Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ 15/9/2903 (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ 15/9/2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ. ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΗΧΗΤΙΚΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 2014 ΑΝ ΘΥΜΩΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 500, 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΙΜΑΖΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΟΠΩΣ ΩΡΙΜΑΖΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΩΡΙΜΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΡΙΜΑΖΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. 

ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ Ή ΤΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΟ ΘΑ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΗΘΙΟΣ ΚΟΙΤΑΞΕ. ΑΔΕΡΦΕ Η ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΖΕΣΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΤΗΤΑΣ Ή ΤΗΣ ΒΟΘΡΗΛΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΛΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΞΩ. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΤΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ Η ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ; ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ Ή ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΩΤΗ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΜΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΤΕΛΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ‘Η ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.., ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ. ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΙΣΧΥΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ; ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Η ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑ

 Ή ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑ. ΟΥΦΟΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΛΛΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΣΑΝΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ Ή ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΨΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΙΕΧΟΒΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ. Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. 

ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΠΩ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΙΑ. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΗ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΡΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΣΚΑΛΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ.

ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΙΑ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ “”ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ””. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΘΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΛΑΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ “ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ” “ΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” Ή “ΣΩΡΡΑ ΜΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΟΥ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΣΟ ΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΤΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟΣ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΣΚΑΛΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ή ΒΛΑΚΑΣ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ; ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ; ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ; ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ. ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. 

ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΛΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΛΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ; ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ  Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ; ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΩΦΕΛΟΣ; ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΩΦΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΟΛΙΚΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΔΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΓΙΚΟ. ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΜΑΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.. ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΣΑΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΛΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΜΕΛΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΕΛΗΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ 50 100 ΜΕΛΗ 200 ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΗΣΕ. ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ 200 ΜΕΛΗ ΚΑΙ 250 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ Ή ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΚΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΔΥΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ Ή ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΤΩΡΑ. 

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΙ Ή ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ. ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ; ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ; Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΦΥΙΑΣ. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. Η ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΑΝΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. 

ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ. ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΝΑΣ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΡΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ Ή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑ; ΔΕΝ  ΕΒΓΑΛΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΕΞΩ ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΝΝΗ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΑ; ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΣ; ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΣ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΒΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ

ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ Η ΣΚΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ. ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ, ΜΠΡΑΒΟ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ. ΜΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ; ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. Η ΣΚΙΑ ΣΑΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ, Η ΣΚΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ. Η ΑΝΑΣΑΣΑ ΣΑΣ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ; ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ; 

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ; Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΑΒΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΗΛΙΘΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑΚΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑ Ή ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΤΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ. ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΖΑΒΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΑΒΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.

ΘΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΑΝ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ; ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ; ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ. ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ. ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ; ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ, ΤΟΝ ΣΩΝΕΙΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΝΟΜΙΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΜΗ. ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ; ΠΙΕΣΤΑ ΡΕ ΖΩΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ. 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ Ε; ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ. ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ; ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ; ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΥ ΒΛΑΜΕΝΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ; ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ;  ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; 

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ; ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ; 

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑΔΕ ΤΑΔΕ ΤΑΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ Ή ΒΑΛΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ. ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΕΝΝΙΑ. ΑΡΑ ΣΤΟ ΕΝΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ; ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΕ; ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΟΧΙ. Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΧΟΥΜΕ; Ε ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ; ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ; ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΡΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ; ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΤΟΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ; ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. 

ΑΛΛΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Α ΡΕ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΙΟΣ. ΒΛΑΜΕΜΝΝΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. 

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΥΛΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΜΕΛΗ. ΤΟΥΣ ΦΩΖΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΥΛΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΚΡΥΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ή ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΥΛΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ; ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ; ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΟΡΦΟΤΟ ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΨΑΛΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ. ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΤΟ ΖΩΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΕ ΜΗ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ. ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ; ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ; ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ; 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΧΑΖΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΧΑΖΟΣ. Ο ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 15.000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ. ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΒΡΕ ΖΩΟ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΜΑ Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΕΧΕΙ 15.000 ΚΟΣΜΟ. ΜΑ ΑΠΟ 15.000 ΚΟΣΜΟ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; 20; 15; 30; 100; ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ; ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ; ΝΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ; ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΛΑ ΡΕ; ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΜΕΛΗ; ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΑΣΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑΣΟ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ  ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΛΕΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΛΑ ΡΕ, ΕΛΑ ΡΕ, ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΜΕ ΓΕΙΑ, ΕΛΑ ΠΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ. 

