ΜΠΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΌΝΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ… ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΜΠΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ … ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΌΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ….. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;

… ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ;;; ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;;; ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ;;;

ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ… “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΠΙΣΗΜΑ!

ЈП ЖИВОТНИ Скопјани знаат кои беше и SKOPIOS божури? ΡΕ ΖΩΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΙΟΣ;

Το δημαρχείο της αρχαίας Ελληνικής πόλης των Στύβερρων ανακαλύφθηκε στα Σκόπια

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)… ΤΣΙΠΡΑΣ (ΔΙΩΞΗ & “ΑΠΑΛΛΑΓΗ” ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΚΑΤΑΔΙΚΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΤΥΦΛΟΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ…

…………………………….

Βασίλης Δρόσος « ΕΙ ΔΕ ΔΕΙ ΤΑΣ ΧΑΡΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ ΑΝΕΛΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΠΑΛΙΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΝ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΕΙΠΕΙΝ, ΟΥ ΔΗ ΠΟΥ ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΣΤΙΝ ΗΓΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ».

« ΕΑΝ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΑ ΜΈΡΟΣ ΤΙΣ ΧΆΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ (ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ) ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ».
(ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ 4, 63)

ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΗΛΘΕΝ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

……………………………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