ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ: ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΤΙΜΗ ΣΤ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ !!!

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!! ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ !!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ !!! ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ !!! ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ !!!

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ !!! ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ … ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ !!!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ … ΠΡΑΓΜΑΤΙ … ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ … ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΜΕΡΟ … ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ … ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ … ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!