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ; ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΨΗΦΟ. ΕΜ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ; ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟ; ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΖΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ 6-7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΙΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΧΕ 60-70-80 ΜΕΛΗ ΜΕΣΑ. ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 4 ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΣΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΕΙ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ ΟΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. 

ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ  ΛΕΕΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ; ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΔΡΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΓΑΤΕ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΜΙΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,Ε; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΕΝΑ,Σ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΩΣΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ή ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΑΙΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΟΥ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΜΕ. ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ; ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ; ΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ; ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ; ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ; 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ. ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ή ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ, ΜΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ; ΦΥΓΕ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. 2-2,5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΩΡΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΓΚΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 4-5-6-8 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΕΥΟΖΑΝΕ ΦΙΛΟΙ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΞΕΡΕΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. 

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΘΗΚΕ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. 

ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ. ΑΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ. ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΣ; ΩΡΑΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ  ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΞΩ. ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΡΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ; ΑΠΟ ΜΕΝΑ; ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ή ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Ε ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΤΑ 8 ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ; ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ. ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. 

ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ; ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΤΑ 600. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΠΑΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΘΑΡΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΕΣΥ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΒΡΕ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ; Ε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΧΑ ΧΑ ΣΗΚΩΣΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΟΡΓΙΟ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ; Ή ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ή ΣΕ ΕΔΙΩΞΑ; ΡΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ; ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΣ ΟΥΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΕΝΩΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. 

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ ΑΡΧΗΓΕ. ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΧΗΓΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΩΣΤΑ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΩΣΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΟΛΟΙ Ή ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 51% ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΕΓΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΑΝΩ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. 

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ; ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ; ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ, ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΥΔΡΥΘΗΚΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Ή ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ Ή ΤΟ ΝΕΡΟ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2.5 ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙ 3 ΕΚΤΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ 20 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. 

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ 36 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ  ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ. Ο ΤΑΜΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ .ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΧΩΡΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ. 

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ “ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ  ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ”. ΜΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΜΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΗΜΑ ΑΤΟΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΜΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ; “ΜΠΑ ΜΠΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙ”. ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΖΩΟ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΡΝΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ; 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

ΜΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΥΝΗΓΙ 2 ΔΟΛΟΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ “ΟΧΙ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ”. ΜΑ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΦΥΓΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ; ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΛΗ. 

ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ

ΠΡΩΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΛΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ. ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ  ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΩ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΤΑ ΠΕΤΑΣ. ΜΑ ΛΕΕΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΜΕΣΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΛΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟ ΔΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.

ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ; ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ. ΑΡΑ ΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΞΟΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. 

ΟΛΗ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΡΑ ΟΛΗ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 23 -24 ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΗ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΕΛΑ ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΟΠΟΥ ΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΟΙ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.  ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΟΥΝΕ. 

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΥΧΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΡΑΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΖΑΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ. 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ Ή ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ Ή ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ή ΤΙ ΦΛΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. 

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΩ.

ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΜΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΛΩΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΦΛΑΣΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. 

ΟΤΑΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΑΣ. ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΩΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΑΣ. ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΘΕΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΙΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΤΡΑΒΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ. ΕΔΩ ΗΣΟΥΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΒΛΑΜΕΝΗ ΕΝΩ ΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΦΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. 

ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΩΗΣΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΕΛΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΩΗΣΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ. ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΑΡΚΕΙ ΜΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ;  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.  

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ WEBINAR ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΑΦΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΠΗΚΑΤΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΤΟΥΣ 5 Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΗΓΟΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ 15 ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

<<<<“”ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙ.””” >>>>>

ΛΕΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

<<<< “ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ  ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΙΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. 

ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΕΤΗ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ…. >>>

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΝΑΜΕ 10 ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΑΜΕ 20 ΞΑΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.

