Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 13 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ “ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ” ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΔΙΟΤΙ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΑΛΦΕΙΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 13 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ “ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ” ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΔΙΟΤΙ…

➡ ΤΟ 2012 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

➡ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Ο Νο1 ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΓΑΔΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 … ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ !!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

➡  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

➡  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ-ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ. ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 )

➡  ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 7-7-2019

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.