ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ;; !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

[… Το ΕΣΡ είχε ως πρωταρχικό σκοπό την εξασφάλιση της ελευθερίας και της πολυφωνίας]

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ Π.Δ. 26/2012 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ή ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΞΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ !!!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ 5/7/2019 ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ !!! ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ !!! ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ !!!

……………

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΡ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 … ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012… ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΤ1 …

ΕΣΡ  [… Βέβαιον είναι ότι η ως άνω δήλωση του τηλεπαρουσιαστή ήταν ανακριβής και ήταν ικανή να δημιουργήσει σύγχυση στο κοινό και ελπίδα επιλύσεως του οικονομικού προβλήματος της χώρας από τους ομογενείς. Για την εν λόγω εκτροπή ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό η διοικητική κύρωση της συστάσεως…

ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ !!! ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!!

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!