ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ 10-13 ΜΑΪΟΥ 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΑΡΙΣΑ, 14/05/2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 10,11,12 ΚΑΙ 13 ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΠΡΩΪ  ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΛΑΜΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΠΟΥ  ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 12 ΜΑΪΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΩ  ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΚΑΙ        ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ  Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Η εκπρόσωπος τύπου Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας Ιωάννα ΚάΪδα