ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 8/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

8.10.2019

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΑΜΕ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΜΟΝΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΩΣΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΕΥΦΥΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ 

ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΙΩΜΕΝΗ ΛΕΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΑΜΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΥΡΜΥΓΚΟΦΩΛΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΑΘΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΑΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΝΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ  ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΝΟΗΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗ

Η ΑΦΟΡΜΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ. ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Ή ΗΞΕΡΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΡΘΕ….. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΫΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΙΑΣΕΜΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο CITIZEN ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΗ Ή ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΙΑΣΜΕΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ, ΝΟΗΜΟΝ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΣΑΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΡΑ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ “ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ”. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ 20 ΚΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΕΧΕΙ 120 ΚΙΛΑ ΜΥΛΑΟ. ΜΥΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΚΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΑΡΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΦΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΡΚΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ Η ΣΠΛΗΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ . ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ “ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ” ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ “ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ”. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΥΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ. 

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝ ΝΟΗΜΩΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝ ΕΝ ΖΩΗ ΕΜΒΙΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΤΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΦΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ. ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΤΗΝΑ. ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ 12 ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ. ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. ΣΤΑ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ. ΣΤΑ 22 ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ. ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΟΜΩΣ Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΙΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΩΣΤΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ. 

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ, ΜΙΑ ΓΥΦΤΟΕΠΑΡΣΗ, ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΡΡΟΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΑΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΡΛΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ. 

ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΗ. ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΑΣ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ Ή ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…….

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΡΩΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΡΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ. ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 25. ΤΑ 25 ΕΙΝΑΙ 9 ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΜΕΝΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΥΟ, ΕΞΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ Μ.Κ.Ο. Ή ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ 800 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΕΛΕΙ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ 40, 50,80 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ Ή ΤΟΥ ΒΥΡΜΑΝΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 40, 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. ΑΡΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 40, 50, 60, 80 ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΙΤΑΛΙΑ 25 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ 20 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙ ΓΑΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΝΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΡΙΜΠΑΪ, ΕΝΑ ΣΤΕΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ; ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; Ή Ο ΣΚΥΛΟΣ; ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΜΕ ΣΦΙΞΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Ή ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ; ΜΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΑ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ. ΣΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΩΡΑ, ΕΤΡΕΧΕΣ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ;

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ. ΟΤΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ

ΕΙΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ, ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΩΣ ΜΟΥ ΕΝΑ. ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ “ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ”. ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ “ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;”. ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Ή ΕΓΩ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ; ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ; ΩΡΑΙΑ ΑΣΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΜΑΙ. ΕΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΦΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΕ ΜΕΝΑ ΖΕΙΣ. ΜΕ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΕ; ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ; Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ. ΕΙΣΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ

ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΔΟΣΑΝΕ ΛΕΝΕ “ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΑΓΩΝΑ”. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΩΣ ΕΞΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΩΡΑΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ. ΚΑΝΤΗΝ!!! ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ; ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ; ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΚΑΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ; ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ; ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΚΤΟ Ή ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ;  ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ; ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΒΛΑΒΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο  ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ. ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ. ΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΤΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΞΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.

ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΑΝΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΦΩΣ. ΕΙΣΤΕ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ 20 30 40 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ. ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΡΘΕΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΝΑΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΞΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ. Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΠΗΔΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ 55%, 60% ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ή ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ή ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ  ΓΙΑΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΩΜΑ ΑΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΨΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΦΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟ. ΟΠΟΥ Ο ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΜΠΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ. ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ Μ.Μ.Ε.. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ . ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝ-ΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝ-ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ. 

Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ “ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ”. ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Ή ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ Η ΙΔΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΝΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; ΕΕΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ 

ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΙΣΑΝ ΠΟΤΕ  ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΕΝΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ. ΑΡΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣΤΕ Η ΝΗΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΟΝΟ. ΟΣΟ ΤΑ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΛΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ. ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ. ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΓΚΡΕΚΟΥΣ. ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΑΠΙΛΕΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΒΑΡΗ. ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. Ή ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΜΙΛΙΕΣ 400 500 600 800 900 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΞΑΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ. ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΤΟ ΤΙΜΙΝΚ ΗΡΘΕ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΙΣΤΟ. ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΜΑΝΤΙΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΡΛΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!!! ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΩ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΑ ΡΙΖΑ ΚΑΘΕ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΗΡΘΑΜΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕ; ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΠΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ; ΠΟΥ; ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΑΛΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ. “Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ” ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ; 

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ. ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ. ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΠΛΑΝΟ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΡΕ; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΗΘΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ; ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΟΦΩΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΗΜΩΣΕΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ. ΣΟΒΑΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΖΩΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΑ. Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ.

ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΛΑΒΩΣΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΗΔΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΙΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΕΔΑΦΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΗΜΟΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.!!! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝΕ ΟΜΟΝΟΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΚΟΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.