<<<<<…ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…>>>>

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ. ΕΣΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΕΕΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, Ε ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΥΤΤΑΚΑΡΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ; ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ;

<<<<<<….ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ. 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ  ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ…. >>>>

ΑΑΑΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ.

<<<<… ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ  ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ  ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ  ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ  ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο.Η.Ε. ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. 

ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 20 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΩΣ ΜΕΛΗ  ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ 20 ΜΕΛΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΞΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΞΕΝΟΙ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ  ΓΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.>>>>>

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ; 

<<<<<ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ, ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ  ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. 

1) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.>>>>

ΝΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΡΑΖΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Ή ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΟ ΟΡΙΟ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΓΑΝΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ; ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ.

 <<<<<2) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. >>>

ΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΓΕΣΘΕ ΦΕΡΕΣΘΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

<<<< 3) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΙΣΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ.  

4) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

5) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΦΙΛΙΚΟ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΠΑΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

6) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ.

7) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 20 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΕΑ 20 ΜΕΛΗ ΩΣΤΕ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  

8) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

9) ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ   ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ. 

10) ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

11) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ (ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

12)  ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ, ΔΩΡΕΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ (ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΥ ΦΙΛΙΚΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΦΕΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. 

13) ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΗΝΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

14) ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. 

15) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ  ΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ  ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. 

16) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

17) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ  ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΟΛΩΝ. 

18) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

19) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΥΛΙΚΑ, ΨΗΦΙΑΚΑ Κ.Ο.Κ,.) ΔΡΑΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

20) ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ Κ.Ο.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 

21) ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΛΟΥΣ Η ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ή ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ.

22) ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ  ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ  ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

23)  ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.>>>>>>

ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΣΕ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ;

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΧΙ ΕΝΝΟΩ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ 9 ΝΑΙ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ; 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ  ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΩΣΤΑ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΤΟΥΡΑΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΝΑΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΑΤΕ 15, 20 ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΞΥΜΩΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ  ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΑ 600 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ

ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΛΟΙΟΠΛΟΓΙΣΜΟ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΨΩΡΑ ΚΛΑΝΕΙ 130 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΣΑΣ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ; ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΩ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ; ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΟΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΥ; ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΤΩΡΑ; ΜΑ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ 600 ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΤΡΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ; ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑ; 

ΗΜΟΥΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΩΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΙΔΙΟΤΗΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΣΕΒΑΣΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΗΜΟΥΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΩΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΙΔΙΟΤΗΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΤΗ; ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΒΛΑΜΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ. ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ; ΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ  ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

ΤΟ 2019 ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΚΟΣ ΜΕΣΑ. ΕΜ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΙΠΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΞΩ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. 

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ  

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΡΙΑΚΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΛΗ ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 70 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ  ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ. ΕΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.. ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΟΗΕ; ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ 2000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΜΑΣ.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΗΝ HONEYWELL.

ΕΓΙΝΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ 1100 ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ; Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΗΝ HONEYWELL. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΡΕ ΤΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΘΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ; ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΡΜΑΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΜΩΝΟΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΔΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟ. ΔΩΣΤΟΥ 2 ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ, ΕΝΝΟΩ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΟ. 

Η HONEYWELL ΚΑΙ Η ROCKWELL ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΙΩΧΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΖΗΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ HONEYWELL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ROCKWELL Η ΟΠOΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΚΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤO ΚΑΙ Η HONEYWELL ΦΤΙΑΧΝEI ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ HAARP. ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤOΜΑ. ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΝΤΟΜΑ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΓΕ. ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΩΡΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ; ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΩΛΟΝΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΝΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ 20 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΡΕ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ. ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΜΩΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΗΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚ. ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΑΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΑΡΑ Η ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΧΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ. 

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. 

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΜΑΖΕΨΕΤΕ 2-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΥΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ; ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ WEBINAR ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΜΠΟΥΡΔΑ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΠΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΗΤΑΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ. ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ. ΘΕΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟΣΟ ΧΑΖΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΡΑΜΟΛΗΜΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΕΙΣ ΟΡΝΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΡΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ. ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ. ΕΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.ΣΥΣΤΡΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΠΕΤΑΧΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ.

ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΖΕΨΑ 2,6 ΕΚ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ 600 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΥΟΝ ΣΠΥΡΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΥΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.