΜΦΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟΝ… ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ!!!)

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ; ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ;

ΗΛΕΙΑ. ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΔΙΟ ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΗΜΑΔΙΟ !!! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΑΝΟΥΝ; ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ… ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ !!!

Υπήρξε δάκτυλος του Πατριαρχείου στον εμφύλιο κατά την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821;

……………………………………………………………..

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ”… ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ…

………………………………………………………

………………………………………………………………………….

Εκτός ελέγχου οι «μετανάστες» στον Έβρο- Μπουκάρουν σε σπίτια- Ανήκουστες καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Έβρου(ΗΧΗΤΙΚΟ). ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ Γ.Γ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………….

Τα σχόλια είναι κλειστά.