Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ“ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.“, (ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-09-2015) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.“ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, (ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 26-05-2019 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 65/2019 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 07-07-2019 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 78/2019), ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ “ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ “ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

1) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΩΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA

2) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

3) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, «ALPHA OMEGA STATION», WORLD BANK, FEDERAL RESERVE, ITC, CONSOLIDATED CREDIT BANK LTD, UN, EU, ECB, IMF, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, USA & ΡΩΣΙΑ) ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ- ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
4) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΡΗΣΕ ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΦΟΡΟ ΥΨΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.

5) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ.

ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΘΡΩΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ, ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ, ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΥΣΙΩΣ Η ΕΚΟΥΣΙΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΣΟΥ Η/ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΧΕΘΟΥΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (GLOBAL & INTERNATIONAL MONETARY & FUNDING SYSTEMS) ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

6) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗ, Η ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ (ΔΗΜΟΣΙΟ/ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ Η/ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ), ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, Κ.Ο.Κ. ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΟΛΙΚΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ (ΒΕΤΟ)

7) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΩΝ, ΕΚΔΟΘΕΙΣΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ/ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ (ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ/ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ), ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ, ΠΙΣΤΩΤΩΝ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΩΝ Η ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΝ (Ε.Ε., U.N. UNESCO, NATO, IMF, WORLD BANK, ΚΤΛ.). ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.

8) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΝΕΩΝ Η ΠΑΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. (ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ), ΤΟΥ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. (ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ), ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΑΛΛΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΤΑΜΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Κ.Ο.Κ.

9) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ/ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΚΡΑΤΙΚΟΥ/ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΝΟΕΙΤΑΙ:

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ: ΑΦΟΡΑ ΤΟ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ/ ΓΡΑΦΕΣ/ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ/ ΣΟΦΩΝ/ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ, ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ/ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ, Κ.Ο.Κ.

ΥΛΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ): ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ, ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΥΠΕΡΓΕΙΟ, ΥΠΟΓΕΙΟ, ΕΝΑΕΡΙΟ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ/ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ/ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΤΛ), ΚΡΑΤΙΚΕΣ Η ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ (ΔΡΟΜΟΙ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΤΛ) ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΙ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ/ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΩΝ ΚΤΛ), ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ – ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΘΟΙ, ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΘΥΡΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΚΩΔΙΚΟΙ, ΚΛΕΙΔΙΑ Κ.Ο.Κ.

10) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ (ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΤΕ), ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (BIS – BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS), ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (WORLD BANK), ΤΗ FEDERAL RESERVE SYSTEM, ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΈΘΝΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (THE COMMITTEE OF THREE HUNDRED), ΤΗΝ CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED ΤΗΝ «ALPHA OMEGA STATION», ΤΟ ITC (INTERNATIONAL TREASURY CONTROL) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΩΝ Η ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ,ΚΤΛ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.

11) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΩΝ (ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ) Η/ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ/ ΠΛΟΥΤΟΥ/ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η/ ΚΑΙ ΔΩΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Η ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΑΛΛΟ.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

12) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ (ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ Η ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΩΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ/ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΕΙ/ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ Η ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ.

ΒΛΕΠΕ:

1) KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015 pdf

2) http://politikosforeas.e-sy.gr/wp-content/uploads/idritiki-diakirixi-forea.pdf

3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

4) ΣΧΕΤΙΚΑ 2.1.Α -POA-NOTARY-6157-LOW

5) https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/05/ΕΙΔΙΚΟ-ΑΝΕΚΛΗΤΟ-ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ-ΔΗΜΟΥ-ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ-40-ΣΕΛΙΔΕΣ-1.pdf

6) http://www.areiospagos.gr/ekloges_may_2019/65_2019_signed.pdf

7) http://www.areiospagos.gr/ekloges_july_2019/anakirixi_78_2019_signed.pdf

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/10/12.html

…………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ: