ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 29-09-2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ 03-10-2012, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ME ΤΗΝ 2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BLEAKLEY PLATT (ΒΛΕΠΕ: https://www.bpslaw.com/#) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο WILLIAM HUGHES MULLIGAN JR (ΒΛΕΠΕ: https://www.bpslaw.com/team/william-h-mulligan-jr/) Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.

(ΒΛΕΠΕ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/blakley-platt_4.html).

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 04-10-2012 ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΔΟΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENCY INC ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ“ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ“ ΑΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΔΟΛΙΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ “ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 29-09-2012 Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΩΒΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΤΕ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΑ (4-10-2012) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/600_11.html#more

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΔΟΛΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΤΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ`) ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ, ΤΑ ΜΜΕ,  ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG, ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ. 

ΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ“ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΘΕΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, BLOCK, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ“ , ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ 2ΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ BLEAKLY PLATT ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΣΤΙΣ 03-10-2012, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/blakley-platt_4.html. ΑΡΑ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ  ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΑΜΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, Κ.Α.) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ“ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ “ΕΡΕΥΝΑ“ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ “ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ“.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:

1Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ ΟΙ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΚΑΙ DIAMOND AND DIAMOND, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ SWIFT ΟΥΤΕ ΣΤΟ BANKERS ALMANAK“ .

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ SWIFT ΚΑΙ ΣΤΟ BANKERS ALMANAK, ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ Η FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ  ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΦΥΛΑΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΩΝ – ΝΟΜΙΜΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, (ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ), ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ GREGORY PAPPAS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΑΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ,  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΞΗ (6) ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ, ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΙΣ 28-09-2012, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ TOY ΜΟΝΤΡΕΑΛ” ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 14092012CGAS/3232/SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ – IBOE), ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ  ΤΗΣ – FAX, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ, ΣΤΙΣ 28-09-2012.
ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.


Η ΕΤΑΙΡΙΑ DIAMOND AND DIAMOND MERCHANT BANKING GROUP ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ). ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 2.875.426.500.000,00 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ“ (ΒΑΝΚ OF MONTREAL) ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, (ΒΛΕΠΕ https://www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/bank-of-montreal KAI http://www.urbandb.com/canada/ontario/toronto/bank-of-montreal-302-bay/index.html#.XQIfnv5S_cc), Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.

2Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ/ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SWIFT. ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ FAX ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ“ Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ.

3Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ END ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ “ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ“ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ…. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΚΑΤΙ “ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ“ ΣΤΟ ΔIΚΤYΟ CNW.
OYTE TO ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ“ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, (ΒΛΕΠΕ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html).

4Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ DIAMONT AND DIAMOND MERCHANT BANKING GROUP ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΤΗ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.
ΑΡΑ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.

5Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ (“ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE!“) ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ,  ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ EDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ.

6Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΙΒΟΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ  ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΤΑ IBOE ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ BLEAKLEY PLATT.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ“ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 17-10-2012 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣ “ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ  – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ“ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  (Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΙΣ 22-10-2012 ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΡΗ ΠΛΕΡΩΝΑΚΗ).

Η “ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ“ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΚΜΙΡΩΜΕΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΩΝ, ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ `ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ,  ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ “ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ“ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ“ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“, (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ), ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ “ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ“, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΨΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/600_12.html

…………………………………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί) ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;; (ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD

Τι είναι το Apostille; Τι είναι ο Συμβολαιογράφος; ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

Τα σχόλια είναι κλειστά.